Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Purpurowy kwiatek

tak wiem ze to nie ten dział ale moze tu z kimś porozmawiam proszę

Polecane posty

Gość hjgfgd
Ona przestała pisać co znaczy że ja ją wystraszyłam. Nie bój się mnie ja jestem warszawianką dalekie jest mi życie na jakiejś tam wsi ale nie powiem że nie próbowałam tego.

Gość hjgfgd
Napisz coś więcej czemu on taki tyran

Gość a co ty o tej wsi
tu ciągle piszesz ? :O

Dziewczyny tu na kafeteri mam staly nick ale nie potrafie z niego napisać o tym co dzieje sie w moim zyciu.... juz nie raz probowałam poruszać tu moje zycie (pod innymi nickami pomarańczowymi) i zawsze kiedy juz osoby wyciagnely ode mnie informacji kończyło się na tym ze mialam ochote iść się powiesić bo albo mnie wyzywano albo podszywali się pode mnie albo sugerowano ze to prowokacje dlatego prosze uszanujcie to ze nie moge się przełamać i opowiedziec o tym co sie dzieje zakladam ten temat zeby po raz kolejny uslyszec jakąs otuche...mam wewnetrzna potrzebe napisania komus o tym ze jest zle

Gość ffffffffff
No ale nie da się tak rozmawiać o wszystkim i o niczym. Co można Ci jeszcze doradzić? Jeśli jest tak źle to szukaj pomocy w odpowiednich instytucjach, tam gdzie zajmują się przemocą w rodzinie. Trzymaj się! Nie daj się i walcz! Wysyłam pozytywne i ciepłe fluidy do Ciebie! ❤️

Gość jakas tam-taka jedna
Ok-rozumiem, ze trzeba pomoc, tyle ze dziewczyna nie napisala nic konkretnego , nie wiadomo, o co dokladnie chodzi.