Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zbuntowana162

Czy mogę być w ciązy?

Polecane posty

Gość Zbuntowana162

Witam, Mam taką sytuację kochałam się z chłopakiem bez prezerwatywy, ale nie skończył we mnie, potem kochalismy się drugi raz i on przed tym drugim razem się nie umył. Potem spóźniał mi się okres 5 dni. Mam twardy brzuch i wcześniej bolały mnie piersi jak na okres... Zrobiłam test wyszedł negatywny i tego samego dnia dostałam okresu... Dodam jeszcze ze 15 czerwca miałam jednodniowe plamienie... Czy pomimo tego mogę być w ciąży? Proszę o normalne odpowiedzi;) bo w sumie nawet bym była szczęśliwa jakby się okazało, że jestem w ciąży....

Gość oł noł
Nie jestes w ciazy. Na szczescie.

Gość a jakie masz objawy
proponuję pójść do lekarza- on rozwieje Twoje wątpliwości, a poza tym każdy seks bez zabezpieczenia może prowadzić do ciąży, chociaż wbrew pozorom zajście w nią nie jest takie proste jak się wydaje

Gość Zbuntowana162
W sumie objawów nie mam żadnych, okres też tak jak zwykle... Myślicie, że test mógł sie pomylic? Że jest za wcześnie? Bo z tego co wiem na poczatku ciąży może normalnie wystepować miesiączka.

Gość A tu znów to samo
po jakim czasie od seksu zrobiłas test?

Gość Zbuntowana162
Po 8 dniach... Może to troszeczkę za wcześnie?

Gość a jakie masz objawy
po 8 dniach od stosunku żaden test nie wykryje ciaży

Gość A tu znów to samo
Zbyt wczesnie. ale jeśli miałaś okres to nie ma co panikować. Jeśli chcesz to zrób beta hcg z krwi.

Gość Zbuntowana162
A myslicie, ż o plamienie to mogło być zagnieżdżenie zarodka? czzy jest jakas szansa na to, że jestem w ciąży pomimo tego, że mam okres i test był negatywny?

Gość a jakie masz objawy
dziewczyno skąd ktos na forum ma wiedzieć, czy jesteś w ciąży- idz na hcg albo do ginekologa i będziesz wiedziała, a odpowiadająć na pytanie- tak, plamienie może oznaczać zagnieżdżenie