Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamil97

Przyłapałem matkę na masturbacji

Polecane posty

Gość Kamil97

Dziś wróciłem do dom wcześniej bo oceny juz wystawione i zwolnili nas z kilku lekcji. Przechodząc koło sypialni mamy uslyszałem że mama jęczy. Przestraszyłem się bo miała niedawno operację i bałem się że coś się odnowiło. Ale mama leżała na łóżku nago i masrturbowała się chyba dezodorantem w spraju. Jak wszedlem przykryła się szybko kołdrą a ja baknąłem tylko "przeraszam" i wycofałem się. Zjadłem zupę i poszedłem pograć w piłke. Jak wróciłem matka była już w pracy - ma dziś 2-gą zmianę. Ale wieczorem sie z nia zobaczę i nie wiem co zrobić. Przecież nie moge udawać że nie widziełm co robiła. Powinienem coś jej powiedzieć czy lepiej zaczekać na jej ruch. Strasznie mi głupio, chyba powinienem przeprosić . Czuję się winny. Zawsze pukam przed wejściem do pokoju mamy ale teraz te odgłosy mnie przestraszyły bo odkąd ojciec nas zostawił ciągle ma kłopoty ze zdrowiem. Czy ktoś moze mi poradzić co teraz powinienem zrobić? Bardzo prosze o pomoc.

Gość nissq
Njalepiej jak byś wspomniał o tym w lekkim żarcie np. Mamo , spokojnie wiele tak robi albo ,, mamo uśmiechnij się wszystkie mamy moich kolegów to robią" nie kryj się z tym . niech Twoja mama wie , ze jest luźno i nie ma się co spinać ;)

Gość nic nie mów, jesli ona
coś powie, to powiedz, mamo nie ma tematy. Mama też człowiek, ma potrzeby jak my wszyscy, nikogo nie skrzywdziła, normalna sprawa:)

Gość ja bym powiedziala
mamo, na urodziny kupie ci wibrator:D hahaha...a tak na serio, to mysle, ze to prowokacja:p

Gość nissq
ŻADNA PROWOKACJA TYLKO NORMALNA SPRAWA. PODEJDX DO TEGO NA LUZIE

Gość Kamil97
Chyba jednak nie odważę się powiedzieć coś pierwszy. Ale jak mama też nic nie powie to bedzie głupio tak udawać. Mam z mamą świetny kontakt i czesto szczerze rozmawiamy na powane tematy. Chociaż o masturbacji nigdy nie rozmawialiśmy. Boję się że teraz coś się popsuje :(

Gość ,./\/\/\/\/\
nic nie mów ....... daj spokój