Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciężarnaaaa

Gdzie USG 3d i 4d w LUBLINIE

Polecane posty

Gość Ciężarnaaaa

Witam wszystkie mamy. Mam pytanie? Gdzie wykonać USG 3d i 4d w LUBLINIE? Poproszę o orientacjne ceny, opinie o sprzęcie i lekarzach.

Gość Alicja z Lublina
Witam. Zdecydowałam się na badanie USG 3D/4D na ul. Jutrzenki w PROVIVO Zdecydowanie POLECAM!!! Widziałam w trójwymiarze nasze kochane maleństwo - doktor powiedziała że wszystko jest w porządku- no i przy okazji dowiedzieliśmy się na 100 % że nasza kruszynka to dziewczynka (zresztą od samego początku przeczuwałam że to córeczka) . Po tym badaniu jestem spokojniesza. Badanie kosztuje 150zł. Polecam i pozdrawiam serdecznie Alicja

Gość gość
A ja robiłam w tamtym roku badanie w ProVivo i wyszło fatalnie. Na 2D widac ok, ale 4D to już porażka. Absolutnie odradzam USG w tym miejscu

Gość gość
Ja wykonywałam w tym roku to badanie w Provivo w Lublinie i wyszło bardzo ładnie, otrzymałam płytę z filmem z badania i kolorowe zdjęcia , być może u Ciebie ułożenie dziecka nie pozwoliło na dokładne pokazanie, ja jestem zadowolona, a lekarz wykonujący bardzo delikatny i sympatyczny, wszystko tłumaczył. Mąż również zadowolony ponieważ uczestniczył w badaniu i wszytko widział na oddzielnym ekranie. Osobiście polecam każdej ciężarnej, fantastyczna pamiątka.

Gość Mama007
ODPOWIEDŹ NA gość z dnia 2015.02.18 A ja uważam ze prawdopodobnie ułożenie dzidziusia w twoim przypadku nie pozwoliło na jego ładne pokazanie, ja na aparatach usg się nie znam, ale jak miałam usg w Provivo to wszytko było ładnie widać, otrzymałam również zdjęcia i film, na których twarz jest dość wyraźna, zupełnie nie rozumiem twojego wpisu, ponieważ w moim przypadku pani dr Marlena informowała przed badaniem, że gdy nie uda się ładnie pokazać twarzyczki, nie musisz płacić za takie badanie.