Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam bo pytam

czy to dziwne ????

Polecane posty

Gość degier
wypraszam sobie ,ja tak na poważnie a tu mnie od błaznów wyzywają !! skandal ,kylie ty nic nie powiesz ? przeciez ona obraża twojego chłopaka

Gość pytam bo pytam
uważam ze duzo ludzi jest z kimś aby z kimś być... a to jest żałosne. przykladowo mam koleżanke ktora miala chlopaka chodzila z nim pare miesiecy. byla taaaakkkaaa zakochana ale oczywiscie zerwali ze sobą. po tygodniu znalazla sobie nowego... i znowuż jest wielce zakochana,,.... to chyba świadczy o tym ze ludzie nie wiedzą co to jest miłość. i ja znam osobiscie duzo takich ludzi

Gość degier
a co ciebie nikt nie chce i wylewasz swoje żale na tym gównianym forum

Gość pytam bo pytam
ja nic nie powiedzialam dosłownie ze jestes błaznem tylko ogólnie .... a skoro wziąłeś to tak do siebie ... to chyba oznacza ze coś w tym jest :)

ja tez znam..mam kolezanke ktora tez wielce zakochana,dwa miesiace znajomosci i juz zareczyny i byli razem ze cztery miesiace i teraz jest sama..a tak jeszcze ci powiem ja nie wierze w milosc i msz racje co do tego ze nie wiedza co to jest milosc..

Gość pytam bo pytam
ha ha ha ... śmieszny jesteś ... radze czytać ze zrozumieniem. ja kolego nie chce mieć chlopaka. ale wiesz to chyba raczej ciebie zadna nie chce. jestes az tak zdesperowany ze na jakimś forum szukasz dziewczyny.... :)

Gość degier
ja nic nie biore do siebie ,tylko pytam bo ewidentnie zazdrościsz tym co kogoś mają

Gość pytam bo pytam
noo dokłasnie ja nie rozumiem podejścia ludzi.

he he:D ok ja spadam bo juz mi sie nie chce siedziec i robota na mnie czeka zycze milego dnia:*

Gość degier
czy ty jestes taka naiwna czy taka udajesz ?

Gość pytam bo pytam
nie zazdroszczę. a może dlatego ze ludzie sami nie wiedzą co to jest miłość. jestem tu anonimowa wiec jezeli bym zadroscila to bym i to napisala :)

Gość degier
a ty oczywiscie jestes tajedyna która wie co to jest miłość poczekaj jescze trochę to będąc stara panna będziesz sobie wmawiać ,ze wszyscy maja nieudane małzeństwa a ty jestes jedyna wygraną

Gość pytam bo pytam
ehhh.... ja po pierwsze nic nie pisalam ze chce zostać starą panną .... bo chyba jestem dosy c młoda jeszcze. mam 19 lat.. po drugie ja pisalam ze większość ludzi nie wie co to jest prawdziwa miłość a nie ze wszyscy.

Gość degier
masz racje ,bo tak jest faktycznie ,jak na 19 lat masz całkiem zdrowe podejście do zycia ,ciekawe czy to wynika z braku zainteresowania twoja osobą czy z faktycznych przekonań ,mimo wszystko zyczę ci tej prawdziwej miłosci

to, że nie miała chłopaka - różnie z tym bywa. Jedne dziewczyny mają chłopaków, inne nie, życie przed nimi. to, że jest dziewicą - w dzisiejszym pierdolniętym świecie dziwi tylko pierdolniętych ludzi, którzy chcą żeby wszyscy żyli według ich zasad, nie biorąc pod uwagę, że nie wszystkim wszystko pasuje. to, że nie chce - to już trochę zastanawiające, bo przecież jak się ma naście lat, to się chce spotykać z młodzieżą, ale każdy ma swoje życie i nic nikomu do tego.

Gość pytam bo pytam
ale ja sie spotykam z młodzieżą

Gość dziwna jestes
noo jesteś strasznie dziwna

Gość dupajasiaposzlasapc
nie jesteś dziwna ..... ale myslę ze jestes inna. pierwszy raz sie z czymś takim spotkałam

Gość pytam bo pytam
noo ale niby co jest w tym dziwnego ????????

Gość głupia dziwucha
tak. jesteś nienormalna moze od razu idz na zakonnice. bo chyba tylko do tego sie nadajesz. jak dla mnie to powinnas sie leczyć

Gość pytam bo pytam
dzieki...wielkie dzieki. nie znacie mnie ale jestem według was głupia chora ...to nie jest za miłe

Gość kukuryyykkkuuuu
yyyyy. ale ja uważam ze nie jesteś dziwna. tylko zyjesz troche w innym swiecie. moze po prostu nie doroslas do tego by mieć chłopa