Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tarocistka z zamiłowania

Stawiam tarota . Musiałam się zaczernić bo podszywy wchodziły

Polecane posty

i ja się przypomnę :D 13:17 [zgłoś do usunięcia] teklia1980 co mnie czeka za rok? Aleksandra 1980.01.15

Gość kasix
Tarocistka z zamiłowania dziękuje:*

Gość anna-konda z Prąda
13.08.1977, Magda. Co z moim małżeństwem, rodziną? Czy mąż się zmieni?

Gość bleu
a co ze mna? Agata 21.12.1988. co wydarzy się u mnie w najbliższej przyszłości?

raddlerek Praktyczne podejscie do tematu i rozsądek, planowanie wydatków bez szaleństw. Skoro teraz są przeszkody to podejść do tego na spokojnie. Nie widzę żeby miało się nie udać. Warto mieć kogoś obok kto się na tym zna i wam doradzi mądrze.No wiedzę kartę Sprawiaedliwości więc to sugeruje zę sprawy notarialne będą poruszane. Dobra wróżba.

Gość To i ja sie jeszcze przypomn:)
ja byłam na 2 stronie: czekam cierpliwie!!! 26.06.2012] 13:30 [zgłoś do usunięcia] MamaMiaOleDoole Joanna 04.12.1980 Mirosław 23.05.1979 Czy będziemy mieć jeszcze jakieś dzieci? Czy zmienie prace?

Gość listopadka
Tarocistko pytałam o zdrowie ale nie zapytałam na co mam zwrócić uwagę.Danuta 20.11.1967

Gość siemianeczka
Witam, jestem nowa, ale własnie troszke zamieszania nastapiło w moim zyciu. Prosze o postawienie kart, czy wkoncu uda sie zamieszkac na "swoim" czy wszytsko sie dobrze ułozy. 28.06.1981

kasix to masz odpowiedz a ja nadal czekam ;( Angelika 24.05.1992 Jak długo przetrwa mój związek? Czy będziemy na dobre i złe?

Gość ZakochanaaaaaaaaaaaaNanana
Jejku, co Wy się tak spinacie. Dajcie dziewczynie/kobiecie czas! Tylko narzekacie kiedy jeszcze, ze czekacie i och ach co to się dzieje. Troche cierpliwości.

anna-konda z Prąda Jestes zrównoważoną osobą. Planujesz, kalkulujesz, liczysz się ze stratą. Powinno być dobrze, ale to ty podejmujesz tu decyzje. To ty bedziesz decydować o waszym związku. Masz spore zaplecze intelektulne i jestes samowystarczalna więc...?? Koniec sporów Cię czeka lub szansa na wyjście z rozterek. To twoje małżeństwo jest takie przemyślane.. Coś czuję że to ty będziesz nadawać mu kształt.

Ja byłam na 1 stronie i nadal odpowiedzi nie mam... Angelika 24.05.1992 Jak długo przetrwa mój związek? Czy będziemy na dobre i złe?

Gość ZakochanaaaaaaaaaaaaNanana
A Ty andzia już nei przesadzaj ciągle zadajesz to samo pytanie żeby przyspieszyć ?? Inni też czekają, więc bądź kulturalna i poczekaj na swoją kolejność, a nie pchaj się.

Gość Majeczkaaaaaaaaa
nie mamy żadnych dzieci niestety

Gość JennyLovE
TO ja też raz jeszcze się przypomnę:) Joanna: 21.08.1990, On:30.09.1998 Co do mnie czuje? Czy o mnie myśli,co się wydarzy w przyszłości? Będę wdzięczna za informacje o moim zdrowiu. Pozdrawiam;

Gość ponawiam jajajaj
Kasia, 04.11.1990. Jak sprawy miłosne u mnie?

Gość kasix
andziaa2 na pewno Ci odpowie:)

Gość Agnieszka lat 25
Agnieszka 21.06.1987 czy mąż mnie zdradza?

Gość Ewa 13.06.1981
Ewa 13.06.1981 Ewa 13.06.1981 Czy ten którego kocham odezwie się do mnie i będziemy razem ? Jeśli tak to kiedy

Gość ta dorotka ta malusiaa
ta dorotka ta malusiaa Dorota 2.08.87 czy w koncu ulozy mi sie zycie uczuciowe tj. znajde mezczyzne, zaloze rodzine?

siemianeczka albo bedzie spadek albo dostaniecie pomoc finansową...może to będzie kredyt to chyba sprawi ze poczujecie się pewniej...Warto działać w tym kierunku bo karty dobrze wychodzą. Jednak dobze się zastanówcie na ile was stać zeby się nie przeinwestować.

Gość valemonns
06.05.92r. Agnieszka

Gość To i ja sie jeszcze przypomn:)
JennyLovE TO ja też raz jeszcze się przypomnę Joanna: 21.08.1990, On:30.09.1998 Co do mnie czuje? Czy o mnie myśli,co się wydarzy w przyszłości? Będę wdzięczna za informacje o moim zdrowiu. Pozdrawiam; Przeciez On jest młodszy od Ciebie o 8 lat! Ty masz 22 a On 14!!! Dziewczyno!

Gość jdhfkghdkfj
proszę, to ważne

ZakochanaaaaaaaaaaaaNanana Wcale się nie pcham tylko przypominam jak każdy. Jestem kulturalna bo nie opieprzam innych za to,że się przypominają jak o Ty robisz. kasix :) Mam nadzieję :)

Gość Ania240781
ja też się przypomnę Ania 24.07.1981 co z moim życiem uczuciowym? będę z mężem czy z kochankiem? a może nadal z obydwoma naraz?

Gość ktosciekawy
Martyna 03.10.1988

Angelika 24.05.1992 Jak długo przetrwa mój związek? Czy będziemy na dobre i złe?

Gość agatellaaa
Agata 14-5-1991 Piotr 27-12-1991 Czy on jest szczery, wierny? Czy to zwiazek na cale zycie? Pozdrawiam :)