Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

chalucynogieny na nogach

Polecane posty

Chiejka mam chalucynogieny na pientach, prawej I lewej I nie mieszczo mi sie w rzadne buty takie mi porosly, znacie jakes skutki na to?

Gość kuropatwa8
co Ci porosło?

Gość aliengirl5555
PROWO HAHA

Gość pozegnanie z ParoGenem
na chalucyniogieny jajlepsiejsze so tabletki psyhotropiowe, na pszykłat prozak.

Czemu komus tak bardzo zalerzy rzebym chodzila boso?

Psychoteropowe? To mi sie bardziej kojazy ze srodkiem nasennym. A tego kozaka w aptece mogie kupic?

kochaniutka wiem bo go zażywam codziennie i jeszcze afobam , pramolan , ćpam co popadnie i jeszcze chleje wódę aż miło ,ziółka też sobie palę nich.. niach ..niach mniam , ale smaki .Polecam Fiel .

te chalucynogieny to pszes te macióry ze sklepó. muwie ci ze łone so do bani. wyżóć ich ze sklepó i bedzie po kłopocie.

Z koro muwisz, ze skutkuje to sprubuje, a na pewno od tego nie porosno wienksze? jeszcze mam takie pytanko nie w temacie, chodzi o mojego syna, ma dziwne gole place na ciele, wyglonda mi to na lysienie, ale nie wiem. Wie ktoc cos na temat?

Ja wiem ze to przez nie, bo calymi dniami jak wul latalam rzeby im uslugiwac, ale tera powiedzialam, ze koniec, niech se same szokajo, a jak nie ma na sklepie to nie podam z zaplecza nawet jak so, grobe lochi, borze jak ja nienaiwdze tej roboty! Bende rzondala odszkodowania od firmy, raz za stopy a dwa za zemby, z kturymi tera mam problem

a co się stało tobie z zębami ? To była samoobrona przed grubymi ?

Nie, od szurania wieszakami szkliwo mi zdarly I mie tera bolo

Nie, od szurania wieszakami szkliwo mi zdarly I mie tera bolo

Gość ijuhy
ja właśnie mam taki problem i nie wiedziałam , że to tak się nazywa to wyglada tak jakby trochę grubsza skóra zrobiła się na pietach ja po prostu wcieram krem i oczywiście chodzę teraz w klapkach

Ijuhy a co za krem wcierasz? Ja mam wisi normaderm tri aktiw morze taki byc czy musi byc specjalny? I pomaga ci cos? Z chodzi? Ja slyszalam ze to morzna wycionc norzem bo to nierzywa skura.

Gość Dr webheadmaster
Fiel "chalucynogieny na nogach" Masz grzybicę?? :classic_cool: Wyjątkowo toksyczne są te grzyby na twoich piętach. Skoro to aż "chalucynogieny":classic_cool:

Gość ijuhy
nie zwyczajny krem nawilżający i ta skóra zrobiła się miękka i już powoli schodzi

Muzgu mi. Jeszcze nie badal+ podobno nie ma co, ale jak cos bende wiedziala to dam znac. A co jestes lekazem I widzisz tutej takie stworzenie?

Mma gzybice na zembach, ale to nie jest arz take ucionrzliwe, bardziej mie te stopy martwio. Ijuyh ty chiba masz cos innego, bo to raczej same nie zejdzie. To tzeba odcionc, ja sie trochie boje, w sobote jak bende na dysce to se po pijaku utne