Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MŁODZIUTKAMAMUSIAA

CZY JEST MOŻLIWOŚC ŻE TESTY NIE WYKAZUJĄ CIĄŻY ???

Polecane posty

Gość MŁODZIUTKAMAMUSIAA

witam! Mam pytanie czy jest możliwe że testy ciążowe nie wykrywają mojej ciąży?. Robiłam ich chyba z 7 no i jeszcze dwa razy z krwi... Wszystkie negatywne. Czy jest możliwość że jestem w ciąży mając BETE ciągle taką samą czyli 3,0 mlu/ml ???? Upłynęło już kupę czasu od stosunku... Ponad miesiąc . CZY JEST TO MOŻLIWE?? gdyż moje objawy wskazują na ciąże ale testy negatywne;/

Gość bania u cygana
SKORO WSZYSTKIE TESTY NEGATYWNE,TO NAPEWNO W CIAZY NIE JESTES;

Gość A tu znów to samo
a beta po jakim czasie była robiona?

Gość a jakie masz objawy
ciąży?

Gość Niewiemocochodzi
Witam, mam pytanie dreczy mnie od paru dni, otoz, 16tego czerwca dostalam okres trwal 4dni i byl w sumie normalny, z tym ze dostalam go tydzien wczesniej niz normalnie(mam regularny okres), od ostatniego dnia okresu do dnia dzisiejszego strasznie bola mnie piersi o sutkach nie wspomne nie moge ich dotknac, maz powiedzial ze sa inne twardsze niz zwykle, ciagle sikam, mam zatwardzenie gdzie wczesniej nie mialam z tym problemu, pobolewa mnie dol brzucha i czesto spie. Czy mozliwe ze jestem w ciazy? Dodam ze robilam test i wyszedl negatywny, chociaz jestem dosc niepewnie do testo nastawiona. Bardzo prosze o odpowiedz.

Gość A tu znów to samo
To zrób beta hcg.

Gość MŁODZIUTKAMAMUSIAA
test beta był robiony z miesiąc po stosunku i wyniósł 3,0 a potem jeszcze za 2 tygodnie zrobiłam następny który dał taki sam wynik wczoraj robiłam test domowy jedna kreska.. objawy są;/ podbrzusze napompowane ciagle sikam i nic mnie przy tym nie boli sutki wrażliwe i stojące;/ mdli mnie

Gość niussa
Nie ma ciąży w takim razie. Objawy najwyraźniej wynikają z jakichś zawirowań hormonalnych. Wybierz się do ginekologa.

Gość nie jesteś w
zadnej ciąży

Gość MŁODZIUTKAMAMUSIAA
Byłam jakieś 3 tygodnie temu u ginekologa stwierdził że wszystko jest w porządku nic nie widzi niepokojącego. Pęcherzyka żadnego też nie widział ... No ale skąd u mnie te cholerne dolegliwości tak jak w ciąży ;/. najgorzej to mnie martwi te podbrzusze napompowane... wygladam jakbym była gdzieś w 4 miesiacu ciąży....

Gość MŁODZIUTKAMAMUSIAA
no i mam straszne wzdęcia może to dlatego........ ?

Gość niussa
Ile dokładnie upłynęło czasu od tego stosunku w momencie gdy byłaś u gina? Miałaś wtedy już te objawy? Co na to gin?

Gość MŁODZIUTKAMAMUSIAA
te mdłości zaczęły mi się jakieś 2 tygodnie od tego stosunku kiedy mogło dojśc do zapłodnienia bo się nie zabezpieczaliśmy co prawda stosunek bez wytrysku ale zawsze może coś tam zostać z prejakulatu przecież nie. No a potem to już seks z prezerwatywą także wątpliwe że mogłam zajśc w ciąże z zabezpieczeniem... Częstomocz najpierw był mniejszy a teraz od końca maja to koszmar w nocy wstaje z 4 razy do łaznieki:(. I to wcale nie sikam po kilka kropel tylko normalnie.

Gość MŁODZIUTKAMAMUSIAA
Dokąłdnie upłynęło 7 tygodni od tego stosunku opisanego przeze mnie przed chwilą a ogólnie od ostatniego z prezerwatywą to minęło 3 tygodnie jak u gina byłam...

Gość MŁODZIUTKAMAMUSIAA
Gin stwierdził że to normalne że może być to sprawa hormonów... Albo zupełnie inna przyczyna te mdłości może jakiś problem z jelitami np. ale czestomocz powiedział że mu się nie podoba dał skierowanie na badanie moczu ale wyszedł ok. i nadal nie wiem co jest tego przyczyną

Gość MŁODZIUTKAMAMUSIAA
i dlatego my.ślę ze to ciąża .... bo te sikanie i podbrzusze takie dziwne mi sie nie podoba :(. Ale czy to mozliwe ze testy by jej nie wykrywały chyba nie bardzo nie>

Gość niussa
No mało prawdopodobne że gin nie zobaczyłby ciąży mającej tyle tygodni. Beta i usg nie pomyliły się. Zobacz ten artykuł: http://zdrowie.gazeta.pl/Zdrowie/1,105625,8379432,Czy_jestem_w_ciazy__Pierwsze_objawy.html

Gość niussa
Może to ciąża urojona? A co z okresem?

Gość MŁODZIUTKAMAMUSIAA
niussa dzięki:) . Trochę się uspokoiłam bo narazie nie planuje dzieciątka... Jedno już mam.

Gość MŁODZIUTKAMAMUSIAA
Nie wiem własnie jeszcze co z okresem:( bo brałam cerazette takie minipigułki lekarz mi takie zapisał bo jestem palaczką. Wzięłam ich tylko jedno opakowanie no a po tych minipigulach nie ma sie okresu miałam tylko plamienie 10 dniowe. I Zaraz po zakonczeniu ostatniej tabletki zaczęłam brać Harmonet no i jeszcze mi zostało 13 tabletek także zobaczymy czy dostane okres czy nie

Gość to nierealne
masz za niski poziom HCG na ciiąże

Gość junnnn
może to sprawka tabsów

Gość junnnn
okresu juz tyle czasu nie masz????????????

Gość niussa
Mnie to wygląda właśnie na jakieś problemy hormonalne -skoro bierzesz tabsy a do tego zmieniałaś je na dodatek.

Gość MŁODZIUTKAMAMUSIAA
niussa no ja tez bym tak myslala czestomocz zaczal mi sie od momentu brania tabletek nie wiem czemu... no ale te wszystkie inne objawy mialam przed ich braniem....

Gość Niewiemocochodzi
Dziewczyny moze ktoras napisze cos o moim przypadku?

Gość niussa
No to może problem wyniknął z twoich własnych poziomów hormonów a tabletki tylko go podtrzymały -w końcu to sztuczne hormony. Niewiemocochodzi -zrób sobie beta hcg z krwi to będziesz miała pewność.

Gość MŁODZIUTKAMAMUSIAA
mam nadzieje zastanawiam sie czy nie isc ponownie na usg ale nie wiem bo to szkoda troche pieniedzy jesli znowu nic nie wykryje i nie jestem w tej ciazy

Gość Niewiemocochodzi
Na czwartek jestem umowiona do lekarza,ale nie moge przestac myslec czy to rzeczywiscie jest ciaza. Od poltora roku staramy sie z mezem i nie wychodzilo nic. Raz poronilam i teraz panikuje.