Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość popaprany paproch

CZy jestem dziwny?

Polecane posty

Gość Lady Jane
wiesz, ale one wychodzą podobnie jak ja na zakupy, do kościoła, do biblioteki, do księgarni, do muzeum, na wernisaż:) i wcale nie są brzydkie, tylko raczej skromnie ubrane, swoje walory zachowują dla siebie i swojego mężczyzny

Gość popaprany paproch
:) i to lubie ;)

Gość popaprany paproch
ii tylko ciekawe jak je zagadać zeby sie nie wystraszyły i nie pomysłamy ze jakis podrywacz...

Gość Lady Jane
no widzisz, ja też:) wiesz jaki świat byłby piękny, gdyby wszyscy mężczyźni szanowali kobiety? nie byłoby feminizmu bo nie byłby potrzebny, kobiety nie musiałyby się bronić bo nie miałyby przed kim. dzieci miałyby ojców, nie byłoby rozwodów, czy to nie piękne?

Gość Lady Jane
możesz zaproponować żeby poszła z Tobą do herbaciarni, albo na pizzę bo właśnie otworzyli nową pizzerię i chciałbyś zobaczyć i spróbować ale głupio Ci pość samemu:)

Gość popaprany paproch
to prawda....byłoby pięknie... niestety jest inaczej...i obie strony cierpią

Gość popaprany paproch
a ty na taki tekst był się zgodziła pójść? gdzie mieszkasz w ogóle? w stolicy?

Gość turururuuuu
"popaprany paproch- juz po samym stylu pisania widac ze masz kobieca dusze. nie zrozum mnie zle, to sie moze podobac , ale to po prostu nie jest pociagajace dla znakomitej wiekszosci kobiet. " - to na pewno pisał stereotypowo myślący facet,albo jakaśbardzo głupia kobieta :O owszem,nie brakuje kobiet które lubią jak facet nimi rządzi i bije je po mordzie,ale dla nich znajdą się na pewno odpowiednio agresywni faceci,którzy je ustawią do pionu.Ma kobiecą duszę bo co,bo mu nie zależy na prymitywnym seksie ale widzi w nim coś więcej? Śmieszne. Cristiano Ronaldo przesadnie o siebie dba a jednak zaliczał wiele panienek.Ja mam romantyczną dusze a jednocześnie bywam wulgarna,więc niech stereoytpy pójdą się jebać. Nie psuj wartościowych facetów tak głupimi gadkami.Nie musza się podobać większości kobiet,ważne by sie spodobali tej jedynej.Wartościowe kobiety doceniają wartościowych,uczuciowych mężczyzn :) Trzymajcie tak dalej i nie zastanawiajcie sie czy to normalne.W ogóle co to jest normalność..wcale nie koniecznie to,co robi większość. Miejcie własne zdanie i zasady,jeśli sie zmienicie bo ktoś Was wyśmieje to właśnie wtedy staniecie sie pośmiewiskiem,bo to bardzo słabe tak dbać o opinię innych żeby na siłe stawać sie kimś innym.Jesteście skarbem dla kobiet takich jak ja,któym zależy na tym by facet nie był zwykłym,agresywnym i prymitywnym frajerem.. Ja łącze seks z uczuciami i mój facet ma mieć podobnie,a stereotypy pierdolić. TO że facet ma w sobie coś romantycznego nie oznacza że nie jest męski.A nawet jeśli w takim razie pierdolić męskość ;)

Gość Lady Jane
to prawda, ale widzisz całego świata nie zmienisz, ale ten który zależy do Ciebie tak:) miło mi było Cię spotkać:) jutro wcześnie muszę wstać, dobrej nocy

Gość popaprany paproch
:) mnie Ciebie równiez :) szkoda, że nie w realu...

Gość turururuuuu
niestety mylisz się...kiedyś to przeżywałem...a teraz? w ogóle...jakby coś się zmieniło...DOJRZAŁEŚ :) faceci zanadto agresywni i zezwierzęceni niech spierdalają do jaskini :D:D zauważyłam że ci dla któych liczy sie zaliczanie panienek,napierdalanie innych facetów po mordzie,picie i tego typu pierdoły są ograniczeni,to takie głupawe ludziki :D precz z takimi

Gość turururuuuu
odpowiadając dosłownie na pytanie zadane w temacie..nie Ty jesteś dziwny ale ten świat,w którym uczucia brane są za frajerstwo,a brak zasad jest w modzie. Czyli na odwrót,bo przecież to ci którzy zdradzają swoją miłość to frajerzy,a ci którzy umieją prawdziwie kochać,szanują się postępują właściwie. I to wcale nie jest nudne.Nudni to są ci powtarzalni ludzie,dla których liczą się najniższe instynkty,suki które mają cieczkę na widok drania,bo przecież jak nie drań to nudny :O przez takie suczki normalnym facetom może sie przewrócić w głowie..i zdaje im sie że każda kobieta tak chce a potem krzywdzą te które tego nie chcą

Gość takich kobiet jest wiele
właśnie weszłam na kafe, aby porozmawiać o tym samym tyle, że z kobiecej perspektywy a tu patrzę, że mężczyzna założył taki temat ;) Ja np. studiuje dwa kierunki, mam mnóstwo zainteresowań. Można ze mną porozmawiać na wiele tematów. Posiadam też zasady, może nawet zakrawam nieco o anachronizm ;) Umiem bardzo dobrze gotować itp. itd. I wiecie co? Jak rozmawiam z mężczyznami to po bliższym poznaniu wybałuszają oczy i pytają jakim cudem przeżyłam jako dinozaur... Następnie stwierdzają,że wybacz ale nie jesteś dla mnie, nie na tym etapie życia po czym widzę ich z pustymi lalami ;) Fajnymi ale tylko na imprezie ;) z takimi chodzą ;) Odzywają się do mnie faceci powyżej 30tki i od razu chcą się żenić... Ale ja mam jeszcze studia do ukończenia i mnóstwo innych planów... Tak, tak wiem- wóz albo przewóz. Poza tym zauważyłam,że niestety Panowie nie lubią gdy kobiety są od nich mądrzejsze ;) Gdy wiele wiedzą ;) Wybierają te ładne ale infantylne kobietki, które są zadowolone bo facet przyniósł im bukiet róż i koronkowy komplet bielizny. A mnie nie cieszy ta bielizna, nie cieszą mnie te bukiety zamawiane kurierem pod drzwi. Cieszę się jak facet idąc do mnie zobacz na polu kwiatki i zerwie je dla mnie. Cieszy mnie jak możemy porozmawiać, jak to w tej piosence "przestań działać jednostajnie, porozmawiaj o Einsteinie, nie bądź taki szybki Bill. Nie bądź taki szybki Bill, dobrze czasem zmienić styl, chcesz omotać mnie to powiedz czemu lata odrzutowiec". Ja po prostu urodziłam się nie w tej epoce co trzeba... Spotkałam ostatnio wymarzonego faceta... Och mój Boże... :))) Naprawdę, cudowny dżentelmen. facet z ogromną klasą... Chciał zostawić dla mnie swoją narzeczoną. Ale tu kłaniają się moje zasady. Nie podbieram nikomu facetów ;) Pan skreślony. Pomimo całego jego uroku. Nie jestem jakaś brzydka. Jestem wysoka, dosyć szczupła i bardzo wysportowana. Przestałam już szukać. Zajmę się swoimi sprawami- faceci nie dla mnie. Cóż jestem idealistką, mam swoje zasady, których nie zamierzam zmieniać bo czymże wtedy one by były. Zostanę sama ;) Na starość będę jeździć po rodzinie jak ta stara panna i zrzędzić ;) Albo założę hodowlę kotów, a co mi tam! :P

Gość turururuuuu
"to mój świat i jego ideały...i wiem, że duzo przez to trace" - a co takiego tracisz? pewnie sobie wmawiasz ze masz pecha i dlatego tak sie dzieje...ale możesz zyskać,jeśli trafisz na kobietę która ma podobne zasady i "ideały". Nie lubie jak dobrzy faceci próbują zmienić sie na gorsze...za to jak sie dzieje odwrotnie to już lepiej :D

Gość popaprany paproch
turururuuuu i tym mega optymistycznym akcentem, pełnym zrozumienia i prawdy, ludzkiego odruchu i uczuć...zakończmy ten temat bądzmy sobą i się nie zmieniajmy :) żyjmy w zgodzie ze sobą kocham takie kobiety i za nimi poszedł bym w ogień, kocham takich ludzi i stają się wielcy w moich oczach...chciałbym, żeby tylko tacy ludzie mnie otaczali i byli moimi przyjaciółmi tego sobie i Wam życzę dobrej nocy pisał 24 letni pracujący student ze stolicy

Gość turururuuuu
"niskie libido masz po prostu, to nic zlego szukaj podobnej do siebie. niskie libido ma ktoś kto nie lubi seksu bez zobowiązan? :O a cóż to są za brednie?? ja nie lubie takiego seksu a mam wysokie libido.Z partnerem którego kocham mogę non stop,jak jestem sama to sie bardzo często masturbuję bo taką mam chcicę,ale to nie oznacza że polecę na byle kogo,tak zdesperowana nie jestem.Tak robią tylko zwierzęta ;) "cochise - no, pogadamhy za 10 lat i inaczej bedziesz spiewal " myślisz że świat go zepsuje i zniszczy? Oby nie! Jak jest silny psychicznie to da radę,nie każdy z biegiem czasu zmienia sie w skurwysyna z zanikiem uczuć

Gość turururuuuu
aha,a skoro faceci którzy łączą uczucia z seksem są niemęscy,to co powiedzieć o kobietach które te dwie sfery rozdzielają? :D to muszą być jakieś straszne babochłopy! :D no widzicie,jakie te stereotypy idiotyczne? każdy temat powinien kończyć sie dobrze i optymistycznie a na świecie byłoby lepiej i weselej ;)

Gość turururuuuu
"Skoro chcą mieć doświadczonego mężczyznę u boku to gdzieś to doświadczenie trzeba zdobyć." Doświadczenie tak,ale mądre.Doswiadczenie życiowe,takie dzięki któremu rozumie się i dostrzega więcej - jestem za. Ale jeśli doświadczeniem nazywasz zaliczanie panienek,to nie wyszedłeś jeszcze z piaskownicy. Zapewniam Cię,dla szanujących sie kobiet intymność jest w cenie. Co mi z faceta który rozbiera sie przed każdą napotkaną laską? Nie czulabym sie przy kimś takim wyjątkowo,seks to nie zabawa,jakaś pusta zwierzęca rozrywka,to właśnie intymność i bliskość. Kobiety które są uczuciowe zapewniam Cię że tak to rozumieją.Ale jak zaliczasz puste panienki nie dowiesz sie jak myslą inne kobiety.

Gość turururuuuu
"w takim razie ja też się pogubiłem, czytając połowę tematów z forum, wszystkie narzekają że zdradzają faceci, są niewierni, chamsy i chcą tylko zaliczać, pada pytanie gdzie są jeszcze wartościowi faceci, a teraz Ty piszesz że on jest nienormalny bo szuka czegoś więcej niż rozłożonych nóg, o co tu chodzi?" To przecież proste.Po prostu nie należy upychać kobiet do jednego worka a mężczyzn do drugiego :) Warto sie domyślić,że kobiety które narzekały na zdrajców to nie te same kobiety które wychwalają rozwiązłość. Na świecie panuje różnorodność a ludzie na siłę chcą wszystkich ujednolicić

Gość turururuuuu
"Kobiety mnie cholernie kręcą, ale nie podoba mi się to że są gotowe na seks gdy widzą mnie drugi raz na oczy. Seks jest zaj**isty, jak to mówią "jest wiele rzeczy równie fajnych co seks, ale nic go nie zastąpi" ale jakoś fakt że dziewczyna ma jakiś szacunek do siebie bardzo mnie cieszy " Te kobiety nauczył sie tego często od facetów,bo uznały że nie warto czekać na tego jedynego skoro facet woli sobie poużywać a potem szuka dziewicy na żonę. To fajnie że cie cieszy jak kobieta sie szanuję,mnie cieszy jak mężczyzna się szanuje,bo to idzie przecież w obie strony.I skoro uznajemy że kobiety uprawiające seks bez zobowiązań sie nie szanują,to tego rodzaju faceci również.

Gość turururuuuu
"Ty nie chcesz ale kobiety tak chcą i tego nie zmienisz " cholera co to za brednie? dlaczego znowu czytam tak durne zdanie?? jak możesz tak myśleć o wszystkich kobietach?! to jakaś głupia wymówka którą sobie wymyśliłeś,tak? żeby ruchać bez zobowiązań? a może robiąc to poświęcasz sie dla kobiet? nie bądź śmieszny!! widzisz że są kobiety którym sie to nie podoba,chyba że nie chcesz tego widzieć bo pasuje CI ten jeden jedyny schemat. Zadziwia mnie to forum,zadziwia mnie tok myślenia niektórych facetów..

Gość turururuuuu
"Czy powiedziała,s że sznanujesz alemyśląć, że nigdy bys nie chciała takiej ofermy meć?" - dlaczego ofermy?? co ma bycie ofermą do traktowania seksu jako czegoś więcej niż spuszczenia z krzyża? wiecie co macie racje,jesteście dziwni. Przepraszam że tak dużo piszę ale nie moge sie powstrzymać,no nie moge sie wam nadziwić.Nie rozumiem tego co sie z wami dzieje...jak Ty sam uważasz siebie za ofermę z takiego powodu no to gratuluje..ja wiem że sie nie zmienię,to by nie miało sensu,byłoby jak walka z wiatrakami.Jak nie znajdę wartościowego faceta to trudno zostanę sama.Będe miała koty,myszy i oleje ludzi :D

Gość turururuuuu
"Powiem CI, że ja już praktycznie w ogóle w kobiety praktycznie nie wierze.Już powoli nawet do seksu ich nie chce, żadnych filmów ,zdjęć nawet nie odczuwam od jakiegoś czasu napięcia seksualnego jakbym się aseksualny stawał.Chociaż jeszcze nie tak w 100%." to Ci współczuję :( Wbiłeś sobie coś nieprzyjemnego do głowy a teraz pokutujesz..

Gość turururuuuu
"jak dobrze poszukasz, to może się okazać ze nie będziesz dlugo szukał, takich dziewczyn jest więcej, tylko one się nie afiszują" ośmiele sie stwierdzić że więcej jest takich kobiet niż mężczyzn ;) w końcu nie bez powodu sie utarło że to kobiety łączą seks z uczuciami a faceci rozdzielają :D "one wychodzą podobnie jak ja na zakupy, do kościoła, do biblioteki, do księgarni, do muzeum, na wernisaż " ja nie chodze do kościoła (zdziwieni? ;) ) do muzeum i na wernisaże też raczej nie,ale do kina,na spacery,na basen to już tak. Myślę że jakbym miała faceta to gdzie by mnie nie wyciągnął to bym z nim poszła :) No cóż,nikt ze mną nie chce dyskutować,spóźniłam się,Lady Jane mnie uprzedziła 😭 Więc żegnam Was moi drodzy,nadziwiłam się,popisałam co wiedziałam i co chciałam a teraz zmykam sie nadziwićgdzie indziej :D