Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjhjhjhjhjhjhjhjhjhjhjhjhjh

ślub...

Polecane posty

Gość hjhjhjhjhjhjhjhjhjhjhjhjhjh

Od trzech lat mieszkam z chlopakiem . Ukladalo sie Nam dosc dobrze . Od jakiegos czasu planowalismy dziecko . Nie wychodzilo Nam (ja za bardzo tego chcialam ) . Pozniej sie poddalam i niespodziewanie zaszlam w ciaze . Chlopak jest troche tym przerazony . Od poczatku ciazy nic nie mowi o dziecku . Moi rodzice namawiaja Nas na slub . Mowia ze dziecko powinno miec pelna rodzine . Przed ciaza chcial sie mi oswiadczyc , ale stwierdzil ze nie bedzie mial na to pieniedzy . Nie zarabia malo . Ja nie mialam do Niego o to pretensji , choc troche bylo mi smutno . Teraz omija ten temat , a przy rodzicach mowi ze cos sie pomysli jak beda pieniadze . Nie wiem czy powinnam zaczac nalegac na to , czy odpuscic ...

Gość porozmawiać z nim szczerze
porozmawiać a nie kłócić się :) i pogadać czego Ty chcesz, czego on, czego się boicie, gdzie są plusy i tak zwyczajnie dogadać się. I tak już do końca życia będziecie związani, więc ślub nie powinien być straszny dla żadnego z Was. Wychowanie dziecka to wyczyn i poważna sprawa. Jak go ślub stresuje, to przy dziecku też nie da rady psychicznie :)