Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam bo pytam

czy to dziwne ????

Polecane posty

Gość pytam bo pytam

czy to dziwne jezeli dziewiętnastoletnia dziewczyna nigdy w zyciu nie miała chłopaka jest nadal dziewicą a co najważniejsze nie chce mieć chłopaka ?????

Gość pytam bo pytam
ale to dziwne ze taka osoba nie chce miec chlopaka czy dlatego ze nigdy nie miala i jest dziewicą ???? co w tym dziwnego ?

ja wlasnie taka jestem..dla mnie to nie jest dziwne..troche mnie wk*rwia to ze ciotki i wujkowie pytaja sie czy mam chlopaka i takie tam teksty..albo znajomi sie dziwia i mowia: taka ladna i fajna dziewczyna a nie ma chlopaka..

Gość degier
kylie masz chłopaka ?

Gość pytam bo pytam
no wlasnie ja tez uważam ze to nic dziwnego .... mnie tez wkurza jak mnie pytaja czy mam chlopaka... a moze ja nie chce mieć chlopaka. do niczego mi nie jest potrzebny

Gość biednychrystek
no to prawda to dołujące ,patrzysz na ludzi którzy wiedzą co to miłość a ty nadal nie wiesz i się tym jeszcze bardziej dołujesz

Gość pytam bo pytam
ale ja sie nie dołuję ja jestem szczęsliwym człowiekiem.... wiec chyba nie ma w tym nic dziwnego. wiesz co jak dla mnie to większość osób i tak nie wiem co to jest taka prawdziwa miłość, a ludzie są ze sobą po to aby z kimś być. booo głupio przecież być samemu :)

Gość degier
to juz masz ,skad jesteś ?

pytam bo pytam troche mnie to denerwuje jak ciotki sie pytaja czy mam chlopaka czy nie jakis wujek..a nawet ciotka wywrozyla mi kiedy ja wychodze za maz..bylo wesele jej syna i mialam wtdey 15 lat i a ta ciotka mowi ze za 5 lat wychodze za maz jak bede miala 20 lat..albo jak spotkanie rodzinne to zawsze sie pytaja czy mam chlopaka..

Gość pytam bo pytam
a iel teraz masz lat ? mnie też to wkurza .... mam ochotę im powiedzieć ze jestem lesbijką.

Gość degier
posłuchaj twoja ciotka dobrze ci wywrózyła ,gdzie chcesz sie spotkać

mam 19 lat..wez ja czasami mam ochote uciec bo zawsze jest to samo...ja chyba wecej nie bede chodzic na te spotkania rodzinne..

Gość pytam bo pytam
ja też już nie mam zamiaru chodzić na żadne pseudo spotkania rodzinne

Gość degier
kylie razem bedziemy chodzić,trzeba cos ciotce kupiż za dobra wrózbe

Gość pytam bo pytam
widać ze niektórzy są zdesperowani ....

jak tylko zajade do ciotki to zawsze przed wejsciem dostaje zawalu serca albo jak do mnie sie zjada..

Gość degier
kylie mogę załatwić ciotke jak zostaniesz moja dziewczyną

Gość pytam bo pytam
bo już wiesz jakie bedzie pytanie hehh ... właściwie co ich to obchodzi.

degier a ty skad jestes ze juz do mnie startujesz?? a moze ja nie chce miec chlopaka,co?? nawet mnie nie znasz a ty juz fantazjujesz..

Gość degier
mam wrażenie jabym znał cię całe życie ,tys mi przeznaczona ,załatwie twoja ciotke i będziemy sczęsliwi bez tej hołoty rodzinnej

Dla mnie nie jest to dziwne. Sama straciłam dziewictwo w wieku 19 lat i mimo to żałuję, że tak wcześnie...

pytam bo pytam ja nawet nie chce miec chlopaka narazie tylko same klopoty ato obrazaja sie za byle co..mam znajomych kolegow i casami sie widzimy i z czasem jakis sie zapyta czy mam chlopaka a ja na to ze nie a ten juz do mnie:oszukujesz taka ladna i fajna dziewczyna nie chlopaka i oszukujesz.. i oni dalej nie chca w to wierzyc...a wiesz my tak po sasiedzku w jednej miejscowosci i teraz wierza bo z zadnym sie nie spotykam..czasami z kolegami pogadam co tam,posmieje sie..

Gość pytam bo pytam
on do ciebie startuje dlatego ze te forum to jeden wielki smietnik.... ludzie nie sa tu szczerzy. nie odpowiadaja na pytania, tylko udają błaznów. w taki sposób chcą sie dowartościować.

Gość degier
no ale kiedyś chyba chcesz mieć