Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mróweczka4855343

Rittere

Polecane posty

Czy orientuje się jak jest z kancelarią Z.G.Rittere? Szukam adwokata i zastanawiam się nad Panem Grzegorzem Rittere. Chcę jednak wiedzieć co myślą inni jakieś doświadczenia?

Gość Bożenka 46
Ja mam bardzo dobre doświadczenia. Pan Rittere prowadził moją sprawę kilka lat temu, wykazaywał ogromne zainteresowanie i indywidualne podejście. Jestem zadowolona. Teraz Też potrzebuję adwokata i napewno zwrócę się do Z.G.Rittere. Nie wiem jak reszta pracowników tej kancelari ale Pan Rittere zyskał moje uznanie.

Gość Żaneta262
Pan Grzegorz Rittere prowadził sprawę mojego 16 letniego syna. Skończyła się 23 czerwca b.r. Sprawę skazaną za zupełną porażkę wygrał z wielkim hukiem! Będę mu wdzięczna do końca życia!!! Niestety dostanie się do niego graniczy z cudem :( Ale warto było się starać świetny adwokat! Gorąco polecam!!!

Gość Mateusz Bąska
A opłać Pana Rittera! Nie stać mnie na odszkodaowanie którego odemnie rzadaja a co dopiero na usługi tej kancelarii. To jest jakaś pomyłka żeby rządać takich kwot! Dostać się na rozmowe z tym adwokatem to sukces większy niż wygranie sprawy ;/ Chciałem rozmawiać z tym Panem niestety Pani (zresztą nie za przyjemna) zaczęła mi wciskać jakiegoś innego adwokata z tej kancelarii. Po tygodniu chodzenia tam i jęczęnia o 10 minut rozmowy wkońcu Pan Mecenas znalazł dla mnie dosłownie!! Powtarzam DOSŁOWNIE 5 minut! Niestety kwota jaką bierze za sprawe wbiła mnie w ziemię i zmusiła do opuszczenia jego biura w trybie natychmiastowym! Nie polecam!

Gość Żaneta262
Faktycznie kwoty które bierze Pan Mecenas nie należą do najniższych ale warto bylo! Tym bardziej że dwóch adwokatów u których byłam nie chciało podjąć się sprawy! Mnie też nie było stać na usługi Z.G.Rittere Na szczęście zebrałam odpowiednią kwotę i zdecydowałam się. Nie żałuję! Pan Mecenas był miły, potrafił trafić do syna, zawsze pod telefonem w razie wątpliwości i pytań mogliśmy się z nim kontaktować. Przed sprawą rozmawiał z synem jakie zachowania są pożądane itd.

Z Pierwszej rozmowy wynikało że jest naprawdę miły i profesjonalny. Nie umówiłam się z nim jeszcze konkretnie na omówienie szczegółów sprawy ale chyba się umówię. 5 tys wystarczy??

Gość Mateusz Bąska
5 tys? Zależy ile spraw się odbędzie ale raczej nie. Kiedy poprosiłem go o szacunkową kwotę, po zapoznaniu się sytuacją i założeniu że skończy się na 3 sprawie zawołał 9 tys zł! Wiec Twoje 5 tys starczy Ci zaledwie na 1 sprawę i kawałek ewentualnej drugiej! I to jeszcze zależy od tego jaka to trudna sprawa! Ja nigdy więcej nie pójdę do tej kancelarii! A dzieci w Południowo wszchodniej Azji głodują ;/

Gość Bożenka 46
Krew mnie zalewa co niektórzy tu piszą! Mróweczka to świetny adwokat mogę C go polecić z czystym sumieniem! A że drogi? No niestety ! To jego praca! Poświęca swój czas, więc trzeba mu za niego zapłacić. Moja sprawa była beznadziejna spowodowałam wypadek w wyniku którego ksiądz został kaleką na całe życie nie miałam zbyt wielkich nadzieji spodziewałam się kilku lat pozbawienia wolności zresztą to mi zapowiedział poprzedni adwokat. Koleżanka powiedziała mi o Z.G.Rittere . Jestem z Warszawy przyjechałam na spotkanie z Panem Mecenasem i wcale nie musiałam czekać nie wiadomo ile. Faktycznie ciężko było z terminem ale wszystko tłumaczył i starał się wyskrobać dla mnie czas. Okazało się że moja sprawa dla niego wcale nie jest taka beznadziejna!!! Dostałam 1000 zł grzywny i 3 lata w zawieszeniu. Ulżyło mi po tym wszystkim co naopowiadał mi adwokat w moim mieście ;| Teraz będę zakładała sprawę mojemu byłemu mężowi i również zgłoszę się do Pana Grzegorza!

Gość BlackLord
Jestem zadwolony z pomocy Pana mecenasa Rittera. Facet konkretny nie owija w bawełne powiedział z góry jakie mamy szanse i nie mydlił oczu. Z czystym sumieniem zapłaciłem mu umówioną kwotę. Polecam! I Pani Dagmara Recka też jest świetnym adwokatem i pracuje w tej kancelarii!

Gość ewlwirka
Korzystałam z pomocy Pana Grzegorza i na prawde polecam świetny adwokat!!!! :)

Gość uiwhdwi898
Mafia Rittera? Jako adwokaci rzezcywiście są niezawodni bo znam kilka osób które korzystały z ich usług i sobie chwalą. Ale sumy jakie tam zgarniają to jest jakaś pomyłka! Taka kasa za sprawe? I można mieć 3 wille w Toruniu, a dzieci synulek może rozbijać się Mercem. Pan Rittere wie na co pracuje!

Gość Dewuja6789
Ja nie mam nic do zarzucenia tej kancelarii : profesjonalni, mili, rzeczowi . Trochę kosztuje ale bez przesady nie wiem co to była za sprawa że 9 tys. Ja za prowadzenie swojej sprawy zapłaciłam 3,5 tys. - i to jest cała kwota jaką tam wydałam w tym są sprawy i wizyty. więc chyba nie jest źle skończyło się na 3 sprawie. A z tym rozbijaniem się synka mercedesem to ktoś jest bez serca :/ Tak Pan rittere wie na co pracuje dobrze zauważyłeś człowieku PRACUJE nikt mu tych pieniędzy nie daje za nic! Więc może mieć nawet 10 willi bo na to zapracował!

Gość onWIE
nie ma takiego adwokata w Toruniu, w Polsce rownież...temat na forum utworzyła pewna osoba..heh..z zaburzeniami psychopatycznymi..mam nadzieję, że przestanie bawić się i manipulować ludźmi, zwłaszcza kobietami, bo to chore jest... niech ta osoba cieszy się, że sprawa nie zostala zgloszna do prokuratury...bawienie się w takiego typu rzeczy zakrawa o psychopatię...