Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baszarteg ;)

Pżedemnom pahniał tak tylko Adam W Rajó

Polecane posty

Gość baszarteg ;)

niestety pszerużnej maści spekólanci ,hohsztapleży a czensto zwykli badylarze gonionc za mamonom pszywiedli ten zapach na skraj entropji ,nielucko go fałszójonc podrabjajonc ...slowem niszczonc!! Jak siem pewnie jusz domyślacie mowa o Lemalu Żana pola gotje ,zapachu typowego samca Alpha ,przy wódce sfory (ale dość jusz o mnie ,ma być o perfumie ) Rodzi siem pytanie ,jak pogodzidź siem z faktem że zapah skorojny na mnie nosi byle pendrak,,chmyz a czensto i dziwoląk...?! wyrenczjonc siem przy tem podrupkom o nazwach rzywcem wyjentyh z podrzednego wodewilu jak by, w rodzaju "predator""kuba" etc.

Gość baszarteg ;)
a poftarzalem sobie ,nie bendziesz wchodzil na babskie fora,i co ? wszedlem ..efektem czego spalilem ryrz (smiedzi jak w zaharstji) bosze jaki bylem glópi!!

Gość baszarteg ;)
nie wieże że taki temat jaj muj spada w rankingu ??!! co z Wami nie tak ?! nie wspomorzecie radom ?

Gość baszarteg ;)
zapjekli jestescie i za wzięci strasznie!! dobra...krudka piłka...Rohas man czy leMal...?! ten pierfszy nie targa sóbtelnie mojego jesestwa ale tronca pewnom stróne ,

Gość baszarteg ;)
widze rze sie łódzilem ,myslalem tak,to foróm kipi od intelektóalistóf ,żutkich mentalistóf bacznyh operwatoróf,ótytulowanych szamanuf ,szalejoncych w cyberladjii doktoruf ,liczylem na starom wiare w rodzajó "regresa","krfawej smoczycy"pardom"wilczycy":) "Sid-a" i reszty ferajny ..a temat nie był wcale tródny ,bez haczyków i den ...no cusz ...szkoda...;/