Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

STOKROTKA156

Dziwne objawy

Polecane posty

Dzięki wielkie. poczytałam sobie ale brałam chyba cos podobnego w zeszłym roku, tamten nazywa się FEMIFERTIL i działa na bardzo podobnej zasadzie i też dużo kobiet go chwaliło a na mnie nie zadziałał, może jednak warto spróbować, zobaczymy. najpierw wybiorę się do lekarza.

STOKROTKA156 z castagnus-em należy uważać, opinie lekarzy są różne. Ja biorę ten lek drugi cykl i w tym cyklu łączę go z ziołami. Moja lekarka nie ma nic przeciwko temu, ale z tego co wyczytałam tu na kafeterii to spora ilość dziewczyn nie była zadowolona z tego leku. Niby ziołowy, ale potrafi namieszać w organizmie. Dlatego do ,,św'' spokoju skonsultuj sprawę z lekarzem. Ja póki co jestem bardzo zadowolona z tej małej tabletki :-) Pomyśl o ziołach O.Sroki na osobnym forum możesz o nich poczytać. :-) :-) :-)

Dziękuję za informację. myślałam o tych ziołach ojca sroki ale nie wiedziałam właśnie czy mozna to razem łączyć.

11:26 [zgłoś do usunięcia] P. w przelocie XV Ja gówno wiem? Cytuję Ciebie: "poniewaz uprawialiscie dzien po okresie, a to sa dni nieplodne" A ja właśnie tego dnia się kochałam - jedyny dzień w miesiącu - i zaszłam w ciążę! Życie lubi płatać figle. Nie przenosiłam, wcześniaka też nie miałam, urodziłam w 40 tc. Rozmawiałam lekarzem i powiedział, że raz na... może się zdarzyć.

Nie raz na. W dniach płodnych dzień po okresie nie ma nic dziwnego. Przez X lat miałam cykle 26-dniowe, a miesiączka trwała 7 dni. Zakładając 14-dniową fazę lutealną (a i 16-dniowa może być) owulacja występowała 12 dnia cyklu. Dzień po okresie to 8. dzień cyklu. Plemniki mogą przezyć 4 dni. 🖐️