Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 928726644

sukienka na wesele...

Polecane posty

Gość BiałaNinja
Dla mnie zbyt krótka. Czy ładna? Raczej nie.

Gość 928726644
dlaczego uwazasz ze szmata? pustej koperty nie dam, bez obaw, mam honor i wiem jak nalezy sie odpowiednio zachowac...

Gość yhretiiop
na wesele?odpada,na sylwka ,domówkę tak,ale nie na wesele

Moim zdaniem ładna co wy chcecie ? Wczoraj mialam niezłą polewkę bo osoby z forum broniły takiej osoby ,która dała pustą koperte. Ale widać z jednej paczki pewnie pochodzą. Sorry, mam nadzieję ,ze nie obrazilaś sie bo tak tylko powiedziałam. :) Wiem, ze dasz

Gość 928726644
co z nią nie tak,ze na wesele odpada?

Gość 928726644
co z nią nie tak,ze na wesele odpada?

Gość Anna7703
Za krotka by mowic o czerni zalobnej....

Gość 928726644
no co Ty, nie obrazilam się, w koncu rózni są ludzie... i zdarza się tak na pewno, że daja puste koperty ;)

Gość 928726644
nie bede sie obwieszac w czarne dlugie sukmany, by podkreslic swoja zalobę, bo noszę ją w sercu, jednak w czyms ciemnym bede sie lepiej czuła...

Ale wczoraj kłóciłam się z taką jedna , co dla niej to normalna sytuacja pójscie z pustą kopertą. I ze niektórych nie stać zeby włożyć kasy do koperty( chociaż są informowani wcześniej i na kiecki jakoś stać .) Ale widać, niektórzy za grosz honoru

Gość 928726644
myslisz ze srebrne sandałki będa git? ;)

Gość yhretiiop
ale to jest niemodne :P wybierz inną sukienkę,jest masę krótkich lekkich czarnych sukienek ,a nie takie połyskujące badziewie

Ale wczoraj kłóciłam się z taką jedna , co dla niej to normalna sytuacja pójscie z pustą kopertą. I ze niektórych nie stać zeby włożyć kasy do koperty( chociaż są informowani wcześniej i na kiecki jakoś stać .) Ale widać, niektórzy za grosz honoru

Gość 928726644
łoj nie jestem tłusta, wlasnie cos takiego rozkloszowanego mi pasuje, bo w obcisłym jak glizda bym wyglądała :/

Gość zenada po prostu
w sam raz kiecka na wesele, jak sie ma zalobe, szkoda, ze calej d... nie widac :P

Gość 928726644
ale gadasz glupoty, skąd wiesz ile ta modelka ma wzrostu???? nie wiesz jaka jest długosc sukienki to nie gadaj

Gość co wy gadacie
przeciez zaloba to nie tylko czarny kolor, a raczej skromne, niewyzywajace ubranie. ta sukienka jest zbyt strojna, co z tego, ze jest czarna

Gość 928726644
powtarzam ze zalobe to mam w sercu, co mam zalozyc , czarnego lacha za kolana? bron boze z jasnymi dodatkami? ludzie, obudzcie się, to, ze ide na to wesele to jest dopiero niezly hardcore, a Wy o kilku cekinach rozprawiacie? koronka tez jest strojna przecie, powinnam zalozyc worek na kartofle w kolorze czerni? wtedy bedzie dobrze? zycie ma sie dla mnie skonczyc z powodu tego, ze mam zalobe? powtarzam ze nosze ja w sercu i czuje w sobie zal w momencie podejmowania tej decyzji o pojsciu na to wesele...a akurat kilka cekinow nie ma dla mnie najmniejszego znaczenia....

Gość co wy gadacie
jest za krotka, ale pewnie masz siano w glowie i tego nie zakumasz, idz w czym chcesz, co mnie to obchodzi 🖐️

Gość 928726644
TO jak Cie NIE obchodzi to po co się produkujesz? :)