Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amandaa155

czekoladki z likierem pomocy !!!!

Polecane posty

hej !!! jestem w 29 tyg ciazy .Wczoraj pojadlam ok pol opakowania czekoladek z brandy ,tak mi smakowaly ,ze nie moglam sie opanowac ,,a teraz mam wyrzuty sumienia :-(:-( ile to moze byc alkoholu na przeliczenie lampek ?? to bylo ok 11 czekoladek ?? dzis sie zle czuje :-(:-(

Gość fregthty
kilka ml

Gość oł noł
dziecko na pewno urodzi sie z fas. Czy niektorym ciaza siadla na mozg?

ale pysznosc mmm ,juz oczywiscie do konca ciazy nie bede ich jesc ,ale wczoraj bedac u znajomych jak otworzyla opakowanie to nie moglam sie opanowac i jefna za druga ..pozniej dopiero zaczelo do mnie docierac ,ze zawiera alkohol i nie powinnam sie tak delektowac..ale w koncu brandy to nie b mocny jak wodka ,a niektore baby wode laduja i zyja ..to czekoladki to chyba taki sredni grzeszek w koncu ..ale juz procederu nie bede powtarzac :-P

nie mam pudelka ,ale kolezanka jak wroci z pracy ma sprawdzic na opakowaniu zawartoac alkoholu ;-)

Gość czytam bo lubię
Autorko nie przesadzaj!!!

ale czuje sie troche jak na kacu :-P albo wmawiam sobie ,a to efekt zmeczenia lub pogody ,albo oslabienia po dwukrotnym pobieraniu krwi wczoraj i piciu tej ohydnej glukozy ..;-)

Gość A tu znów to samo
kac to pewnie moralny

no ;-) pewnie bardziej moralny niz rzeczywisty ,bo w sumie nie slyszalam zeby ktos mial kaca po czekoladkach ,raczej po ostro ladowanej wodzie :-P:-P

Gość mokasyny wujka Gienka
moja żona całą ciąże jadła po 30dk kukułek dziennie i dziecko zdrowe

Gość ksndbhdudujdnd
nie każde dziecko zachoruje na fas, musicie sobie to uzmysłowić moga być też wady serca i inne

Gość kusia 234
bez przesady wszystko ok bedzie:)

Gość ksndbhdudujdnd
moze byc i od kilku czekoladek, nie chodzi o czekoladki, a o zawartosć alkoholu, który de facto tam jest nie znaczy to, ze dopiero jak wypijesz litry akoholu to dopiero dziecko zasłuży na fas czy wy rozumu nie macie? nie czytacie, nie wiecie? czy tylko udajecie i to jest obrona w zwiazku z wypicoiem nieszkodliwych kilku lampek wina

Gość ksndbhdudujdnd
ale procenty inne i nie chodzi o jedną lampkę czy pół lampki, chodzi o alkohol, ile by go nie było

ale nie ma tez co popadac w paranoje ,ze jak ktos raz zje pare czekoladek z brendy to urodzi chore dziecko ..takiegi czegos to jeszcze nie slyszalam

Gość ursssulka
Nic.sie.nie stalo,tam tego alkoholu jest jedwie pare kropel.

Gość nic nie stanie sie
i dziecko zdrowe bedzie inne chlaja i biorą leki na łeb i dzieci zdrowe jak ryby maja

Gość noz sie w kieszeni otwiera
nie fiksuj, nic sie nie stalo. Ja bedac w piatym miesiacu na urodzinach wypilam mala lampke wina-moja mama sama robi, swojskie, bez dodawania spirytusu i drozdzy. Moje dziecko nie ma fas :)