Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama nowa...

kamfora, kwas salicylowy w ciazy

Polecane posty

Gość mama nowa...

czy ktoras z was uzywała - mam tu na mysli maski na twarz z tymi składnikami ... czy wszystko było w porzadku z dzidziusiem?

Gość A tu znów to samo
Użyłaś a teraz panikujesz?

Gość mama nowa...
nie odpowiadasz na pytanie wiec sie nie udzielaj, pytam mamy które stosowały te składniki...

Gość A tu znów to samo
Ależ ty jesteś kulturalna. :O Chyba sama już wiesz że te składniki zakazane w ciąży. Ale nikt ci nie powie czy coś się u ciebie stało dziecku czy nie. Statystki nie pomogą. Najlepiej zapytaj lekarza o to.

Gość mama nowa...
tak teraz juz wiem - niestety po fakcie - tak mnie troszke "załatwiła" kosmetyczka... a pytam, czy ktos stosował i nie było zadnych powikłan - chce miec pewnosc ze jednorazowe stosowanie na pewno nie wpłynie na mojego malucha (I trymestr)

Gość A tu znów to samo
Nie powiedziałaś kosmetyczce o ciąży? Jak pisałam tutaj najlepiej pogadać z fachowcem czyli ze swoim ginem. Jakby nie było on ma największą wiedzę. Pewności ci nikt nie da niestety.

Gość mama nowa...
Nie- kosmetyczka doskonale wiedziała o ciazy :) to ona sobie sama stwierdziła, ze te maski nie zaszkodza dziecku - a ja jej zaufałam, gorzej było jak juz wrociłam do domu i zajrzalam do neta ... tak wiem ze to lekarz moze wydac opinie w przypadku mojej osoby, ale moze sa mamy, które jednak stosowały te srodki...

Gość mama nowa...
podnosze temat ...