Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tarocistka z zamiłowania

Stawiam tarota . Musiałam się zaczernić bo podszywy wchodziły

Polecane posty

Gość blondyna23
Paulina 10.121.1994 znajde wkoncu porzadnego i normlanego chlopaka? jak tak to kiedy?:;p

Agnieszka lat 25 Powinnaś puścić w niepamięć te złe chwile któe były do tej pory. Obecne twoje działanie jest dobre. Sama też masz powodzenie i uważaj na pokusy. Wybierz męża. Jak będziesz sumienna i oddana swojej rodzinie to wynagrodzi cię los. Uważaj na stwarzanie konfiktów przez samą siebie. Jestes kompetentna i dasz sobie radę ze wszystkim.

tarocistko do której masz czas? może przestaniemy się przypominać i będzie mniej więcej porządek. a jak tarocistka skończy każdy wieczorem sobie przeczyta.

Gość ZakochanaaaaaaaaaaaaNanana
andzia Ty to robisz ciągle, zamiast uzbroić się w cierpliwość. Dziewczyna też nie jest robotem. przypomnę się jak do 20-30 minut nie dostanę odpowiedzi na swoje pytanie. Ale nie co kilka minut, bez przesady.

Gość Małgorzata*****
ja też przypominam się drugi raz, a wcześniej w pierwszym temacie też pisałam. 12.07.1976 czy opłaci mi się otwarcie własnego biznesu czy też będą to pieniądze wyrzucone w błoto? bardzo proszę o odpowiedź:)

a jaaaa Ania 1.08.1988 życie w małżeństwie i finanse, czy mąż znajdzie lepiej płatną pracę? Co z moją pracą????? Proszę odpisz mi

ZakochanaaaaaaaaaaaaNanana Nie tylko ja bo reszta tak samo a Ty tylko mnie widzisz nie będę ciągła tego tematu dalej bo nie ma sensu. Więc miłego czekania życzę!

Małgorzata***** Nie wiem co otwierasz ale prognozy i biznes plan chyba masz dobry bo karty pokazują że jest ok. Wystrzegaj się buntowniczych ludzi, pracowników, wspólników. Dasz radę. Masz małe doświadczenie więc na początek skorzystaj z rad kogoś doświadczonego lub z biura rachunkowego. Dobrze przelicz jeszcze raz koszty z tym zwiazane. Nie pakuj się od razu w głęboką wodę. Staraj się nie szastać pieniędzmi. Może się zdarzyć ze dopiero po jakims czasie bedziesz zarabiać pieniądze.

Gość anna .... paulina
anna 26.07.1990 prosze o poradę w sprawach uczuciowych

Gość ZakochanaaaaaaaaaaaaNanana
"ciągła" ;))

Gość Madzia ____
co jest z moja miloscia? czy on za mna teskni? pod koniec marca sie rozstalismy :( czy kiedys jeszcze sie spotkamy? prosze o odpowiedz, to wazne !!!!

Gość eghdhtg
Angelika 25.06.1990r. Dostałam dziś zaproszenie na rozmowe kwalifikacyjną barman/kelnerka. Czy powinnam przyjąć te oferte? Slyszałam wiele niedobrych opinii...

Gość Małgorzata*****
dziękuję ślicznie. pozdrawiam:)

Gość Cierpliwie czekam Tarocistko;)
To i ja sie jeszcze przypomn:) ja byłam na 2 stronie: czekam cierpliwie!!! 26.06.2012] 13:30 [zgłoś do usunięcia] MamaMiaOleDoole Joanna 04.12.1980 Mirosław 23.05.1979 Czy będziemy mieć jeszcze jakieś dzieci? Czy zmienie prace?

Gość Dźgnięta penisem w oko
jak to się stało ???????

Gość arabka....
ponawiam bardzo mi zależyyyy.......Natalia 11.04.1990r sprawy miłosne czy będe do końca z moim obecnym partnerem......prosze!!

Gość to i ja poprosze o wróżbę
patrycja 29.11.88 czy dostanę pracę w tym roku i czy będę z tym partnerem z którym obecnie jedynie się spotykam? czy mogę liczyć na jakąś przyszłość z nim? czy może powinnam związać się z kimś z kim utrzymuję kontakt ale nie jesteśmy razem? pisałam na 3 stronie, chcialam się przypomniec

pingwinn Iwona 08-05-1988 Kiedy zaciążę ??? !!! JA SIĘ PYTAM CZY ZOSTANĘ KIEDYŚ MAMĄ???

Gość ja akurat
11.10.1982 Iza Czy powinnam wziąć sprawy w swoje ręce i przejąć interes rodziców, czy to będzie klapa ??

Gość bleu
przypomne sie :( Agata 21.12.1988. co wydarzy się u mnie w najbliższej przyszłości?