Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx

zobaczcie co znalazlam

Polecane posty

Witam w moim nowym watku - takie cos znalazlam szukajac czegos o EWALDZIE od ADAMA I EWY. tak mysleli na Slasku, ze on jest a to bez sensu. On po prostu chodzil po burdelach na Slasku i szukal roznych rzeczy. Takie cos tylko znalazlam w siecie. A wy macie cos wiecej? I tyle.SLASK - niesamowite miejsce. Tylko dlaczego wiecie te plemniki mu do GDANSKA plyna? czyzby do rzeki wylal wszystko? A ta szabla? Z kim on walczyl na tym Slasku? Z malzenstwem na lyzke i widelec? I wiecie czy zaluje ze nie dostalam pracy w Niemczech. Wiecie NIE POLECAM NIKOMU JEZDZIC a grupa byla wiecie na krzyzu rodowodowym Kevina a jakby przyjechali sluchajcie z takimi kasetami? Szabla - stojacy PENIS??? a dalej co? Pochwa? Ja pierdole - zabiliby mnie tymi no wiecie... penisami? CIULAMi i tyle:( Albo wylaliby do Wisly. Choc w Niemczech jest REN. RENIFER jakis - takie cos. Od Wisly do Renifera i Afryka tak jest. I wiecie tak chyba teraz ode mnie pojada 2 rzeki. Bo co to Odra - Wisla i Renifer. I najmadrzejsi na swiecie. A reszta? Bo gdzie jest gorzej w pracy fizycznej - w Niemczech czy w Holandii. W Niemczech Z TAKIEGO CZEGOS i tyle :( http://www.youtube.com/watch?v=wFbP7uTkG-4

Jeszcze takie cos znalazlam ale malo.I wiecie powiem wam ze w sieci nic. TAK SE TAKIE RZECZY cenia Slazaki. A prace? To Jan Ewangelista niech im zalatwi. A opinia? Najbardziej pracowici w Polsce. A ta uczelnia ich? Matko swieta.No ale wiecie - bo poszlam na Slaski,ale powiem wam co innego lepiej i co dalej? Bez sensu. Mnie zostawaly zaoczne i kolekcja paszportow.Najwyzej szkola, a tak bez sensu z tym Mengelem jak w sumie jedna nienawisc, zlosc. Ja tego nie rozumialam. I tyle. Bo co po latach? Tyle. Ani kolekcji paszportow z tej rodziny. To po co to wszystko?ityle :( http://www.youtube.com/watch?v=9R9DV23uKfI&feature=fvwrel

Gość łiła rósz
Owieczko podziwiam Twoją zdolność łączenia pozornie nie związanych ze sobą faktów :)

Wiecie powiem wam ze Slazaki to jest COS STRASZNEGO. POTWOR!!!i wiecie dla mnie mogliby byc jedynie jakby przestali lazic do tych szkol.To te wariaty jeszcze maja wiecie STUDIA teraz wszedzie. A powiem wam KIM BYL EWALD jak lecial W BURDELU SONETAMI KRYMSKIMI? Czy on byl Slazakiem?I bylo ze chodzi nago na rodowod a to sie ozenic trzeba i po nagu dzieci robic na rodowod od Adama i Ewy. Bo czy ja jestem normalna tam jeszcze? No nie wiem.Rodowod od Adama iEwy juz mam bez robienia dzieci PO NAGU i tyle.Takie cos tez jest. I Ewald zdaniem starszych babek tak dziecko se miol zrobic a nie lazic po burdelu. A skond miol te swoje godki wziac? Lod stareczek? Lod kogo? Ityle. Z corkami sie mial lozenic -z jakas frelka a lon do burdelu. Z frelka no i wiecie . A frelek w burdelu ni ma? I wiecie ze starka go zenili - samotny emeryt a na Slonsku chyba je tak, ze jak facet to zawsze Adam, a babeczka zalezy czy mo dzieci. Jak nie mo to widelec i lyzka.I wiecie dowiem sie po co ta moja bratowo wyszla za maz? Nie wiedziala po co. Takie cos tam jeszcze na te idealna rodzine slaska moja??? -nie na Ewe. Dziecko mo. Na rodowod od Adama i Ewy. Facet na Slonsku zawsze Adam, a babka jak mo dziecko to Ewa. I juz jest rodowod. I tyle. I pisze to wam , ze tak sie wali w Londyn na Slasku. Rodowodem od Adama i Ewy.I jest 1 dziecko od Jana Ewangelisty ajak lyzka i widelecto moze nie byc dzieci .Jan Ewangelista nie dol. I tak kazdy mo 2 rodowody od Adama i Ewy iJana Ewangelisty. I Slask je. A Niemcy?Kaj maja paszporty?I tak Slonzoki zbieraly niemieckie paszporty tys jak je jechaly do USA wiecie. Z tymi niemieckimi passami. Bo sie dowiem wiecie NAJPEWNIEJ - od wos tu tyz, ze jo je RICHTIG gupio,ze stawiom na Ewalda a nie na Merkel. I wiecie ta Merkel to tyz cos tam bylo. Jak Niemka- to ino Merkel. Jo to byda wiedziec to wom napisza to i tyle. I te babki na Slonsku pytaly Ewalda czy mo rodowod -Adama mo bo facet, a Jan Ewangelista? To po dziecku.I ze Ewy se mo poszukac to bedzie miol 2 rodowody i pedziol ze tyz prowda, ale wololby jako ten ADAM Jana Ewangeliste ale po dziecku to bedzie miol. Ale jeszcze padol, ze dziecko se zrobilby ale lod kogo to dziecko? Czyje to dziecko? Bo łon Adam - chlop na Jana Ewangeliste dziecko. To lod kogo dziecko to bez rodowodu ityle. Takie cos.Co wy na to.Podobo wom sie to?BO ILONA dostala rodowod lod jakiegos Niemca. A co? I tak jest lepszo lody mnie bo mnie nikt nie dol. A jo ze Slonska dwa juz mom bez dzieci ADAM i EWA i jan Ewangelista - za szkola.Bo na Slasku bylo ze kazdy mo rodowod a nauczyciel zawsze bo szanuja szkoly i nauczycieli choc tam naucza abo nie naucom ale tak szanuja ze zawsze Adam i Ewa - jakby naucyli, ale czego? I Jan Ewangelista jakby nie nauczyli. I taknie potrzebowali nauczycieli z rodowodem i tu KAZDY mogl uczyc DLATEGO ja sie obrazilam na Pilsudskiego w Katach, ze nikt nie zrobil ze mnie literki, cyferki -nikomu nie zalezalo na mnie. I tak skonczylam zenujoco na rencie. Bo czy mi na tym w zyciu zalezalo ze tak poluje na te rente. Tak dokladnie na tym. I tyle. Co jeszce?

Gość sylvvvka
no i gdzie jest twoja renta?

Gość pan grzmot
Dla mnie Adam z Ewą, oni byli od początku skazani na porażkę, tak jak Napoleon pod Kurskiem, byli wydrążeni w środku i już nic oprócz pustki w nich się nie mogło ziścić. Średnicowa i zakrzywiona :( Ciemno było i gdy stawiali krzyże, przy murze, to przyszedł taki pan ze związku i im tak nagadał, że Ewa umarła na suchoty a Adama już dawno nie było. Tylko kto by to mógł przewidzieć? Kto? Ja się wiele razy zastanawiałem/łam, czy to tak musiało być, że moja matka liczyła na upadek monarchii w Persji i się nie mogła doczekać, żeby tak się zaprzeć? Który to mi tu nafukał?

Wiecie to jest PRAWDA co napisalam i tak ten Ewald miol zaczac i zadnego burdelu wtedy nie ma ADAM I EWA i JAN EWANGELISTA bo co mom ze szkol na Slasku jak to chuja w dupie nie warte ani ciula w ryju. No te rodowody za rodowod. I wiecie zalezy co i jak bo np. na slasku to widzicie jak cenili rodowod na szkole i wiecie w sumie ktos powie - ja nie moge wrocic do szkoly. ALEZ MOGE za to ze tak lecialy szkoly na Slasku. I wiecie ja tak moge wrocic jako literka, cyferka i tyle. Ale nie wroce bo to bez sensu. Wyzej dostalam ocene negatywna pracy i zwolnienie dyscyplinarne. Takze bez sensu. Ale wiecie ja w tej szkole tyle lat siedzialam bez osiagniec i kazdy mnie tak potraktowal. To prawda. A pierwsza rodzina i ta okolica. I wiecie janie jestem w Polsce ze wzgledu na SLASK - to teraz siedzac w domu go poznaje. A cale zycie w KJU slaskim i to KJU cos znaczy. I nie nalezy sie z tego smiac. I tego Ewalda z tymi rodowodami i tak wysoko lecacego w tym burdelu slaskim zniszczylo KJU slaskie i tyle. Ja sie nie dam i tyle. I tak sie przechodzi z uczenia w szkole rodowodoem - poprzez slaskie rodowody wiecie - na literke cyferke i wiecie to jest takie cos ze w Polsce nauczyciele szli na smierc za rodowody od Zielonych Swiatkow DOKLADNIE ZA SLASK. I lecieli przerazajaco wysoko, na Londyn i wiecie NIE WROCA do pracy ZA TO i koniec. I ja tez nie wroce bo latali za nimi ksieza i Zielone Swiatki i szli na smierc JAK GLUPY, wszyscy lali. Ale wiecie tak im wychodzilo ze po nich. Zwlaszcza samotne osoby. I tak sie porobilo pelno szkol w Polsce nie wiadomo po co na co i tez powiem wam KK ktory MUSI!!! trzymac z Zielonymi Swiatkami i nic sie nie rozni juz kompletnie Zielony Swiatek i katolik - PARAFIANIN teraz jest i tyle. A czemu? i tyle. No i wiecie ten Slask ma wiecej godnosci obecnie niz Niemcy. Bo czy mnie ciagnie do Niemiec? Nie i tyle. W ogole. A ja wiecie nie wiedzialam o tych rodowodach. I tak one poszly. ityle. Ze w sumie wiecie - kto sie przejal mna w szkole, a tak wysoko - ze jedynie nie na squad ale tez tu mnie w domu zniszczono, do sklepu nie poszlam i do USA. I to jest zniszczony rodowod na magazyn, zamieniony. Ale tez brak kredytu - czlowiek jako kredyt. I tyle. I stad 9 lat w szkole, a takze z doktoratu CHWD wartego i tyle. Niedokonczonego i tyle. Ja to pisze zeby sie NIKT NIKIM NIE LUDZIL, ze ktos kto za takie cos za LONDYN polegl to wroci. To ci ludzie rozumieja ze ten Londyn wszystkim sterowal - ten Slask byl tak cudowny i nie wroca. Bo wiecie - w sumie by sie kazdy z nich smial, a jak wroca to tylko po kas, cos udowadniac. Rodowody byly o wiele wyzej. No moze na Slask - po rodowod SLASKI takie cos i tyle :(

Gość pan grzmot
No właśnie, nikogo to nie obchodzi. Jan Ewangelista miał swoje powody i mógł. Ale Ewald? Bez licytacji nikogo nie wypuszczą, to było wiadome. Adam miał zespół ale nie leczony. Potem moja matka oddała mi krzyż ale bez rodowodu i co to miało znaczyć? Nikogo! :(

Gość sylvvvka
o ja pierdole ona ma pisze w dwóch osobach :O

aaa nie wiem co prawdy jest w tym Napoleonie. To mi juz zwisa - tylko ten SLASKI Adam i Ewa i jan Ewangelista DLA KAZDEGO NAUCZYCIELA ze wiecie WIELKI SENS to mialo ta ocena negatywna pracy i zwolnienie dyscyplinarne moje i gdyby nie to to do burdelu bo nie umiem udowodnic wiecie ze kazda kobieta NIE JEST KuRWA. No to do burdelu zarobic bo nie umiem wrocic do szkoly a chuja w dupie to warte. Albo ciula w cipie i tyle. No wiecie - to nic nie warte? Ale taki jest Slask i slaskie rodowody. I to mozna czlowieka zamknac i tak dalej? Bo sie dowiem ze powiesila Jagier Adamem i Ewa i Janem Ewangelista w szkole.No wiecie matke miala katechetke. I wiecie Slask sie ceni za genialnosc i tyle. No dla mnie to jest zmarnowany czas,ale ci ludzie tacy sa i tyle. No to jest jak jest.Niemcy nie lepsi. Wszystko oddali - w dupie maja wszystko - w cipie i ciulu. I tyle.No wiecie.Zostaje pass USA i kredyt. Od zalozycieli bankow?A dostanie ktos? i tyle:(

Nie ja pisze z sensem tylko wy tego nie rozumiecie.KK uwazal ze Slazaki sa genialne.Tego Adama i Ewe chcieli se wziac do siebie. To sie stracilo. Tak handlowali tym systemem rentowo emerytalnym z Niemcami na USA chcieli.I tyle.No ale nie wypalilo.Ale mozna handlowaci tyle. A ja wiecie to cos takiego tylko napisze ze jak jestes Slazakiem to kolekcja paszportowJAK TO ODkRYjESZ i tak do USA statua wolnosci. Takze co na rencie bede robic. To co w sredniej KOLEKCJA PASSOW i na koniec na NJ i do USA. Bo Slazak nie mogl byc w USA. Wogole i tyle. 2 rodowody i nie mogl w USA byc. Jakies Keviny - oni mieli 2 rodowody i to jakie. Takie wysokie. I Biblie. Takie cos.I tyle. I co w tym USA? Slonzok do USA wyjechol.Ewald wyjechol SONETAMI. Tu miol kariera. RESTA?

Wiecie tego Ewalda to se jeszcze pociagna bo SONETY KRYMSKIE to mi tu zyczyli zeby mi przyslali z parlamentu brytyjskiego na ogranie burdelu SLASKIEGO I POLSKIEGO. Bo skond znom sie na burdelach wUSA?A cos zech napisala lo tym?I tyle . Nie znom sie. ANi na Slaskich. Ino to co Ewald padol abo godol.Zalezy czy miol rodowod i tyla.I wicie co sadza lo rodzinie ze sie ucom.No jak maja rodowody na szkola to 1% racji, ale to mieli miec inne i nie ucyc sie tyla. Chyba ze lekorze abo cos tam. A nie wiem. Iwiecie to chyba tylko chodzi o to ze z tego Ewalda sie smioli, ze SONETY KRYMSKIE to godol abo padol ato bylo, ze parlament brytyjski wiecie cos tam - a posylol fajnym frelkom i sie mialy isc pokurwic i byc stetecne matki dalej na Slonsku z 2 rodowodami. Tyle warte szkoly slanskie. Bo wiecie co sadze o swoich studiach?Nie wiem. A np. Krakow - nie slansk i tyle.Chyba ze tez Slonsk bo kaj sie Slonsk zacyno kaj koncy to jesce nie wiem. Ale zapytom Ewalda i tak je KREDYT na Slasku. A jak? Wiecie juz? Jo juz wim i tyle. Jak sie kredyt na Slonsku zacyno i praca w banku i tyle :(

Gość pan grzmot
Stary na Śląsku umieścił fabrykę i dwie fabryki i kopalnia i pałac pod samą fabryką. Na wojnie stracił wszystkie pieniądze u Napoleona. Oni go nie chcieli na Śląsku, bo KK naciskał, żeby i Adam i Ewald wyjechali do Bangalore i tam kupywali cukier na przerób do kopalni i fabryk. Ale to na Śląsku. Napoleona znał Ewe i chciał jej kupić pałac na Śląsku z krzyżami i rodowodami, ale ona wybrała Jana Ewangelistę i potem uciekła z Ewaldem. I co? I to mogło być inaczej, ale ostatnia barykada komuny paryskiej upadła i mogli Prusaków częstować zupą i podawać księgę z wpisami i o Śląsku. Tak było :(

Wiecie jest SLONSK i SLONSEK jak jest KONS i KONSEK.Ityle.Ale czego to nie napisza.Bo to bych byla ZBEREZNO pasuje a tak nie i tyle. I wiecie no tyle wam napisze.Do tego pasuje SWIETLIK i tak dalej wiecie.I tyle. SLONSK SLONSEK KONS KONSEK i jest jeszcze SLONSKI KREDYT a jak SLONSEK to KREDYCIK.Iby sie mi przydol i wiecie nie dadza mi renty to zostaje mi taki kredycik.Bo kredyt nie na zycie jest KREDYCIk. I stad jest kryska. I dej PYSK.Bo na slonskujest PYSK i MORDA i zamordyzm. To za Stalina. Lenina. ADOLFA i tyle :( I zawsze jest NIE PYSKU - takie cos. GDZIE JEST MOJA RENTA!!!??? {wsciekly]😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Gość pan grzmot
O świętą konstytucje walczyli ale o Tobago już nikt nie pamiętał :(

Panie grzmocie - jeszcze jest CIUL I CIULIK. I facet moze byc CIULEM I CIULIKIEm na Slansku to o co chodzi z tym grzmotem? I ciul jest wiekszy a ciulik mniejszy.Jest jeszcze GUL i GULIK.ZULi ZULIk. I kim byl Napoeleon Bonaparte - CIULEM , GULEM ,ZULEm czy WANDALEM?Cos tamEWALDEM?Pozdrawiam. :(

Gość Ja pierdoleoszkur...
Kiedy ta dziewucha trafi w koncu do szpitala... W koncu sobie krzywdę zrobi a wy radoche macie co ta wypisuje... Tabsy brac i spac dziewczyno.

Gość pan grzmot
Ja się ciulami nie otaczałem ale ich wszędzie pełno nawet u Bonapartego byli te ciuliki i konski i te fabryki i wiało tam, że hej! Ale tak to jest i się musimy trzymać razem, żeby nas nie uwieźli gdzieś i żeby to jakoś przetrwać, choćby i na tym sakramenckim Śląsku. Pani Bezrobotna i ja panią pozdrawiam bo ciężko to się wszystko znosi co nam na karki włazi te ciele i gargule i przetmocle ale pozdrawima

Jest CIUl,ZUL, GUL i CHUJ i tyle. I jeszcze cos dalej. I co dalej? A moja renta to tez CHUJ? I to zbolaly?Bo co to jest renta na SLANSKU? ZBOLALY CHUJ albo CHUJ ZBOLALY. Tacy tu ludzie sa i se ich ZEZRYJCIE. Zryc tu nie ma co - zostow samo urosnie. Najwazniejsze lyzka i widelec. I noz zeby pokroic. Ale kogo? Dlatego lyzka i widelec bo to nie pokroisz i tyle. Takie cos.Kogo to obchodzi a jesli to tyle co CHUJ ZBOLALY i ZBOLALY CHUj i tyle :( Bez sensu wszystko :(

Panie grzmocie - z panem sie trzymac to lepiej poreczy.Bo porecz poreczy a pan ? I tak dalej. A ja wiecie na to wszystko krzyz rodowodowy 66 ale 55 w sumie matma i tyle.Bo co mozna z tego miec WYMIERNIE jakie wartosci - krzyz rodowody na 55 w srodku - trzeba se poszukac i matma jest i tyle. Bo po tym nic sie nie chce czlowiekowi i ludzie sa moralni.I wieciejescze jest slonski KREDYT I KREDYCIK i tyle.Przykro mi. Kobiety tez go maja i taki CIEN na nie pada wtedy a co to jest? I tyle :( Ze zostaw -bo jeszcze tam z tego cos bedzie. Tacy ludzie, srodowisko?

wicie skadtyle przeklenstw ja wzielam?No skad? PRAWDZIWY SLAZAk niE pRzEKLINA.naprawde. Jest jednym przeklenstwem to nie musi klac iwiecie jest jeszcze przeklenstwo ADAMA I EWY na Malgorzate Alakok.Slaskie przeklenstwo na brygidki.Sprobujcie. Bo byla przekleta- cos tam takiego. Jest takie cos i tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA? I wiecie w sumie chcialam napisac ze renta to CHUJ na Slaskubo co to jest CHUJ renta a emerytura ZBOLALY CHUJ. I tak SLazaki nie przeklinaja a co ja tu wypisywalam. TAKIECOS:( I wiecie tego nikt nie mowi i mozna sie powiesic przez to wszystko. Tego nie pisze.Bo jakie ksiazki w podstawowce mi mieli dac. Takie!!! A w sredniej tez. O SLASKU o regionie i by mogli Z KSIAZEK byc. A tak? SZKOLNE cos. Z sensem - widzicie ANI JEDNEJ KSIAZKI z sensem nie dostalam i tyle :(

GDZIE JEST MOJARENTA??? Tylko tyle chcialam napisac wiecie ten CIUL ZBOLALY moj i tyle. Bo jak stoje o te rente? Tak wlasnie jak o zbolalego ciula i tyle. JEDOCH KAJ ONA JE!!!!??? 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Powiem wam jeszcze napisalam te teksty - ktos uwaza chore na leb - A SLASK JEST BAAARDZO ZDROWY NA LEB, zeby wam wytlumaczyc jaki mialo sens wyrzucenie mnie z amazonu.DE za JEZYK ...NIEMIECKI. Matko swieta. A za slaski to JAK DOKLADNIE WIESZ CO PIEPRZYSZ. No to Ilona Biblia na mnie i to miala rodowody. Ale co? Ja nie mialam Adama i Ewy i Jana Ewangelisty? A reszta mnie nie obchodzi bo firma amerykanska. W taki sposob NA ZAWSZE za ich krzyze rodowodowe na jezyki obce i wiecie tak troche napisalam tu w razie jakby NAPRAWDE chcieli zeby na proces przyjechala i wiecie poszlyby cale pierdy bo jeszcze sa PIERDY. A tak? Moge zaczac inaczej. OD BURDELU i rodowodu na szkole. I tyle. Bez pierdow. Bo amazon. bedzie chcial rozwalic Wielka Brytanie. Nie uda sie. PIERDAMi jak ja taka. A ONI JACY? A ONI JACY? :( I tylko wiecie nie liczyli sie ze ktos im wpierdoli tak jak oni jemu. TAKA FIRMA - ja bez grosza , wyniesc sie nie. KARA SMIERCI. A JAKIM PRAWEM? JAKIM PRAWEM? I wiecie - tam chodzi o ksiazki. Ja wam dam i tyle :( Bo ja poszlam do szkoly bo ja chcialam na smierc isc. Wiecie co - za to odnoze owada w Pilsudskim a tam wiecie moglam odejsc jakbym miala stala prace w Holandii - tylko wtedy. No to wracalam. I wiecie tak mi pomogli wszyscy chuja z dupy wyciagnac i wsadzic do cipy.Bo jak nazwac cala te sytuacje? Jak to ZOBRAZOWAC? tak? Bo chca wiedziec czy corka przeora bedzie malowac kiedys i co bo na mnie. Choc nie wiedziec czemu. No nie wiem co moze malowac - CHUJA W DUPIE I CIULA W CIPIE na pewno. I tyle:(

Na razietylei koniec. GdZIE jEST MOJA RENTA???!!! {wsciekly]😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Gość wez wyjdz
SLYSZYSZ CZASEM GLOSY??

jeszcze wam napisze ze to bylo slynne zeNiemcy istnieja dzieki rodzinie ktora wali w nich 2 klatwami -szkocka i slaska.Szkocka od Alakok, a Slaska od Adama i Ewy i tak te rodzine Otto chcieli do USAbo jesli to jest prawda to tak istnieja Niemcy.Iwiecie to tez mowila helen fielding moja matka ze moze ich zaprosic?Eee niech se tam sa. Pobozni sa moga byc. Malgorzata Szkocka i Adam i Ewa. Niezle ityle.No i wszyscy olali Niemcow. I tak leca NIEMCY a Polska? I tyle. GDZIE MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Nie nie slysze. Ale widze CIENIE. Nie CIENIASY tylko cienie do oczu. A wiecie ze z tego przeklenstwa slonskiego lub SLASKIEGO jak kto woli jest wiecie MYSKA MIKI I KACZOR DONALD zeby to ograc. Cokolwiek to jest i tyle:(

Na razie ide. CDN GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Napisze wam jeszce o HELEN jutro wiecej jak se leciala jak se chlapnela i tyle.CDN. GDZIE MOJA RENTA JEDOCH?Bo czy bede dalej pisac i o czym? O HELEN FIELDING i jej dzieciach na Myszke Miki i kaczora Donalda i tyle:( 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(