Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 24... :)

W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na porządnych facetow

Polecane posty

Taka prawda, dziewczyny wolą dziwnych typow, nie do konca normalnych.

Gość też tak myślę
kobiety w wieku nastoletnim chcą tych złych. później chcą porządnego z tym, że ma mieć doświadczenie a to samo się wyklucza w 99%. Porządny mężczyzna w młodości nie uprawia seksu byle jak byle gdzie byle z kim. Szuka czegoś więcej w kobiecie. Jak porządny mężczyzna ma mieć w wieku 20 lat czy 20paru doświadczenie skoro kobiety jako nastolatki oddają się tylko tym złym?

Gość etewhwjh
Młoda dziewczyna najpierw szaleję z tymi "złymi" a dopiero później (może nawet dużo później) szuka tego porządnego gościa w dodatku sama udaję że niby tez jest porządna. No a taki porządny spokojny chłopak w młodym wieku może się jedynie przyglądać.

Gość a to porządnosc
sprowadza sie do celibatu?:D:D:D:D

Ale Wy głupoty piszecie... Wszystkich do jednego worka wrzucić i tyle. Każdy jest taki sam.

Nie no po prostu widze to na codzien. Nie mam typowych zainteresowan i oczekuje od ludzi czegos wiecej niz towarzystwa do butelki. Lubie poszerzac swoja wiedze a jak widze reakcje ludzi na moje wypowiedzi to mnie krew zalewa (te spojrzenia w stylu 'skąd on się urwał'). Tez jestem dosc skromnym facetem nie musze opowiadac wszystkim jaki to jestem zajebisty bo duzo wiem i mam wyksztalcenie i robote dobrze platna. Najlepsze sa osoby co mnie nawet nie znaja ale bezpośrednio bez szczypania się mogę zapytać ile zarabiam. Jak dla mnie to brak szacunku czy dzisiaj liczy sie tylko kto co ma w portfelu ? Znam wielu facetow ktorzy sa porzadni a ludzie od nich stronia bo są 'nudni' a powiem wam szczerze ze mam znacznie wiecej do pogadanki z takimi typami aniżeli z tymi 'zajebistymi'. Przynajmniej poziom wypowiedzi jest zachowany a nie ciągłe 'kurwienie i pierdolenie'.