Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfdsfdgdfgdfgg

Zauważyliście, że niektóre wypowiedzi Wojewódzkiego są przemilczane?

Polecane posty

Gość sdfdsfdgdfgdfgg

Piszą głównie o Figurskim. Np. kończą na "gdyby moja była chociaż odrobinę ładniejsza, to bym ją jeszcze zgwałcił", ale odpowiedzi Wojewódzkiego "Ja to nie wiem jak moja wygląda, bo ona ciągle na kolanach" już nie podają. Ciekawe dlaczego. To wygląda tak jakby Wojewódzkiego chciano pokazać z lepszej strony, a dowalić tylko Figurskiemu. Teraz na niektórych stronach po protestach już piszą wszystko, ale na początku tak nie było.

Gość widocznie ma
chłop większe "poparcie" ważniaków, poza tym ma niby większy autorytet ze względu na jurorowanie w programach talent show od wielu lat, chociaż jak dla mnie dawno stracił wszelki "autorytet", jeśli można tak powiedzieć - w xfactor pokazał, że może się sprzedać i wciskać ludziom kity, byle tylko konwencja programu się zachowała (juror zawsze lojalny i pochwalny względem uczestnika ze swojej drużyny) oraz robić tak obrzydliwą rzecz, jak urabiać opinię publiczną, wciskając im jakieś gówno i mówienie, jakie to jest "znakomite", a wiem, że wiele razy mówił to w sprzeczności z sobą samym. I jeszcze ma oglądalność jakąś tam w swoim programie i pełni tam również funkcję urabiania (często politycznego) młodzieży, bo na nich ma bardzo duży wpływ niestety.

Gość widocznie ma
*mówić chyba miało być ;)

Gość kindybał
zadawać durne pytania i przy tym 'stańczykować' to każdy potrafi na zasadzie, że nie ma głupich pytań, są i mogą być tylko głupie odpowiedzi, przyznaję się bez bicia, że nie lubię tego Wojewódzkiego, aktorzy jak słaby aktor, popisuje się do momentu aż Ktoś jest mądrzejszy, durnia robi z siebie i szuka głupszych od siebie, lekceważy ludzi na każdym kroku i z ludzi chce zrobić pośmiewisko jednocześnie zarabiając na tym pośmiewisku sporą kasę , wydurniać się to każdy potrafi i wyśmiewać innych siedząc w miękkim fotelu a wychodząc na ulicę czuje strach i ma zapewne ostre sranie o zadrapane auto albo rozbity zderzak, skoro jesteś Wojewódzki taki 'cwaniak' i potrafisz innym dopiec z miękkiego fotela to dlaczego do tej pory nie odwiedziłeś żołnierzy w Iraku albo w Afganistanie , weź chłopie karabin do dłoni, trochę postrzelaj do tarczy , przejdź się w wojskowych butach co najmniej 50 kilometrów, prześpij się w namiocie na pustyni , poczuj zapach tygrysa w Afryce , bądź takim dziennikarzem jak Waldemar Milewicz , który się kulom nie kłaniał a teraz to jesteś 'fotelowym pierdołą' , który ględzi bez sensu jak emeryt popierdułka :)

Gość dasgdsagsagsds
są media i media Wojewódzki jest narzędziem w rękach platformersów i lewicy w prawicowej Rzepie - rp.pl dostało się i Wojewódzkiemu i Figurskiemu

Gość mykonos.
są Media i rządowe tuby propagandowe ;)

Gość porozmawiać z nim szczerze
bo się jednemu i drugiemu wydawało, że można ludzi obrażać a gawiedź będzie śię śmiała... Kiedyś Lipińska fajnie pisała o publisi.... to właśnie ta publisia nie widzi nic złego w tych wypowiedziach, bo jest tak ogłupiona i się nie obraża jak na nich srają. A wojewódzki i figurski obrazili nie tylko Ukrainki a też Polaków. Bo mi wstyd, że ci dwaj "pajacowie pseudoyntelygentowe" mają to samo obywatelstwo co ja.

Gość mykonos.
szkoda tylko, że wrzask zrobił się dopiero teraz, a jak na antenie perfidnie obrażali ś.p. Lecha to jakoś nikt za bardzo nie reagował

Gość Wojewódzki do wora
wór do jeziora :p

Gość przegięli pałę
zwłaszcza Figurski mówić o tym gwałcie, no przecież tak kurna nie można :O "Żart" uważam na pograniczu prawa :O