Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vhjrd

nie wiem go jakiego lekarza isc-doradzccie, moj lekarz rodzinny to potwor

Polecane posty

Gość vhjrd

nigdy nie dał mnie na zadne badania. od dwoch lat skarzylam sie na ucisk w podbrzuszu, myslalam ze to jajnik, lekarz powiedzial ze przesadzam, ze to jakies scięgno się rozciągnęło, ignorowal moj problem. chodzilam do ginekologów. Z jajnikami było niby wszystko ok. zrobilam prywatnie usg. wykazało ze mam kamien w nerce. lekarz nie chce mi dac nawet skierowania na badania, wszystko musze pywatnie placic. mam jeszcze jeden problem. od 2 lat zatykają mi się uszy. zauwazylam ze dzieje sie to gdy: wypiję kawę zmęczę się np. dzwigam gdy jest desczowa pochmurna pogoda. muszę wtedy podnosic glowę do góry albo naciskac na te guzki pod uszami. bylam prywatnie u laryngologa. ten stwierdzil ze z uszami jest wszystko ok. lekarz rodzinny nie chce mnie dac na dalsze leczenie. jestem chora i niewiem gdzie szukac pomocy. czy u lekarza od głowy? neurochirurga?

Gość ixyyyyyyyyyyy
po perwsze zmien lekarza rodzinnego, po co masz sie dluzej meczyc z kims kto ci nie pomaga?

Gość vhjrd
nie jestem bogata ale jestem w stanie uzbierac i dac pieniądze jakiemus specjaliscie tylko zeby mi pomogl. prosze napiszcie czy mam sie zapisac do laryngologa czy neurologa czy kogo?

Gość vhjrd
mam wrazenie ze mowie przez zatkany nos ale gdy pytam innych, twierzą ze mowię normalnie

Gość vhjrd
gdy wejdę do klimatyzowanego pomiesczenia to rowniez zatykają mi sie uszy

Gość ixyyyyyyyyyyy
pewnie woskowina zbiera ci sie w uszach idz do oto-laryngologa i ZMIEN LEKARZA RODZINNEGO

Gość vhjrd
zadna woskowina, mialam czyszczone uszy, robilam badanie sluchu- wyniki wyszly bardzo dobre

Gość ixyyyyyyyyyyy
to zmien lekarza rodzinnego i do niego z tym idz, on cie pokieruje o ile dobrze wybierzesz

Gość 312312321
sory, ale co mamy poradzic jak nawet nie wiadomo gdzie mieszkasz? Przejrzyj portal znanylekarz, i sobie wybierz

Gość vhjrd
chce jechac do poznania. ale nie rozumiecie tego ze nie wiem czy jechac do laryngologa czy do neurologa?

Gość ixyyyyyyyyyyy
a skad my mamy wiedziec? mozesz miec cos z glowa, moze to byc cos czym zajmuje sie laryngolog albo ktos inny powinien to obejrzec lekarz i wtedy odpowiednio cie skierowac - nawet gdybys potem miala isc prywatnie do lekarza

Gość vhjrd
niedobrze:(