Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość innnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnna

ciąża?????

Polecane posty

Gość innnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnna

Witam , a więc mój przypadek wygląda tak: chcieliśmy mieć z mężem dzidziusia i nadal chcemy aczkolwiek zatrzymały mi się miesiączki i było to niemożliwe. Byłam u gin. i zapisał mi w związku z tym luteine i tabletki anty daylette, ponieważ stwierdził, że mam zespół policystycznych jajników i przez jakiś czas musze sobie wszystko tymi tabletkami uregulować, pierwsze opakowanie wzięłam całe zgodnie z instrukcją. Ale w drugie opakowanie wzięłam tylko do 18 tabletki, a po nich 4 zielone (fakt, mój błąd bo nie doczytałam, a chciałam przyśpieszyć miesiączkę, teraz już wiem, że trzeba było pominąć wszystkie zielone i zacząć nowe opakowanie) no ale cóż już się stało. Kochaliśmy się wtedy z mężem bez zabezpieczenia. Ja teraz wyjechałam w delegacje i nasz ostatni stosunek był w niedziele 17.06 i teraz moje pytanie czy jest możliwość, że możemy spodziewać się maleństwa? nie wiem co zrobić czy brać dalej tabletki bo nie chce jemu zaszkodzić. Dodam iż powiększyły mi się strasznie piersi i bardzo bolą lecz nie same sutki tylko dookoła nich. Proszę o poradę. Pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować