Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Qasandra31

W Polsce nie ma bezrobocia. Przykład- szukam opiekunki do dzieci. NIKT SIĘ NIE

Polecane posty

Gość Qasandra31

ZGŁASZA! Daję 1100 na rękę, umowa zlecenie, pon-piątek 6-19. Dziewczyna, 19-25 lat.Zajmowanie się dziećmi i domem. I co?I NIKOGO NIE MA!

Gość niee wieeem
A skad jestes? Takie godziny pracy to troche mala stawka..

ha haha sama sobie rób cały dzień za tyle :o głupia cipa

Gość Qasandra31
No widzicie - tak by przyszła i podłapała doświadczenia. A tak nici z tego. Łomianki pod Warszawą.

Gość mikikikikiiiiiiiiiiii
od 6 do 19? :D 13 godzin dziennie, 5 razy w tyg, i na miesiąc 1100? kpisz?

Za mało płacisz i umowa lipna :o bardzo sie cieszę że nikogo nie mozesz znaleźć :) dzięki temu więcej fajnych niań zostania dla mojego dziecka. No i wymagania co do wieku też masz bez sensu :o

Gość mikikikikiiiiiiiiiiii
a i jeszcze sprzatać i gotować może? hhahahaa niezła prowokacja :D

Gość Wiecie może i to mile ale
Ciebie chyba powaliło 13 godzin chcesz żeby Ci ktoś dzieciaki niańczył i jeszcze domem zajął a ty dajesz 1100 zł ,jeleni szukasz?

Gość Karolina Polska
taaa. 1100 za opieke nad dzieckiem i DOMEM. czyli bachor plus gary, podlogi, pranie, gotowanie, zakupy. powodzenia. moze jakas pani zza wschodniej granicy sie skusi, w co szczerze watpie:O

Gość dyttrr@
1.100 zł za 65 godzin tygodniowo???????? I jeszcze się dziwisz? To chyba dobrze, że nie ma aż takich frajerów. Wyzysk

Gość Qasandra31
a jak pokaze cycki,ktos wezmie ta fuche?

Gość Qasandra31
No właśnie...widzę że w Polsce po prostu nie ma bezrobocia, każda z was ma niewiadomo jakie wymagania. Tak jak napisałam - popracowałybyście parę miesięcy i już by było co wpisać do CV. Ale tu widzę same księżniczki - śmierdzące gacie. Obrzydliwe.

Gość Karolina Polska
w sumie to na doswiadczenie to i za darmo moglyby pracowac co nie? aby tylko w cv mialy co wpisac!:O

Ale dlaczego ktoś ma pracować u Ciebie za marne grosze skoro u innych są widocznie lepsze warunki i tak samo można to sobie wpisać w CV?

a dośwsiadczenie wymagane? zaproponuj pracę z zamieszkaniem bo przy takich godzinach pracy nie ma życia prywatnego

Gość ja akurat
weź nie kpij to 4,23 za godzine pracy :/ za zajmowanie sie dziećmi i domem :O KPISZ panna i nikogo nei znajdziesz, ale nie dlatego, że jest bezrobocie.... takie osoby jak ty żerują na tym, że nie ma pracy i liczą na to że ktoś bedzie u nich za darmo tyrać :O no KPINA

Gość bezrobocie jest ale na
szczęście jeszcze nie niewolnictwo. To że jest bezrobocie nie oznacza, że z tego powodu ma ktoś pracować za darmo..

Gość o o o o o o o o o o o o o o o
Taaa wpiszę sobie w CV "Byłam darmową wyrobnicą u damulki spod Warszawy, która nie interesuje się swoim dzieckiem" Oddać dziecko obcemu na 13 godz dziennie ? To opieka społeczna powinna się tym zainteresować. :O

Gość a ile ty zarabiasz
że jesteś skłonna lekką ręką wywalić tyle kasy dla jakiejś panny za spanie przy dziecku?

Gość bezrobocie jest ale na
skoro umowa zlecenie, to rozumiem, ze składki sama opłacasz? Czy opiekunka ma to robić z tych 1100?

Gość manio ciekawski=)
Jest mnóstwo ludzi, którzy mają co wpisać do CV a i tak nie mogą znaleźć pracy. Powiem Ci, co Ty robisz. Po prostu wykorzystujesz, próbujesz wykorzystać, fatalną sytuację na rynku pracy. Proponujesz gównianą stawkę i udajesz, że nie wiesz, dlaczego nikt się nie zgłasza. Postaw się w sytuacji osoby, która ma pracować w takim wymiarze, za tak gówniane pieniądze. Potrafisz, wejść w położenie innego człowieka? Zakłada, że to przekracza, Twoje możliwości, bo nie wpadłabyś na tak chamski pomysł. Jesteś obrzydliwa.

Gość Qasandra31
Zaraz, zaraz - a kto powiedział że mnie nie będzie w tym czasie w domu?! Będę ale dzieckiem zajmować się będzie opiekunka. Plus gotowanie, itd... wszystko co potrzebne do prowadzenia domu.

Gość Qasandra31
Opłacanie składem może być przedmiotem negocjacji po wstępnym zaaprobowaniu dziewczyny.

Gość fantazjujesz panna
szkoda czasu na bezsensowne dyskusje z zakompleksionym gołodupcem :P

Gość edekzfabrykikredek
zgadzam sie z autorka nie ma bezrobocia a te bezmózge ćwierćinteligentki bez pojecia chciały by niewiadomo ile zarabiać, ale po co lepiej isc pod mops nieroby pieprzone

Gość o o o o o o o o o o o o o o o
To chyba dziecko masz tylko dlatego "BO CO LUDZIE POWIEDZĄ, ŻE NIE MAM" Biedne dzieciątko, może do adopcji oddaj będzie taniej

hahaha! dzięki Bogu są jeszcze ludzie, którzy się szanują. też jestem na etapie szukania pracy. kończę studia na państwowej uczelni, mam doświadczenie zawodowe i poniżej 1700zł nie zejdę. Takie są w PL zarobki, bo sami sobie na to pozwalacie

Gość panna studentka 24
jak dasz mi zakwaterowanie u siebie to pasuje mi. Poważnie.