Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lewap

Jak wytrzymać 72 godziny bez snu?

Polecane posty

Gość lewap

Chcę zobaczyć czy to prawda o tych halucynacjach, podobno widzi się ludzi tak jakby stali koło nas. Chciałbym jakąś laseczkę wyrwać w tych halucynacjach, w końcu to wyobraźnia nie? Wszystko minie nawet jak się ośmieszę, zreszta to podświadomość tylko, a w realu zbyt nieśmiały jestem dlatego tak wymysliłem sobie, że doświadczę halucynacji w legalny sposób. Pytanie jak najbardziej poważne, odpiszcie jak wytrzymać bez snu, bo niestety max. 24h i już zasypiam :o

Gość kawa i necik
!

Gość Zuzialalka nie duzia
Ja wytrzymałam 40. Myślę że pomoże ci częste wychodzenie na powietrze, ruszanie się. żebyś nie siedział ale i nie przemęczał się. po prostu miej zajęty umysł... czymkolwiek

Gość enere[
ja wytrzymałem 40 bez snu

ja po 72 godzinach czułam się tak jakbym wyszła ze swojego ciała i lewitowała, gadałam od rzeczy i ciągle się śmiałam :D czyli tak jakbym się zjarała, więc wolę jarać :P

Gość Istota z tamtego morza
Ja najdłużej wytrzymałam 26 godzin. dwa razy - za każdym razem ok. godz. 15 miałam kryzys i zasypiałam (na siedząco:P)

Hahaha, śmieszna sprawa...moja kumpela raz nie spała 3 doby to normalnie przewracała się o wlasne nogi na ulicy, masakra-nie radze...chyba że chcesz popełnić samobójstwo : D

Gość enere[
w szkole na wycieczkach byli tacy, co nie spali 60 godzin i czuli się normalnie w miarę

Gość gość
kapucyn