Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tarocistka z zamiłowania

Stawiam tarota . Musiałam się zaczernić bo podszywy wchodziły

Polecane posty

Gość wiolunieczka
Ok.To zadaje pytanie...czy wyjedziemy na wakacje? i kiedy skończą się nasze problemy finansowe. Wioletta 13.02.1969. Plissss:)

Gość hellohello0909
Witam 10.08.91 co wydarzy się u mnie w najbliższej przyszłości? czy znajdę normalną pracę?

Gość anna199-0
anna 03.03.1990 przypominam sie czy znajde milosc? czy lepiej rozwijac obecny zwiazek? (wydaje mi sie one bez przyszlosci), chce tez podjac 2 kierunek, czy da mi sie pogodzic studia? co z praca? pozdrawiam!

Cierpliwie czekam Tarocistko;) ty chyba masz taką zdolność mieszania między ludzmi, jestes zbyt pewna siebie czasami. Jestes dobrą mamą. Taka prawdziwa kobieta spełniona. No musicie z mężem wspólnie a nie tylko ty się zastanowić nad dzieckiem. Sama nie naciskaj bo to ma byc decyzja wspólna. No wasze życie się zmieni, co może tu swiadczyć o nowym potomku...

Gość ktosciekawy
Martyna 03.10.1988r ja mam kilka pytań.. Co z moim małżeństwem? Czy czekają mnie jeszcze jakieś zabiegi, leczenie? Czy będe po raz 2 mama w najblizszym czasie?

Gość traszszszka
PONAWIAM PYTANIE, PROSZE O ODP, BO SIĘ WAHAM CZY W OGOLE PODJĄĆ TĄ PRACĘ. martyna, 31.12.92 czy poradzę sobie w wakacje w pracy?

Gość ponawiam jajajaj
Kasia, 04.11.1990. Jak sprawy miłosne u mnie?

wiolunieczka Ktoś wam namieszał w życiu fianasowym, czy też nie właściwe były decyzje ? Powiem tak bedzie dobrze ale nie działać pochopnie, przemyslec sprawę 2 razy. Jest ktoś kto by mógł Wam doradzić ale ten ktoś jest odsunięty na bok. Na wakacje są szanse ale ja bym się zastanowiła czy aby warto bo może się okazać ze po przyjeździe bedzie Wam ciężko. To zalezy na co te pieniadze przeznaczysz czy na urlop czy na czarną godzinę..

Gość Cierpliwie czekam Tarocistko;)
zdolność mieszania miedzy ludźmi - nigdy tak o sobie nie myślałam ..... mam nadzieje ze to nie jest zła cecha i ze nikogo nie krzywdze......

Gość kusia 234
a ja?:((((((((( o 13.24 pisalam i nic:( czy znajde prace w zawodzie i kiedy? 13.05.1985r KASIA 13:19 [zgłoś do usunięcia] kusia 234 [zgłoś do usunięcia] kusia 234 czy znajde prace w zawodzie i kiedy? 13.05.1985r KASIA

Gość Onaaaaaaaa
Joanna 28.12.1980r. Kiedy się zakocham z wzajemnością i kim on będzie (wiek chociaż) i czy w końcu ułożę sobie życie?

Gość Zylam 27 lat w ...
Dziekuje, czy moge jeszcze zapytac czy dobrze zrobic jesli zmienie prace, mam juz pomysl w glowie, ale boje sie troszkę zmian Aneta 7.3.85

Gość ta dorotka ta malusiaa
ta dorotka ta malusiaa Dorota 2.08.87 czy w koncu ulozy mi sie zycie uczuciowe tj. znajde mezczyzne, zaloze rodzine?

Gość Madzia ____
Maria 25.08.89 czy On chcialby abym z nim nawiazala kontakt? czy czeka na mnie? czy teskni? a moze chce abym dala mu spokoj?

Gość arabka....
ojej .........cały czas jestem pomijana naprawdę mi zależy są między nami zgrzyty chciałabym wiedzieć czy zdołamy wyjść z tego cało .....mamy dziecko Natalia 11.04.1990r ...

Gość eghdhtg
Tarocistka z zamiłowania - czy jesteś pewna? :/ Potrzebuje pieniędzy i nawet chcialabym spróbować takiej pracy, ale wierze też w tarota więc jesli naprawde tak wyszło w kartach to chyba jednak odmówie:/

Gość kitekkkk
a ja co ze mna? co z moim zwiazkiem joanna 24051983 bardzo mi zalezy prosze :(

Gość ja ze szwecji 12334
Marzena28.03.1987 co widzisz u mnie jak z praca i jak finanse

Gość Może mi pomożesz.
Jak to będzie w tym roku z moimi studiami? Byłam chora i przez to wybrałam ze wszystkiego ostatnie możliwe terminy. Teraz w lipcu będę pisać. Dam radę czy już myśleć o innych studiach? Od przyszłego roku chciałabym zacząć zaocznie inny kierunek na który się nie dostałam, a chciałam zawsze iść ale to dodatkowo. Poza tym zapisałam się też na dzienną germanistykę, na którą się rok temu dostałam, ale nie poszłam. Teraz też się dostanę bo mam dużo punktów z matury. Nawet jak zdam to zastanawiam się czy dalej być na tych studiach na których jestem czy się zdecydować tylko na nowe. Jeszcze mam trochę czasu żeby się zastanowić.

Gość zapraszamm..
http://timehole.pl/?gaba Time hole to najciekawsze zdjęcia i obrazy, szokujące filmiki, pasjonujące artykuły. Daj się pochłonąć! Zapraszam serdecznie :)

Gość Cierpliwie czekam Tarocistko;)
Joanna 04.12.1980 Mirosław 23.05.1979 CYTAT WRÓZBY: ty chyba masz taką zdolność mieszania między ludzmi, jestes zbyt pewna siebie czasami. Jestes dobrą mamą. Taka prawdziwa kobieta spełniona. No musicie z mężem wspólnie a nie tylko ty się zastanowić nad dzieckiem. Sama nie naciskaj bo to ma byc decyzja wspólna. No wasze życie się zmieni, co może tu swiadczyć o nowym potomku... Moje pytanie: Mam nadzieje ze swoim zachowaniem nie krzywdze innych osób? Nigdy sie nie uważałam, za osobe zbyt pewna siebie....

Gość Może mi pomożesz.
Ala 04.03.1992 data

Gość wiolunieczka
Dziękuję bardzo:)

Gość wiolunieczka
I jeszcze jedno ...jak z moim zdrowiem

Gość takajamalaja
małgorzata 01.02.1991 co mnie czeka w 2012 i 2013

szkoda;/ czekałam 2 godziny;/ ale jeszcze się przypomne:) co mnie czeka za rok? Aleksandra 1980.01.15