Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkkjfgjfgj

czy mam sie czego bac?

Polecane posty

Gość jkkjfgjfgj

pracuje na lewo w sklepie spozywczym jakis miesiac, nikt nie kwapi sie do tego zeby dac mi umowe i to bardzo mi sie nie podoba. Bedzie za niedlugo remanent, kiedys podobno wyszedl duzy minus w tysiacach wiec dziewczyny pozbyly sie swoich wyplat. Jak to jest ze mna? wyjdzie manko to co ja tez do tego zapewne wchodze? szlak mnie juz trafia na ta prace i jak tam traktuja pracownikow i bede musiala niestety szukac czegos innego

Gość jkkjfgjfgj
?

Gość wałki do ciasta
z tobą jest tak, że pracodawca ma 7 dni na to aby wręczyć ci umowe o pracę jak tego nie zrobił - łamie prawo

Gość jkkjfgjfgj
To wiem ale oczywiscie tego nie zrobil. A co do tego manka jesli bedzie bo jest taka mozliwosc czy legalnie bedzie jesli zabiora mi moje pieniadze ktore mi sie naleza za ten miesiac? Nie mam nawet badan, nie kazali mi robic, na przyuczenie mnie wzieli to oczywiscie za darmo bylo powiedziane z gory;/ zgodzilam sie bo nie mogla znalezc pracy ale nie wiem czy na takiej pracy moge wyjsc dobrze

Gość Skania*
kolejna bezmyślna frajerka. Polaczki to jednak ciemny naród :D

Gość jkkjfgjfgj
teraz przeczytalam ze ja odpowiadam za to co mam za lada a nie przed. Ze za towar w strefie samoobslugowej odpowiada wlascicielka. Czy to jest prawda? dodam ze w sklepie nie ma ochroniarza, nie jest to jakis duzy market tylko zwykly sklep ale samoobslugowy

Gość jkkjfgjfgj
czemu mnie oceniasz w ten sposob? jakbys nie mogla znalezc pracy przez rok bo kazdy wymagalby tylko doswiadczenia ktorego mi brakowalo to tez bys sie podjela byle czego na poczatek

Gość adiaree
tylko, jak się coś robi to trzeba mysleć. a tak to zapierrdalałaś i pójdziesz z niczym :D🖐️

Gość jkkjfgjfgj
myslec latwo powiedziec, jakbym sie nie podjela tej pracy to nie mialabym zadnej innej. Skoro ja jestem bez umowy, nie podpisywalam nic to nie powinni mi nic zabierac ale wiadome ze jak wyjdzie manko to pewnie skurwysyny mi wezma

Gość sylvvvka
aleś ty głupia. jak nic nie podpisałaś to nic ci nie dadzą. co z tego, że tyrałaś i miałaś pracę, jak hooja dostaniesz? wolontariuszka się znalazła..

Gość i tak głupia kutwo
nie masz doświadczenia bo nie masz umowy czyli nie pracujesz, a ściemnić że masz doświadczenie to moglas nawet bez takich poświęceń tępaczko. przez takie tępe dzidy jak ty bez honoru pracodawcy wyzyskują bo mogą sobie na to pozwolic. HHHHrrrrr tfu

Gość sylvvvka
i któż to pisze? wyzyskana... :D

Gość jkkjfgjfgj
Z tego co mi wiadomo w tym sklepie ciezko bez umowe i kazdy tak zaczynal ale jesli teraz dostane wyplate a umowie dalej nie bedzie nic wiadomo to chyba sie musze zwolnic. pracuje za 4 zl na godzine co juz jest przesada bo nie mam nawet najnizszej krajowej ani tej cholernej umowy, badan, nic. Nie wiem jak mozna tak wykorzystywac ludzi

Gość sylvvvka
za moją ostatnią prace na produkcji dostałam hooja do buzi tylko

Gość widzisz a nie grzmisz !!!!!!!!
ja myśle, że potraktuje Ci tak samo jak inne - upierdoli kasę :/ niewierzę, że ktoś jeszcze w dzisiejszych czasach pracuje na czarno ...