Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

toska555

jestem w ciąży?

Polecane posty

Witam. miesiaczka spóźnia mi się już 2 tygodnie ostatnio miałam trudny okres dużo nerwów stres. leczyłam się na nadmiar prolaktyny brałam bromergo ostatnie miesiące olewałam to i prawie wcale nie brałam miesiączki miałam nieregularne . poziom prolaktyny rok temu był strasznie wysoki 715 co norma to 145. ostatnio miałam też drożdżaki brałam climazolum gsk tabletki dopochwowe. dzień po tym kiedy powinnam dostać miesiączkę (12.01) robiłam test wyszedł negatywny. martwiłam się brakiem miesiączki więc powtórzyłam test (21.01) wyszedł pozytywny choć druga kreska wyszła bardzo blada. następnego dnia powtórzyłam było tak samo. czy to możliwe że przez mętny mocz wynik wyszedł pozytywny? bolą mnie sutki i czasem podbrzusze tak jak przed miesiączką dziś nad ranem poczułam straszne kucie w podbrzuszu co to oznacza ? słyszaałam że w nadmiarem prolatyny ciąża jest nie możliwa czy to prawda? proszę o normalne odpowiedzi.

Gość nissq
nie ma się co martwić . to stres

Gość mallutkaaa123
stres nie wplywa na pozytywny wynik testu

Gość jawujak
Próbowałaś zrobić z badania krwi hcg? Ja mialam taki problem jak Ty razem z niedoczynnością tarczycy i już zaczynam 13. tydzień. Natura płata figle. ;)

Gość jawujak
Okres przy stresie itd najwyżej spóźnia się 2 tygodnie. Jeśli dłużej to możesz założyć ciążę. Jeśli ją wykluczysz to idź do ginekologa i da Ci tabletki na wywołanie okresu. ;) Daj znać jak odbierzesz wyniki. A do zaplodnienia mogło dojść troszkę później i może Ci wychodzić taka blada kreska.

Gość czekam na ciebie
2 kreski-gratuluje ciązy tak ci zazdroszczę..