Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama synka...

Czy można zmieniać pieluszkę niemowlakom na spacerze?

Polecane posty

Gość Mama synka...

Jestem mamą 2 - miesięcznego chłopca i zastanawiam się, czy można np. przy temp. 20 st. jaka była wczoraj zmienić szybko pieluszkę na spacerze dla małego i czy on potem nie zachoruje, bo wiadomo wieje delikatny wiatr?

Gość oł noł
Nie zmieniaj. Chyba, ze bedzie 35 st w cieniu. A powaznie, to chyba nie chcialabys zeby twoje dziecko lezalo w kupsku? :O

Gość moja ma 11 mscccc
i jeszcze nigdy jej nie zmieniałam pieluszki na spacerze po prostu bałam się że ją podwieje kupy nigdy mi jeszcze na spacerze nie zrobiła ale jak by zrobiła to na pewno bym wróciła do domu

Gość ile masz lat pytam się
ile masz lat autorko?

Ja takich dylematów nie miałam, zdarzało się że musiałam zmienić ubranko, przewijania starałam się unikać głównie dlatego że przeważnie nie miałam rąk gdzie umyć. Ale jak ktoś nie ma problemów z wagą wózka to nie zaszkodzi butelkę wody wozić. A co do "wiatru"- nie jest spocony (a przynajmniej nie powinien być), więc i wiatr nie powinien zaszkodzić, a przewinąć można też w gondoli gdzie jest osłonięty, położyć podkład czy matę do przewijania i tyle.

Gość ksndbhdudujdnd
no w życiu, na tym mrozie?

Gość ursssulka
Oczywiscie,ze mozna. a jak sie tak noicie,to idzcie do mcdonalda albo jakiegos marketu na przewijak