Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubina

Jak rozszyfrować chłopaka?

Polecane posty

Gość zagubina

Witam :) Mój problem dla wielu z was może wydawać się głupi,ale ostatnio przyszło mi się zmierzyć z tym, z czym każda z nas zmierzyć się musi. Potrzebuje pomocy w rozszyfrowaniu dobrego kolegi. Znamy się już 3 lata ,ale dopiero od 2 lat zaczęliśmy spędzać ze sobą więcej czasu. Rok szkolny niestety za 3 dni się kończy i nasze drogi się rozejdą,bo idziemy do różnych LO, a mi bardzo na nim zależy. Od około miesiąca chłopak zaczął prawić mi komplementy,dotykać mnie niby przypadkiem po ramieniu,bawić się moimi włosami i poświęcać o wiele więcej czasu niż zwykle. O co może mu chodzić? On nie jest mi obojętny.Jestem w nim już zakochana od dłuższego czasu. Czy jemu może chodzić o coś więcej niż tylko znajomość? Traktuje mnie inaczej niż resztę koleżanek , ja czuje się przy nim wyjątkowa. Dziękuje z góry za odpowiedzi :)

Gość wdofwdwf
bierz sie za niego

Gość Poulain-Amelie...
Moja koleżanka po 4 latach od skończenia szkoły dowiedziała się, że kolega z klasy, w którym się kochała, był zakochany też w niej i to od początku LO!!! Teraz śmieją się z siebie, że żadne nie zrobiło wcześniej jakiegoś kroku. Są dziś bardzo szczęśliwi, ale mogli być razem od 7 lal :) Nie czekaj, powiedz mu co czujesz:)

Może chodzić coś więcej. Odradzam jednak branie się za niego i inne tego typu rzeczy. Nie rób z niego kaleki. On przeciez tez wie, ze rozchodzicie sie do innych liceów - niech poglówkuje, co dalej robić, by utrzymać kontakt. Będzie ci bardzo miło, jak okaze się że mimo tego, dąży do spotykania się z Tobą :)