Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicjaalicjaXXX

zdradzić czy nie zdradzić

Polecane posty

Gość alicjaalicjaXXX

Zdradzić czy nie zdradzić ...Witajcie, na wstępie chciałabym powiedzieć,że zadaje to pytanie całkowicie poważnie, nie robie sobie głupich żartów a pytam tutaj ponieważ nie moge na ten temat porozmawiać ze znajomymi ani rodzina - stwierdziliby,że zwariowałam, jeszcze nie daj Boze dowiedzialby się o tym mój chłopak a poza tym mysle,ze lepsza odpowiedz dostane od osob ktore podejda do tego z dystansem . Otoz jestem w zwiazku od ok 3 lat, bardzo kocham swojego chlopaka jednak kompletnie nam się nie uklada poniewaz on nie jest pewny swoich uczuc. Caly czas dajemy sobie czas na przemyslenie tego, ja go niemal prosze zeby byl ze mna, on wie,ze jestesmy dlugo wiec tez nie chce tego zostawiac ale nie mam poczucia bezpieczenstwa, tego ze ktos mnie kocha mimo to chce z nim byc, za bardzo mi na nim zalezy . I pojawil sie teraz Tomek - poznalam go przez internet, nie czuje nic do niego ani on do mnie, spotkalismy sie raz, jest szalenie przystojny i wiem,ze chodzi mu tylko o jedno ale ma w sobie takie cos co mnie w nim niesamowicie pociaga, mam zwyczajnie ochote przespac sie z nim, nigdy wczesniej nie zdradzilam chlopaka ale teraz mam takie mysli i ... sama nie wiem co robic, jak myslicie ?

Gość SamaZtym
teraz nie czujesz sie pewnie, wiec po nocy z innym facetem jeszcze bardziej nie bedziesz.. porozmawiajcie szczerz,e moze on sie boi otworzyc, zaangazowac? nie zdradzaj jesli kochasz, a jesli nie to odejdz. pozdrawiam

to pytanie dosc dziwne . jesli odpowiemy ci TAK,ZDRADZ GO to zdradzisz?? a jesli powiemy NIE, NIE ZDRADZAJ to niezdradzisz??? mysle,ze ty juz podjelas decyzje,ze chcesz to zrobic tylko szukasz tu poparcia. jesli nie uklada ci sie z facetem to skoncz to bo po co tkwic w takim związku... lepiej rozstac sie teraz niz pozniej....po slubie ,jak beda dzieci itd.... jelsi teraz zdradzisz to uwierz mi,ze juz bedziesz tak robic a z chlopakiem jak ci sie niebedzie ukladac tak niebedzie ci sie układac...

Gość alicjaalicjaXXX
nie podjelam tej decyzji bo po prostu wiem,ze dzialam pod wplywem emocji a tutaj chodzi mi zebyscie po prostu bez uczuc, emocji doradzili mi co jest lepsze !

Gość bardzo kocham swojego chlopaka
nie kochasz! jakbys kochala , to nie myslalabys o zdradzie tylko dla seksu. jesli chcesz to zrobic, to rozstan sie z obecnym partnerem , poki jest tylko "chlopakiem"