Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem pewna 29

kto ma wózek Boguś ? Czy warto go kupić ? Co o nim myslicie ?

Polecane posty

Gość kamcia1507
Nie wygląda solidnie, tylko tanio i tandetnie. Skoro możesz przeznaczyć tylko 500 zł to może rozjerzyj się za używanym dobrej firmy?

hmmm lepiej kup używany ze skrętnymi kołami ;) ten dla mnie wygląda na szjs , ale nie miałam wiec nie powiem . jeździłam podobnym adborem chyba koleżanki i ciężki , żle się jeździło i wogóle dupa heh . Materiał wygląda na sztuczny i potliwy

Gość KOCHAM SŁODYCZE:)
zgadzam się z kamcia1507 za tą cenę wózek na pewno nie jest solidny popatrz za używanym

Gość jjjjaaaa
up

Gość hmmmmmm158
no nie zabardzo jak już to polecam kadex piko coś w podobnej cenie troszkę ładniejszy (różowo-szary). Przede wszystkim naprawdę solidny u mnie w rodzinie już czwarte dziecko go tłucze i jeszcze się trzyma!

Gość spokojnie...to tylko awaria
dostalam kilka tych wózków używanych do komisu. W sumie nie są złe, tylko dość ciężkie i już niemodny model. Ale jest solidny, nie rozlatuje się ani nic, materiały też ma w miarę, bo wyściółka jest bawełniana. duży kosz na zakupy, normalny po prosu wózek, bez bajerów i udziwnień.

mogłabym Ci sprzedac mojego x landera xa( gondola,spacerowka plus torba, z przewijakiem ,parasolka itp) tylko musiałabym wystawic go pewnie na allegro.

Gość kreeege
Ja mam wózek Boguś i nie polecam. Własnie go reklamuję...długi proces