Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekolada20122012

Czy ktoś uważa, że ma nudne życie ?

Polecane posty

Gość czekolada20122012

Macie poczucie, że młodość Wam ucieka, a nic nie możecie z tym zrobić?

Gość kitekkkk
ja :( a najgorsze ze tak od 5 lat kiedys bylo inaczej :(

Gość Zeroambicji
Odkąd jestem z moim obecnym partnerem czuję się jak bym miała 30 lat i 5-letni staż małżeński;/ a mam dopiero 20 lat;/

Gość czekolada20122012
to "dobrze" bo myślałam, że tylko mi młodość ucieka, a ja nie potrafię tego zmienić. Niby mam pracę, prawko, znajomych, którzy nie mają czasu na nic poza siedzeniem nosem w ksiązkach. A ja głupia zamiast wybrać studia wybrałam pracę i tak siedzę po 8 godz i nic nie robię. Fakt płacą mi za to, ale nawet nie mam do kogo odezwać się... masakra jakaś. Chciałabym iśc na studia, ale teraz, po dwóch latach przerwy po prostu boję się, a poza tym wiem jak ciężko o pracę i nie powinnam tak wybrzydzać ! Faceta nie mam, ogólnie moje życie towarzyskie jest na poziomie zerowym jak nie ma minusowym. Jedno wielkie szambo

Gość kitekkkk
a mnie najbardziej dobija ze niecierpie swojej pracy a nie moge znalezc innej czuje ze trace tu czas :( do tego problemy w zwiazku i ogolnie beznadzieja

Gość czekolada20122012
Wiem, co czujesz mówiąc ze nie cierpisz swojej pracy - mam tak samo. Zdradzisz ile masz lat ? Ile ja bym dała żeby cofnąć się na czasów szkoły - a swoją drogą, tak jej nienawidziłam gdy do niej chodziłam ;)

Gość kitekkkk
29 ja tez bym chciala znowu do szkoly tam mi bylo dobrze

Gość czekolada20122012
Szkoła ma swój urok, ale niestety dopiero go zauważyłam jak ukończyłam ją. Co do Twojego związku, chyba nie jest tak źle, przynajmniej mam taką nadzieje. Nie ma co się załamywać tylko próbować to naprawić. Wiem łatwo się mówi itd, no ale nic innego mi nie pozostaje, a dołować Ciebie nie mam zamiaru ;)

Gość do maravilha
Masz naprawde wstretna twarz, figura ok ale z taka twarza z tym okropnym czolem... :S Gdybym taka miala, na pewno nie wystawilabym zdjecia na posmiewisko :S