Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chwinowa Stefa

Po 2 latach ponownie zdaję na prawko.

Polecane posty

Gość Chwinowa Stefa

Tak chcę zdać teraz :( Już raz podeszłam do egz., 2 lata temu ale oblałam na placu i załamałam się, a co najważniejsze, nie miałam pieniędzy wtedy na dodatkowe jazdy. Teraz wyprzedaję swoje książki :( aby uzbierać 600 zł na jazdy i egzamin. Chcę zdążyć do końca tego roku z prawkiem ale czy uda się? :(

Gość Chwinowa Stefa
Dzięki Iluna :) Jest ktoś jeszcze zdający?

Gość hgftdrfghjk
te pieniadze sa najgorsze, ja pracowalam dlugo zanim moglam sobie odlozyc na prawko, jak zdalam mialam 26 lat, rok mi zaczelo zdawanie, nie zdalam 4 razy, dopiero za piatym, duzo jazd dodatkowych, i jak sobie podliczylam wszystko mnie wyniosło prawie rowno 3 tysiace. ja bylam na to przygotowana, odlozylam sobie pieniadze ktore zbieralam kilka lat wiec w sumie nie liczyly sie dla mnie pieniadze, bardziej stres z tym ze czulam sie jakas glupia ze nie moge zdac, ale w koncu zdalam. ale jak u kogos krucho z kasa to wspolczuje bo niby skad nagle wziac ponad 100 zł na kolejny egzamin jak sie zyje od pierwszego do pierwszego? a jazdy tez kosztuja od 40 - 50 zł. to wszystko jest bardzo drogie :(

Gość Chwinowa Stefa
znalzałam w Katowicach OSK, który w rankingu jest na 3 miejscu pod względem zdawalności i jest tak, że jeżeli 10h wykupię od razu, to płacę 400 zł, zamiast 500 zł ale znalazłam teraz dodatkową pracę, marne grosze ale na jazdy będzie :) oby, zdała teraz za drugim, trzecim razem ;)