Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wystajacybrzuszek:(

Wystający brzuch i boczki...

Polecane posty

hej, mój problem to wystający brzuch i boczki, które są podobno seksowne według mojego faceta...nie jestem otyła ani gruba, jestem przeciętnej wagi, mam całkiem spory biust i pupę okrągłą, uwielbiam moją wagę bo nie wyglądam wreszcie jak patyczak. Całe ciało mam zadbane jednak ten brzuszek nie daje mi spokoju.. ćwiczę brzuszki codziennie wieczorem robię 200 dość mało jem a mój brzuch dalej odstaje..jeśłi zacznę się odchudzać całkiem to stracę swoje ciałko a je lubię. może to jakaś inna przyczyna? czytałam o torbielach, które rosną właśnie tak, że brzuch może odstawać. Może jakieś wzdęcia czy co? problemy z jelitami? ktoś miał podobnie? jestem teraz chwilowo za granicą i nie mam jak iść do lekarza więc pytam o opinie..

Gość NIc z tego nie będzie
ja jak chcę schudnąć to jadę na obóz sportowy albo zapisuję sie na zajęcia. Ale takie żeby ktoś tam pilnował jak ćwiczę.Samemu w domu człowiek się tak nie zmobilizuję i efekty są dużo gorsze. Zapisz się na zajecie ruchowe . Może być zwykły aerobik . Dwa razy na tydzień tak po godzince i na pewno będą efekty . Mięśnie się też ładnie uformują. A co do lekarza to na pewno nie zaszkodzi w przyszłości pójść

dziękuję bardzo za odpowiedź, pomyślęnad zapisaniem się może z jakąś koleżanką , będzie raźniej ;) miłego dnia