Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nissq

objawy ciąży?

Polecane posty

Gość nissq

Witam. mam 16 lat. 4 tyg temu uprawiałam seks. dodam , że to był stosunek przerywany trwający jakieś 40 sekund. Nie mieliśmy zabezpieczenia. okres spóźnił mi się 2 tyg. trwał normalnie 5 dni i był w miarę obfity. lecz od tamtej pory bolą mnie jajniki i cą napuchnięte bardzo. mam napuchnięty brzuch i strasznie boli. Dodam , że po 4 tygodniach zrobiłam test i wyszedł negatywnie. co się więc dzieje? Może jednak jestem w ciąży?

Gość KOCHAM SŁODYCZE:)
na pewno nie jesteś w ciąży możesz być spokojna a swoją drogą 166 lat i sex no powiem Ci szybko

Gość KOCHAM SŁODYCZE:)
miało byc 16 lat oczywiście :)

Gość jawujak
Czasami może Cię tak boleć właśnie po spóźniającym się okresie. Ja tak wcześniej miałam. ;) Nie panikuj za każdym razem, że zaszłaś w ciążę. Wbrew pozorom to nie takie proste. :P

Gość nissq
wiem , że to nie takie proste..ale te wszystkie objawy są męczące bardzo.. tymbardziej , że schizuje bo urósł mi brzuch.. ale to moze od tabletek któe zażywam od 2 tyg.

Gość jawujak
ja mam 19 lat. Jestem już w 13 tygodniu ciąży i brzuch mi jeszcze nie urósł, więc spokojnie. A objawów aż tak bardzo na samym początku sie nie czuje. Ja właściwie po samych piersiach czułam... A wcześniej mialam takie problemy jak Ty. Więc spokojnie. Spóźnienia okresu są normalne do dwóch tygodni. A w Twoim wieku nawet wieksze. ;) A gdy się spóźnia więcej to może Cię tak boleć i okres możesz mieć bardziej "krwawy". Ja miałam takie bóle na tle nerwowym. Więc spokojnie. Gdybyś była w ciąży to był miała już takie grube dwie krechy że hoho. ;)

Gość nissq
a czy to ma jakis wpływ jak robiłam test podczxas okresu ?

Gość jawujak
Nie, gdyby był tam hormon to test by go wykrył :) Poza tym to był stosunek przerywany, więc jest małe prawdopodobieństwo. Przy pełnym stosunku w dniu owulacji i zakładająć że oboje partnerów są zdrowi szansa na poczęcie wynosi 25%. :)

Gość nissq
ale miała w tedy dni płodne. CHŁOPAK WSZEDŁ WE MNIE DWA RAZY TYLKO I TO BYŁO NIECAŁE 40 SEK. ;D

Gość nissq
A CO Z TYM , ŻE bolą mnie jajniki i cą napuchnięte bardzo. mam napuchnięty brzuch i strasznie boli. Myślałam na początku , że to zapalenie od infekcji czy coś ;

Gość jawujak
a możesz odać mi swoje gg? Tam bym Ci wyjaśniła wszystko.

Gość nissq
9972829 dzięki ; )