Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pikoloko

walczyć czy odpuścić?

Polecane posty

Gość pikoloko

warto walczyć o przyjaciela (przyjaciółkę) kiedy Cie olewa czy raczej odpuścic? bardzo mi brakuje tej osoby pokłocilsmy sie nawet o to (to olewanie) i bardzo sie ochlodziło mimo pozornej zgody zalezy mi na naprawie relacji ale ta osoba mnie unika, niby gadamy ale to nie to

Gość myślami nad morzem
O przyjaźń, a nie pseudoprzyjaźń zawsze warto walczyć.

Gość szept w ciszy
takie olewanie bardzo boli a szczegolnie jesli zalezy wlasnie zalezy tylko jednostronnie. ale skoro dochodzi do klotni i druga strona nic sobie z tego nie robi? nie jest łatwo odpuscic ale tez nie jest łatwo trwa czy chocby po prostu byc. Jesli czulas/les kiedy kolwiek ze jest to PRAWDZIWA przyjazn to warto walcz! jesli nie bedzie zadnego odzewu wtedy coz moze zrozumie jak straci 🖐️

Gość popieram 19;02
szept ma racje, ale moze tobie sie wydaje, ze unika..no w wc sie nie chowa. unika to jesli umowiliscie sie na rozmowe a osoba nie przyszla, ma wymowki. najlepiej umowcie sie i pogadajcie ale miedzy soba. bez posrednikow. w dobie 21 wieku i wszelkich udogoidnien nie jest to trudne.

Gość szept w ciszy
z drugiej strony mozna wciąz rozmawiac, a jednak te rozmowy są rzadsze wyczuwa sie dystans i niechec. ale wie co jest na rzeczy.. jesli rozmawilisicie i kazde z Was przedstawilo swoją strone jedna ktotnia wsrod tysiąca rozmow moze potrzebna kolejna w tym temacie ale na spokojnie

Gość szept w ciszy
popieram ma równiez racje, najlepiej spotkajcie sie i w cztery oczy pogadajcie bo w koncu jak to Przyjazn to dojdziecie do porozumienia :)🖐️

Gość brak dla
szept ma znowu racje. Ponadto mimo dystansu mozna podejsc do przyjaciolki i rzec,widze ze cos nie tak, pogadajmy itp. zadzownic, cokolwiek. Ja mysle, ze jak przyjacielowi zalezy to nie odmowi rozmowy