Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PMmmm

Spowiedź przedślubna

Polecane posty

Gość PMmmm

Jak wygląda spowiedź przedślubna? Czymś się różni od tej zwykłej? Ksiądz o coś pyta? Kiedy trzeba się wyspowiadać- bo mają być dwie- przed samym ślubem i wcześniej, więc ile wcześniej?

Gość jnkhouh
po zapowiedziach

To jest normalna spowiedz jak kazda,tylko zanim zaczniesz,to musisz powiedziec,ze to jest spowiedz przedslubna. Z pytaniami jest roznie,jeden ksiadz zada a inni nie no i zalezy na jakiego sie trafi... Pierwsza spowiedz chyba jest tydzien przed slubem a druga w dzien slubu lub dzien przed...

Gość kamila4393
:) od razu przypomnialo mi sie jak kolezanka brala slub i mieli spowiedz przedslubną, poszli razem na spowiedz pierwszy poszedł kolega i ksiadz sie spytał czy wspolżyli ze soba wiec chlopak uczciwie przyznał sie ksiadz pogadał dał mu rozgrzeszenie i poszła moja kolezanka zaraz za nim i ksiadz rowniez o to samo spytał a ta wariatka :) ze strachu powiedziała ze nie wspołzyli ze soba :):):), ksiadz tylko powiedział pod nosem DZIWNE :). A ja jak chodzilam do spowiedzi przed slubem to w sumie spowiedz niczym sie nie rozni tylko nas tes ksiadz pytał czy wspolzylismy. Zalezy od ksiedza.

Gość PMmmm
Dzięki za odp., my sie wybieramy niedługo, ślub za miesiąc. A ja jakiegoś dziwnego stresa mam..