Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czebi

czy trwać w takim związku ?

Polecane posty

Zaczynam ostatnio zastanawiać się nad swoim związkiem, jest zaręczona z chłopakiem, który miał nie za ciekawe relacje z dziewczynami, przeważnie był z dziewczyną około tygodnia, fakt, ze mną jest 2,5 roku to chyba jednak coś świadczy ale raczej chodzi mi tutaj o coś innego. Mój facet ma problemy z dotrzymaniem słowa, nie powiem stara się on o mnie, tylko że bardziej pod kątem materialnym niż uczuciowym. Wiele razy mi coś obiecuję, podejmuje się tego a potem po miesiącu i tak dalej robi swoje, bo inni mogą to on tez chce. Jest uzależniony od gier komputerowych, ma 21 lat, teraz pracuję i nie może poświęcać temu tyle czasu co kiedyś, ale gdy się dorwie to gra i nie może się opamiętać. Obiecał, że nie będzie grał, wytrzynmał pół roku i znowu zaczął, teraz mu powiedziałam ze albo ja albo gry, wybrał mnie ale ostatnio znowu zaczęły się o to kłótnie, że inni mogą a on nie, że to mu daje spokój, relaksuje go, że zapomina o problemach. Najgorsze że zawsze jeśli go o cos poprosze zeby czegoś nie robil to i tak po jakims czasie wraca do tego. A nie chce zeby grał, bo kiedys przyłapałam go na masturbacji, nie pwoiem zabolało jak cholera, o mało się przez to nie rozstaliśmy, ale obiecał ze już nie będzie tego robił, na pewno tak samo jest z tym. Będzie spedzał więcej czasu na kompie, to znowu zacznie to pewnie robic. Nie wiem czy mu ustąpić, czy stac twardo przy swoim. Może wtedy oprzytomnieje. Często przyłapuje go też na kłamstewkach, w ogóle ni epotrzebnych, wtedy czuje się jeszcze gorzej, bo po co kłamać jeśli to zupełnie nie potrzebne. Nie wiem co z tym zrobić, proszę o poważne komentarze.

Gość gyhujikolaQSSS
chba nie warto, skoro ni edotrzymuje słowa to znaczy ze cie nie szanuje ?

Gość NIKOLAJJJNN
po co Ci facet któremu w głowie tylko gry ? niech zajmie się ciężko pracą a nie ! nie wierz w to ze pzrestał, to sa podłe swinei oni nigdy tego nie skoncza

Gość bet111
DAJ SOBIE SPOKÓJ I ZNAJDŹ NORMALNEGO CHŁOPAKA, A NIE JAKĄŚ OFERMĘ

Gość aqswdefrgt
jak kocha to przestanie....