Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx

dlaczego nikt mi niczego nie napisal???

Polecane posty

w moim poprzednim watku i tyle.Cos wam sie nie chce? Ja tylko domagam sie renty bo bedzie ze sie nie domagam. Domagam sie za cale zycie. I wiecie ja sie obecnie nie powiesze przez MATKE DWOJGA dziecko sprzataczki, jedno dziecko w dolku nad morzem, awantura, MOJE FIGURY!!! Wszystko co ma ta SUKA to Z MOICH FIGUR a taki biznes a ani telefonu na policje. Smiec sprzataczy. I tak chyba nie dostalam pracy stalej w szkole bo mam figury ukradzione przez dziecko sprzataczki polskiej. To do Polski wykurw. W KJU moze byc sie dowiem. W KJU - kurwa to jest do likwidacji - teraz to wypali i ogniem pojda. Najlepszy rodowod od Adama i Ewy to STRAZAK i wiecie moim honorem HELEN FIELDING sie nie przejmujcie na Slasku bo ja sie powiesilam gdzie mnie dali. Za GRANICE SLASKA sie powiesilam o wiele wczesniej niz je WYZNACZYLAM LUB NIE WYZNACZYLAM. Takze wiecie - ja ani o tym nie bede pisac. Bo najwazniejsze bylyby granice Slaska ale je wyznaczyl Szymon w piosence rano a wiecie ale sie przejal ta granica. To ja juz bardziej sie dowiem i wiecie no ale sluchajcie calosc patologiczna tak, ze ani na passy nie mieli takze bez sensu te granice. A po Nalkowskiej mi to przeszlo. Zapomnialam. Bo to sie ogrywa GRANICA NALKOWSKIEJ. Zenon tam byl. Mnie sie juz nie chce z tego pisac. Tak sie idzie na germanistyke - ja juz nie pojde. I wiecie tak sie nie ma twarzy. I po wylaniu albo sie ladnieje albo brzydnie - cale teorie sa. A to sie dzieje jak ci ktos szkole ogra i wlasnie jak cos jest z uroda to takie cos sie robi. I to jest ze jest SLASK. I tyle. Ale wiecie za to sie nie nalezy powiesic. To sie wyjezdza ze Slaska , a nie sie tu jest. I wiecie cos takiego to w ogole bez sensu w moim przypadku. No bo wtedy zycie sie zaczyna albo konczy. Skonczylo sie i tyle :( Moje sie skonczylo.Wybaczcie ale ta rodzina to taka patologia ze koniec na zawsze i tyle. I sie dowiem ze sie poprawili.Co wy i tyle :( I koniec. I wiecie ta rodzina i Bona to bylo- oni od Adama i Ewy na Bone ze nie pasuje z KAINEM, ale KAIN od kogo. WIecie takie cos i tyle. Dlatego ja w ogole nie bede pisac o takich rzeczach bo masz kase i nie patologii , jest kasa. A nie masz kasy wszystko patologia. I to jest prawda. Jedyna chyba i wiecie ta rodzina to byla ciezka patologia, ale fajni byli , wszyscy z KAINEM. Iwiecie co to jest Polska pociulanstwo - czy to mialo sens wszystko jak ktos tak myslal przy BONIE z figura ze leci POLSKA. Bez sensu. A POLSKA TO KAIN i tyle. Tak jestescie ratowani. Moze i ta Bona. Czemu nie? No i wiecie moglabym pisac o wylaniu, o moim wylaniu, ale to w ogole sensu nie ma. Choc jakis sens to ma - z uroda zwiazany. Ale wiecie to trzeba nic tylko uroda i dalej kosmetyczka, cos tam- zawod taki. A mnie nawet zawod nie pasowal. BIOLOG.lekarz to lepiej. Takze bez sensu wszystko i tyle. I tak sie ogrywa WYLANIE ze nie lekarz to bez sensu. No tak. I sa teorie ze po wylaniu sie POWOLANIA dostaje , lepsze z wszy. No to chyba z chrztu - wiecie mnie sie nawet pisac o tym nie chce bo to bez sensu. Zostaje mi wietrzenie okien, a czego innego to nie wiem. Moze tez? Kto wie i tyle :( Ja tylko chce swoja rente bo wiecie nie wiedzialam ze zyje po nagu na srodku ulicy i tyle. No to choc tyle mogli mi powiedziec i koniec. Nawet tego. A ja wiecie charakter , zainteresowania na kolekcje paszportow - w szkole ogrodniczej takze, takze wiecie. Ale cos w tym jest. W tym WYLANIU tez i tyle. :(

Gość kfckk234
wez nie swiruj, ze juz za wypisywanie takich bzdetow placa,plakac sie chce

Powiemwam wy w tej Polsce jestescie OBECNIE dla mnie takimi idiotami ze nie wiem po prostu czy zaplakac sie czy zasmiac na smierc. Tego wylania mialo nie byc. I wylanie jest i wydanie. I wiecie ja mialam wszystko pokradzione i tak dalej. I powiem wam czego wy sie spodziewaliscie po mnie? W takim sensie, ze mam dziecko, MAM PAPIERY najwyzej mu nie pokaze i tylko tak TAKIE COS jak moja adopcja moglo nastapic PO PORWANIU jESZCZE, ze wiecie PAPAIERY i co JA MAM W ANGLIi. To byl parlament angielski rodzina krolewska i MOGLO BYC, ale to bez wilkow i urwane leby bo zrobili ze mnie wszyscy gowno i posmiewisko i ja wiecie uratowalam sie Z KIBLEM NA GLOWIE jak dla mnie takze uratujcie sie z takiego czegos. To ja nie wiem co to jest.Ksiadz przyszedl i na mnie nasikal. W domu patologia i wiecie jak im smierdzialam to tym bardziej inne nazwisko i mieli powiedziec, ze nie jestem ich biologicznym dzieckiem i normalnie rozmawiac i co? Rodzine bym miala wtedy? Przeciez to sie dom dziecka nalezal co najmniej na stala prace. Panstwo mialam ograne zniknieciem - taka rodzina. I wiecie TAKA PATOLOGIA NIKOMU NIE PRZESZKADZALA. Maja z czego zyc. No to wszystko nakradli - Bona I Mengele to w ogole 15 lat nie pracowali.Wtym liceum to ja nie wiem co to bylo. Wiecie jesli to jest normalny uklad ze ja za BRATEM Z FRANCJi w wieku 35 lat 1 dziecko mam latac za praca - styczen tego roku to wiecie to ani POCIULASY NIE SA a co dopiero rodzina. I jedynie Kainem mnie wykonczyli i brygidkami i wiecie teraz te brygidki to sa a pod nie ustawieni i zas na mnie. I ta caryca , prababcia miala Kaina 5 dzieci, a tu Bona z Kainem, ta krolowa Wictoria z Kainem i tamoja chrzestna, a ta kuzynka? Wszystko poogrywane, poniszczone, ja nie wiem. I tyle. JAK TAK MOZNA? OBRZYDLIWE. Takze poczawszy od chrztu mojego zycia nie bylo i koniec. Wszystko zle bo MUSIALAM isc na biologie TAKA IDEALNA RODZINA TO BYLA OD ZAWSZE i sie nie dam. Miroslawa ma lyzke i widelec od ojca, a jesli chodzi o mnie z tego KJU - dzieci alfonsow i kurew to nikt nawet nigdzie nie zadzwonil - moze bym chciala wyjechac. Taka adopcja nikomu nie przeszkadzala tez takze wiecie to cale wylanie to ja zwalam na brak paly psychiatrycznej na SLASKU. Bo to sie stalo przez SLASK i se sami wyznaczcie granice tego CIULA W CIPIE i tyle. O ile sa tu jakies dzieci inne niz na Blekitny Zamek i wiecie - nie wiem co mialam robic w zyciu - znaczy kiedy sie powiesic z taka ZDURNIALA??? KAINOWA rodzina NORMALNA = jak Miroslawa Sz i tyle. Kiedy sie mialam powiesic? Po tym jak powolania nie dostalam i tyle. Po wylaniu sie dowiem. A co to jest to wylanie? I tyle :( Ja sie nie dalam Kainowi a wy sobie robcie co chcecie. ZBAWCIE SIE SAMI razem z tymi dziecmi za moj adres i za brygidki i wiecie wy macie uznane chrzescijanstwo tu w ogole? Co to jest? I tyle :( Ja to mam gdzies jak to DNO KAINOWE i tyle. I tylko tego nie rozumialam i nie wiedzialam jak sie tego pozbyc i tyle.No coz... taka prawda. Idzcie se do klonow i sie sklonujcie - ja tylko renta i koniec. Ja mialam oprocz na szkole rodowody na sklep, na magazyn, Jana Ewangeliste, jezykow sie moglam uczyc, na gmine isc to wszystko mi zniszczono i pociorano mna BO TAKIE WARTOSCI MA SLASK i SLAZAKI. I tak dobrze wam idzie wszystko, ze TYLKO TAK DALEJ. I jeszcze Adolfa na wodza se dajcie. HITLERA. Albo EWALDA HITLERA i tyle. A Bona nie bedzie mi rzadzic. Zbieram manele i do domu dziecka od tej pierdolonej w leb baby, ale wiecie - ani zebow juz nie mialam - juz gwalty - CIUL W RYJU zebym nie ryla. Takie cos to was ZABANOWAC UNIA POWINNA. A jeszcze macie olimpiade, a ciekawe czemu. Bo nie na zarcie. W ogole i tyle. Ale nic nie beda mieli z zadnej olimpiady.Tacy sa. I OBY Z GLODU ZDECHLI CALI WYPALENI.Oby im pustynia tam wyrosla za moja krzywde W SLASKIM POCIULANSTWIE bo to nie jest zadbe KJU tylko POCIULANSTWO SPRZATACZEK i wiecie nie zapomnijcie o 3 bombach atomowych i skazeniu srodowiska. A o tym ze rente mialam od dziecka tez bo tak poszly wilki jeszcze przed moim wylaniem. I tyle. A co to jest WYLANIE. To niech wam powie Jagier. Nie wiem czy ILONA je miala i tyle :(

Niestety taka mnatka jak Bona to sie z litosci podaje FENOL i kaze wierzyc W KLONOWANIE i tak samo uczynki parlamentu brytyjskiego - FENOL i klonowanie tam zostaje i koniec. A CO WY SOBIE NIE MYSLICIE CIULE I CIPY?Paczka i koniec. Gdzie moja renta pierdolone w ciule i cipy skurwiele sprzatacze i koniec!!! GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Zostawilam im wiecie KROLOWA VICTORIE po maturze - bo ja nie wiem czy mialam - moze mialam a moze nie - ale KROLOWA VICTORIA to chyba miala, nie? Co ta ciulica w zyciu osiagnela? Jak tego JOZEFA okradla ta Agnieszka? Byle nie mna i oby cala ta rodzina PIEKLO WYMOSCILA i tyle. I to KJU tez. I wiecie powiem wam ze nawet jesli zgodzilam sie na Radziwilowne to na Wiktorie nie. Na Elzbiete 1 tyle ile.Ale na krolowa Wiktorie to juz przesada. To tyle mi mieli powiedziec, a nie gwalcic w glowe i zeby ogrywac SIKAMI. A brgidki niech tez odkurwiaja i ten CZARNY ZAPIERDZIALY NIEROB KK i wiecie niech se nastepne WTC mna wybuduja - bo sie dowiem ze mna i tam wiecie kazdy szcza, nastepnie klony bombe atomowa niech wypierdoia TO JEST KK bo roku 2000. KLONY i BOMBA ATOMOWA.Polski zwlaszcza. I WYLANIE MOJE - szczocha i gowna w samochodzie i tyle mnie to obchodzi. I SKAZENIE SRODOWISKA Z TEGO JEST. Jak ktos jest Slazakiem. Ja nie jestem. I nigdy nie bylam i nie bede i tyle. Bo to wszystko mozna sponiewierac przez HELEN FIELDING i jak przyjdzie tu Helen Fielding to wszystko to rozwali i to wylanie SLASKIE tez. Takie szmaty to sa. To ani owady nie sa. Bo co sadze o brygidkach. Nie wiem - powinny trotyl miec w dupie juz dawno i nie istniec. A inni tym bardziej i koniec :( I gdzie moja renta i tyle :( Tyle mnie obchodzi od zawsze slaskie KJU a krolowa Bona tez NAJLEPSZA Z MATEk - KROLOWA BONA KROLOWA KK w Polsce Z KAINEM afrykanka. I to samo Bona i chrzestna i jeszcze Miroslawa Sz. Jedna Afryka i na mojej ulicy jeszcze co najmniej 2 domy z Kainem i Afryka i tyle. I to wszystko co mam do napisania. Ze tak cenilam zawsze polska szkole ze nawet doktorat tam poszlam robic. Naprawde. I uczyc. Z rodowodem od brygidek. Niech se doczepia ogony jak im ciezko i penisy i brody i wasy tez. Bo co im po mnie zostaje z ta Grabarka tyle i koniec :(

I wiecie powiem wam ze ja na to wszystko jestem HELEN FIELDING!!!! I tyle mnie obchodzicie. Na zawsze bez szkol slaskich i tyle. SLASKICH I POLSKICH I NAWET AMERYKANSKICH!!! Bo czy tam moga byc szkoly? NIe wiem. Szkoly sa na wschodzie a tam? I tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA??? Moze wreszcie ja dostane? Oby!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Wiecie za calosc BOMBA WLEB tam i tyle. Ale rzadzic moga. Czemu nie? Byle nie mna. Chrzest to nie wiem czy potrzebowalam. Ale co tu robic? I tyle. Ja nie chcialam isc do liceum.Ale jak pisze - ta rodzina nie miala NA NIC. Oni na nic nie mieli. A dziecmi sie mscili. Na mnie na pewno. Wzieli dzieci zeby sie mscic. Pracowali w wilkach - co od wilkow pasowalo? Paszporty? Nie wyniesli sie , nic nie zrobili. Takie cos to jest. Wszystko bez sensu. Jako dziecku wszystko mi zniszczyli, co mialam. W glowe gwlacili. I TO JEST WSZYSTKO DOBRZE W SLASKIM KJU - dzieci sprzataczek ukradly mi figury na panstwo, maja biznesy na dzieciach a ja sie mam powiesic bo sie nie wydalam PO TAKIM WYLANIU!!! Ja sie WYKRWAWILAM A NIE WYDALAM. Ja sie przewrocilam i nie wstalam i dali mi FENOL i koniec. TAK KOCHALAM BONE I MENGELE - IDEALNYCH POLSKICH RODZICOW Z IDEALNEJ RODZINY GDZIE MIALAM CALE ZYCIE KIBEL NA GLOWIE BO MNIE WZIELI ZEBY SIE ZA CARYCE ZEMSCIC za slaskie cyce umytre luyb nie i za KAINA ze dlaczego byl taki ten KAIN. To dlatego dali mnie w gowna i szczochy ze SANEPID BY TO GOWNAO KAINOWE ZAMKNAL- i to brygidki i parlament brytyjski i mnie chcieli odebrac ogrywajac mi kredyt i CO JESZCZE MI CHCIELKI OGRAC?CO JESZCZE? Siostry brygidki - czego jeszcze nie ogralysice na tym zlym swiecie?SIOSTRY BRYGIDKI czy ogralyscie swoje SMIERDZACE DUPY CIPY CYCE I RYJE? SIOSTRY BRYGIDI - jakie wy jestescie? Co wy tam robicie dniami i nocami? A paszportuy USA po co wy macie?SIOSTRY BRYGIDKI - a po co wam ta Polska? SIOSTRY BRYGIDKI - a habiety? Po co wy chodzicie w habitach? Ten siwiat to jedno zwierze -= zrzuccie je, zrzuccie - chodzcie nago zpenisami brodami wasami i ogonami SIOSTRY BRRYGIDKI - szczoty zamiast penisow w dlon - siostry brygidki SIOSTRY BRYGIDKI SIOSATRY BRYGIDKI!!!! Kiedy zrezygnujeecie ze swojej nazwy??? KKIEDY??? nazwijcie sie po prostu CIULICE CIUl albo CHUICE CHUYJ Albo CIULICE CHUj bo ja nie mam racji to nie chodzi o zarcie. A O CO ?O CO??? Do CHUJA I CIPY O CO TU W TYM WSZYSTKIM CHODZI? OI kredyt?O jedzenie?KJak hja maialam zyc w takimPOCIULANSTWIE Z TAKIMI KURWAMI JAK BRYGIDKI JAK PARLAMENT BRYTYJSKI JKJAK CIULSTWO KJU i dalej. Zklasa STALINA? I co wy kurwa mac wolicie w koncuu Rosjke czy Am.Pol. NIC??? TO Mieliscie i jedno i drugie rozdupcyc BOMBA ATOMOWA - po prostu albo POCILAC -nie wiem.O CO WAM WSZYSTKIM CHODZI? Ludzie? PO CO STOJA DOMY DZIECKA??? PO CO TO JEST??? I tyle :( Gdzie jest moja renta???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

To jest opowiesc wiecie o tym ze mnie ze szkoly sredniej PO SOBIE ZOSTALSMROD - dlaczego? BO TAKA MIALAM IDEALNA MATKE - z cycami na glowie. Gdzie jest ktokolwiek - gdzie byl zeby mi pomoc. Moja byla za slaba. Kaina nie miala.I ...nie tylko.Dlatego bylam w Polsce cale zycie W TAKIEJ BIEDZIE I DEGRENGOLADZIE UMYSLOWO-mATERIALNEJ jaklo biologiczne dziecko NORMALNYCH CIULI W DUPIE CIPIE CYCACH I RYJU i bezemnie mieli vbyc dalej po tych wilkach wy kaleki umyslowe -= beze mnie.Bo wielki mialy dzieci od tylu a te dwa skurwiele jak mialy dzieci? Od przodu? Ta kurwa Z FIGURa i kainem i cycami na wierzchu - od przodu mnie z tym MENGELE HUJEM zrobila?Co wy nie powiecie - bo ja mialam WYLANIE. Jabylam ADOPTOWANA to nie ma znaczenia. I tylmko Mengele i Mengele i mengele i MENGELE - wasz krol - oby wam NA SRODKU RUYYYNKU CHUJA DDO CIP DUPP RYJOW I MIEDZY CYCE wsadzal - tyle mnie ovbchodzi cale WYLANIE co ja jako BIOLOGICZNE DZIECKO BONY IO MENGELE ZROBIONE OD PRZODU po francusku - 3 slub francuski. I tyle. To wszystko. Moze kiedys zmadrzejecie co mnie to wszystko moglo obchodzic. Ale praca stala to mnie obchodzila tylko GDZIE? I za to poszlam na sznur ze jej nie mialam zadnych szans od dziecka dostac w waszym POCIULANSTWIE i to jest JEDYNY MOJ HONOR W ZYCIU a nie WYLANIE i SZNUR ZA SLASKIE WYLANIE. Wy gluypy. BIOLOGICZNA CORKA BONY - chyhba CIULICY CIUl. Albe ADOPTOWANA? Po prostu mnie przygarnela bo mnie zaden dom dziecka nie chcial/. NA CALEJ PLANECIE ZIEMIA!!! ZADEN!!! Tylko ona w KJU z ta FIgura PONAD KAINEM - Z KAIENM PONAD KAINEM to jest jakies HIPOER MONSTRUM W PIEKLE ANIE NORMALNA KOBIETA - zona Kaina kolejna tam, a Miroslawa Sz.nastepna ale ma dzieci bioologiczne po piciu krwi mentruacyjnej, a ja nie wypilam swojegoWYLANIA i stad taki koniec. Nie mam dzieci biologicznych po WYLANIU SLASKIM albo polskim. I tyle :(

Wiecie jak nie pasowalo im cos wtej sredniej to mnie mieli wyrzucic i napisac kartke do jakiejs inspekcji - sanepid, zebym sie umyla i uczesala. To wszystko. I tyle. I wiecie ze ja nie chcialam tam isc - to tylko BONA I MENGELE - to rodzice biologiczni moi - to nie ma. Tylko ze co robic z takim czyms. Podac fenol to jeszcze tez zostalo. A 1% prawdy. Bo nie mam sie obrazic ale klasa Stalina a ja. No wlasnie. Troche lepszych mialy rodzicow i zabily. Skad sa wiedzialy , wszystko wiedzialy. A wam zostaje ROSJA a nie Am. Pol. wszystko rozwalilam. Klasy matki nie rozwalily to ja rozwalilam. KLASA STALINA- to ma sens reszta nie. Bo czy AM.pol. ma sens. nie. I wygrali ONI!!!Nie Europa - oni. i koniec. A Europie zostaje rosja i tyle :(

GDZIE JEST MOJA RENTA??!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Wiecie MUSIALAM sie jeszcze za to zemscic. Gdyby mnie nie oddano na mature to nikt by na mnie nawet nie pierdnal. A tak? na mature... no coz... skytykowac nikt nie skytykowal pomyslu. Calkiem dobry.Bo czego ludziom zycze W TAKIEJ SYTUACJI. ...hmmm ...matury. Po prostu matury. Po wylaniu lub bez wylania i tyle :( To wsystko :(

I jeszcze lekkich porodow wam zycze. Taki wiersz napisze CIEZKI I LEKKI POROD . Tyle. Bo moja prababcia miala 5 porodow inikt nie wie jakie bo w domu rodzila.No wiecie...to nie jest moja prababcia. Moja prababcia w sumie byla gdanszczanka wiecie i no to tez nie byla moja prababcia bo babcia byla adoptowana i tyle. No ale i tak w tym wiecej prawdy niz w kobiecie Z AFRYKI i Z KAINEM ktora sie ratowala 5 dzieci kazde z innym. I to ja jej PRAWNUCZKA TU BYLAM i tak samo mialam zyc. No ale ja nie mialam KAINA . Tyle :(

Ale musicie przyznac ze katarzyna Figura po mnie zostaje. Tylko czemu? I wiecie ja nie mialam Kaina a jak mialam to mieli wyrzucic. Bo ja tu bylam za caryce bo tez adopt.Albo tez porwana. Nie wiadomo i tyle. I moze wmawiali jej ze jest z Afryki. Mature niemiecka miala i tyle. Nie wiem. Nie moja sprawa. Co porabia Katarzyna Figura - wasza gwiazda. Nie wiem.Pozdrawiam. bezdomnaibezrobotna

GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Tak oto koncze ten watek gdzie nikt niczego mi nie napisal: http://www.youtube.com/watch?v=wFbP7uTkG-4 Moze nastepny bedzie lepszy? Ale jedno jest pewne po co ja tu pisze? GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Wiecie ja tu jeszcze przyjde i wiecie napisze wam byle co ale PRAWDY wam nie napisze. Prawde o SlASKU i slaskim wylaniu, wydaniu i tak dalej. Czemu sie zdarzaja wylania na Slasku. Jak za duzo sie smiejesz a nie ma z czego. To sie sie moze wyloc. Kibel ze szczochami i byle co innego. I wtedy jest WTC - takie cos. To WTC to tez jest cala historia. Z tego lali w Hollywoodzie. I wiecie wszystko mozna zrozumiec jesli... to cale zachowanie rodziny krolewskiej w Londynie, brygidek I WAS W POLSCE - dokladnie. Ten koszmar , ktory robicie normalnym ludziom? A kto jest normalny tylko w 1 sposob, ale wiecie w sumie jest to takie wszystko straszne ze ... ach ... i powiem wam ten Slask jest te wylania - to wszystko co pisalam wczoraj i dzis. Dlatego to jest. I tylko jezyk i jezyk i Indiany i Niemcy i tak dalej... tyle. No wiecie tylko tak to mozna zrozumiec ijak ktos jest wnikliwy to widzi 1 rzesza, 2 rzesza , 3 rzesza i wiecie no ale PODOBNO chodzi o rodowod. O rodowodowy. I tak MOGE uczyc angielskiego i niemieckiego i wrocic do szkoly nawet po takich wiecie EKSCESACH TEORETYCZNIE bo wtedy nalezy sie renta a tak nie tylko wiecie - rodowodu nie mam, rodzina STRASZNA i wiecie gdyby ludzie w Polsce byli inni to by mi ktos CHOC MINIMALNIE pomogl.Cos no 1 rzecz. I ja tego nie dalam. Perfum dobry - no to tak mi pomagano ale zupelnie nie o to mi chodzilo. Perfumy nic nie dadza. Jak juz to ubrania , dawno temu. Szkockie obrebki spodni choc wiecie tak rozkradziona bez sensu. I wiecie - mimo wszystko jak zaczynam to rozumiec to godnosc swoja ludzka mam. Ale wiecie TAKIE COS? i tyle :( No i calosc jest KTO KOMU CO NAKRADL? A zabojstw to w ogole nie ma. TAK CIEZKO PRZEZ TO i tyle. I czy Niemcy sa dobrzy? Nie wiem. Tak naprawde nie wiem. Od razu zrobiono tam ze mnie SLAZACZKE a powinni NIEMKE z paszportu. Dlatego zniszczylam im rodowody z paszportu bo wiecie o problemach w pracy NA SLASKU pisalam i z rodowodem od Adama i Ewy i slaskiego Jana Ewangelisty ONI!!! zostali za to jak mnie potraktowano. A normalnie wiecie rodowod na szkole nie byl od Adama i Ewy - to jest HALUN slaski. I dlatego zniszczylam im Jana Ewangeliste na passie. I wiecie wyjechalam na pass a oni Ilona, Iwona, KEVIN(gdzie on jest w takim razie?) i wszystko zniszczone i koniec. No wiecie - takiej rozmowy nie bedziemy prowadzic. Czy to sa normalni ludzie czy swiry - to po mieli napisac ze moje WYPOCINY ich nie obchodza - bo pisalam wiecie emaile i tak dalej. I o co im chodzilo? Nie to nie - wycieczki mi zostaly. To urzedasa dali zeby papiery moje NA KARE SMIERCI dal na amazon. I wiecie dlatego tak sie SMIERTELNIE obrazilam - co go to obchodzilo - nie to nie i tyle. Bo za szkoly by mi musieli dawac cos. I tyle warta byla moja GODNOSC W SZKOLE bo bedzie ze tyle godnosci mialam a teraz co po tym wylaniu. TO SAMO!!! No wiecie i bez wylania mnie tak pociorali i sie nie dalam. Skoro tak to tak. Bo za co ja ich tak zniszczylam i moglam tylko za co: 1. za poniewieranie mi papierow SZKOLNYCH na amazon - co profesorem mialam tam zostac kurwa mac z jakimis samymi POCIULASAMI NIE WIADOMO SKAD. 2. a poza tym mieli uszanowac mnie z Polski ZA RODOWOD NA SZKOLE. Mieli widziec W URZEDZIE bo pisalam papiery po niemiecku do urzedasa , ze mam rodowod na szkole z Polski i RODOWOD uszanowac. A wiecie to ja nie wiedzialam tego, ale wiedzialam ze to trzeba uszanowac. To nie. To nie. No to pass niemiecki - przeciez tam tez sa rodowody. NIe. No to wiecie do jasnej co oni szanuja? Oczy ptasznika? To wszystko sie rozpierdala , panstwo zaskarza FIGURAMI w sadzie i tyle mi WSZYSCY Zrobia. Bo urzednika za rodowody FIGURAMI na panstwo tez cioram ze nic tylko JEZYK I ILONA i wiecie skad ten idiota jest i chca mi udowodnic, i UDOWADNIAJA ze amerykanski pass mi sie nie nalezal, nie nalazy, za myslenie paszportami od dziecka - co ja se nie mysle i wiecie GOWNO ICH TO OBCHODZI i sie nie dam - taki Szymon wyzej ode mnie Z RENIFEREM - prosze bardzo i tyle :(

Wiecie zeby sienie okazalo ze ten urzednik NIEMIECKI co ze mnie CZESZKE zrobil to byl wiecie CZARNY z Afryki albo bialy z Kainem i wiecie za co sie tu obrazic. Za Kaina? i tyle. To wszystko.I sie nie dam.Pass USA wyzej niz niemiecki. I ta rodzina Otto by mnie zniszczyla za to wylanie moje bo przesadzilam z ta bankierka - tak sie zyje , jedno cyganstwo. No ale my mamy CALY ROK POWIESZONY. I czyja to jest wina? To tego nie ma i tyle. Ze przez wylanie sie powiesili. Tak? A cyganstwa?Przeciez kto mial interes zebym ja tam 5 lat sie uczyla? Przestancie i tyle. I czego. I tak dalej. A Bona wiecie Polske ma ograna, z polski niczego nie rozumiala. I SiE WTRACALA WE MNIE? Jakim prawem. Juz chyba sama w tej Polsce bylam madrzjesza. I sie dowiem to se radz. No renta i tyle. Albo kredyt na zycie i koniec. Bo mi sie godnosc skonczyla. Dlaczego? Na wylaniu konczy sie godnosc czlowieka i jest wylanie. Jak sie tym przejmniesz. Jak tym zyjesz i tyle. I to jest jak nie uwazasz i tyle. To wszystko. A godnosc to tam najrozniej i tyle :(

Wiecie te Slazaki to swoja racje maja z tymi wszystkim swoimi godkami i wylaniem no ale wiecie SZKOL NIE MAJA, pracy stalej nie maja - jak? , dalej BIBLIOTEKI i wiecie to jest obszar na ktorym jest AUSCHWITZ - to jacy oni sa. I to Auschwitz jest obronione ZOFIA NALKOWSKA i granica i wylaniem wiecie. No to wiecie - taki wzor i tyle :( No i co dalej? Jeszcze wilki i las i tyle. I co? Ale osiagniecia. I jan Ewangelista na kopalni. No i kto ma tak slask to nie musi stac o wylanie tylko trzeba uwazac i koniec. Akto tak nie ma Slaska to to wylanie cos znaczy i tyle. No a ja od dziecka z wilkow mialam Slask i tyle. No ale wylanie tez mialam i koniec:(

Wiecie tego nikt nie zrozumie po co brygidki kazaly mojej matce studiowac BIOLOGIE. PO CO? To nie mialo sensu i tyle. Szkoda im bylo krzyzy rodowodowych na jezyki.Tak uwazal parlament brytyjski a ona tam siedziala. Czy miala racje? I wiecie badania z okresu i mi sie wylanie zrobilo. Ale 1 raz. I tyle. 1raz w zyciu i koniec. No a wylania moga byc rozne i tyle:(

Wiecie co ja na razie ide ale czy dalibyscie mi kare smierci? Czy naprawde az tak? I tyle :( Tylko tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Wiecie to wylanie to zwlaszcza jak cie wilki zrobia klonem i takie cos to jest. I to zawsze musi uratowac ANIA SHIRLEY. I mi to uratowala i to jest cos takiego i jeszcze ktos to ratuje. I dlatego ta osoba JEST ZNIKNIETA. I wiecie moja matka to byl 1 kalendarz a ja bylam w porno i mi polecial. Przez to mam kalendarz i nie mam. Musialam sie zapocic ze smiechu czy cos takiego.Ale mi sie przydarzylo.1raz.No i jeszcze NIE ZAUWAZYLAM wylania. NIe wiem czy ktos zauwazyl. Doslownie w domu. Nie wiem czy to cos znaczy a wyglada to jakby wszyscy stali nade mna ze to cos znaczylo. INICJACJA i tyle :(

Wiecie i to jest koniec. GDZIE JEST MOJA RENTA? I jak wprowadzono program nauczania to bylo niech sie ci NAUCZYCIELE sami naucza tego prorgramu nauczania - takie sa Slazaki - te madre - bo wiecie wszystko na pamiec w tej szkole, a jak sie ktorego zapytos czego to ucy to nawet nie umie tego programu naucania - co to je w tym programie i tyle. To sie naucom i tak rodzicom glowy urywali ze wszystko bez sensu. Ale z Slazakow pasuja np. szkoly artystyczne - bo to sa artysci. Inni artysci i tyle. Takie cos. No jak ktos tak uwaza? No i to mieli racji - nauczycielu naucz sie jaki masz program nauczania albo wpisz se go w krzyz rodowodowy bo co tam wpisac w szkole - Polaki sie pytaly z rodowodami na szkole. Wiecie takie cos - RODOOWODY NA SZKOLE w Polsce i na Slasku. I wiecie ja wszystko zwalam na Miroslawe Sz. To moje wylanie tez. To sie tez dzieje jak ktos pije krew menstruacyjna i sie za to nie dam. Albo nie jest ochrzczony - to wtedy sie tak dzieje.I trzeba uwazac. Bo czy jest mi ogolnie wesolo. Bardzo. To co sie glupio smieje - znowu przydarzy mi sie wylanie. To sie przez to nie nalezy glupio smiac na Slasku i tyle. I taka jest prawda. Bo normalnie zadnego wylania nie ma tylko jak sie glupio smiejesz. I gdzie to wylanie i tak dalej. I z tego cala godnosc ci zabiora jak zauwaza to wylanie i widzicie przydarzylo mi sie bo mam figury ukradzione na panstwo - to ktos tam zauwazyl ale nic nie powiedzial.I tak sie kradnie wiecie od takiej osoby cos. I tyle. Takie cos to jest. I wieciez tego sie smieja i wlasnie tak to ogrywaja ze pija krew menstruacyjna na stala prace i wszystko przez to i tyle :( Zeby sie nie marnowala na wylanie a przy okazji jest STALA PRACA z tego. Bo co robic jak ci sie wylewo z galot. PIC.Ityle.I tak Slazaki sa GRECKIMI BOGAMI. Jak sie babie wylewo i facetowi i tyle :(

Tak jest ambrozja i nektar. I tak jest Grecja na Slasku. A ja mialam inaczej bo ta na Grecje i jak ktos zauwazy to nawrzeszczy na ciebie na Slasku ze GRECJA leci - takie cos to jest. Bo czy wybieram sie na wakacje do Grecji - na pewno. Za to wylanie. Ja tego nie potrzebowalam. tej glupiej szkoly tez i SLASKIEGO rodowodu na szkole. A polski to wyrok smierci. Co umiesz? Po jednym i drugim nic. Ja od dziecka wyjezdzalam na wschod kolekcja paszportow - tylko tego nie rozumialam. Bo czy wybieram sie do USA. Nie - najwyzej do ambasady bierac kolekcje wschodnich paszportow i tak BYC MOZE do USA. Byc moze i tyle :(

Gość brzustia
POzdrawiam Cie Owieczko🌼 nasturcja

Na takie cos wystarczy zrobic sie HElEN FIELDING ze na POLU takie rzeczy sie nie dzieja. I tyle. Dlatego POLE i Grecja i ze Slazaki mialy mowic po niemiecku to by takich glupot nie opowiadaly i by nie marnowaly czasuna glupoty. Takie cos to jest i tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Pozdraiwam tez wszystkich - wiecie to wszystko sobie trzeba ulozyc i tak leciec. Ja NIE POPARLAM SLASKIEGO BURDELU bo nie stalam o wylanie. Jak sie stoi to wtedy sie popiera slaski burdel NA GRECKICH BOGOW zeby na Slasku byla Grecja. jak ktoras ma wylanie. A bez to sa STEPY AKERMANSKIE i polska arystokracja jak jezdzila sie uczyc na zachod. I tyle to bylo warte i tak jest ksiadz w burdelu, a tak nie. I to jest wazne wiec bo jak w burdelu sa bogami to nie potrzebuja ksiedzow, a jak nie to potrzebuja ksiedzow i po nich chodza. I tu wiecie ksiadz padl bo uznali ze miol chodzic do burdelu i nie chodzil. A czemu?No to dziecko mu zostalo i tak leca. I Bona tyz. I te wszystkie Kainy tu i im dobrze, a ja? No to kolekcja paszportow z krajow arabskich i 3 swiata. Nie pasowalabym z wilkami? I tyle. No i tak wszystkich OSKARZYLAM o to wylanie, a najbardziej Helen Fielding. I tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

wieciejamam Slask ta 1. wilk 2.las 3. biblioteka 4. bez szkol. Tyle. Z wilka i lasu stala praca. Wszystko mi pokradli i nic nie mialam. A w Katowicach jak? W slaskim KJU jak? I wiecie ja bylam od dziecka wilk i jak ja mialam o wylanie stac i tak dalej. Bo z wylania tez jest stala na Slasku. Ale ja tak nie mialam - od razu lecialam zawodem archeolog i wiecie historyk - jezyki. No troche za duzo. Ale wszystko z ogrania. A nie mialam etnografa, GEOGRAFA - z matmy od map. Z tego mozna byc GEOGRAFEm - z wylania i tyle. Takze wszystko inaczej. Z klonow na biologie. Z wylania sie dowiem. Eeee tyle ile. Z KLONOW - z genetyki. Az mi ksiazki wzieli i kazali wazyc material genetyczny i ...wszyscy sie powiesili. Takie wiecie wielkie studia. I jeszcze mnie beda pouczac. Ale o czym? Ze dzieci na stos fenolem nie rzucilam bo nie mialy szans na krzyze Kevina ode mnie. Chyba o tym. A reszty tez nie bede komentowac i tyle. Bo nie ma czego i kogo i tyle :( Takie cos i tyle :(

GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Gość veszfrgrg
ehh basienko, renty nie było, nie ma i nie będzie nigdy, niestety ani za wartości ani za nic pogódź sie z tym w końcu