Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość StudyingStudentka

Jak poradzić sobie z tym ciężarem??? Pomocy!!!

Polecane posty

Gość StudyingStudentka

Za dwa dni mam obronę, a jeszcze nie zaczęłam się uczyć. Nie chce mi się i wszystko mnie rozprasza. Nigdy nie wchodziłam na fora, a dziś - proszę, i to mi się wydaje bardziej interesujace niż powtarzanie materiału z 3 lat studiów... Pomóżcie!!!

Gość czkawka po obiedzie
mam to samo, tyle że mam pracę do wykonania...miałam cały dzień na to i guzik...... leń mnie dopadł na całego :D:D:D

Gość czkawka po obiedzie
studentka...i na to nie ma rady - zrób sobie prezent na dzień dziecka i od razu powiedz - wolny wieczór, zobaczysz że lepie Ci się zrobi, a dopiero jutro będziesz się martwić co dalej :)

Gość StudyingStudentka
no, ja też się nie mogłam zabrać za pisanie, ale w końcu się udało... Praca już jest, ale po co ta obrona? Czy muszą być te pytania z 3 lat?! Ja już chcę mieć wakacje!!!

Gość StudyingStudentka
Czkawko, dzięki, ale jutro muszę wypełnić obiegówkę i zrobić zdjęcia do dyplomu, więc nie będę miała jak się uczyć...

Gość czkawka po obiedzie
studentka to albo zamykasz komputer albo....alblo KLOPS :D

Gość hehe fajnie się was czyta
Jestem już parę dobrych lat po studiach i jedno wam powiem. Ciężar to dopiero przyjdzie jak już się obronicie :D - Oczywiście ta sugestia dotyczy osób którzy będą startować z tzw. normalnego pułapu, bez znajomości i koneksji :)

Gość TrbgbhOMale
Ja mam jutro obronę i teraz czytam prace zeby sobie chociaż przypomnieć co tam napisałam. Pytań do opanowania mam 100, powiedzmy, ze umiem polowe...

Gość StudyingStudentka
Ja mam obronę w czwartek. Nikt do końca nie wie kto będzie w komisji, a jeśli chodzi o moją pracę, to nie wiem, czy zdążę ją przejżeć, więc liczę, że coś tam pamiętam, skoro ją pisałam. Tym co będzie po studiach zacznę się przejmować, kiedy je skończę :P Mam nadzieję, że dostanę się na magisterskie, póki co, więc muszę się teraz bronić. Po co to wszystko!!!

Gość iiiiiiioooooeeeeeuuu
Ja mam jutro obronę. Właśnie siedzę i się uczę (nie licząc tej chwilowej przerwy). Nie wkuwam na pamięć a tylko czytam żeby sobie wszystko przypomnieć i się orientować. A czytam najważniejsze rzeczy z przedmiotów kierunkowych.

Gość wspomnień czar
Wkuwać i tyle a nie biadolić! Będzie dobrze.

Gość StudyingStudentka
No ja też na pamięć się nie nauczę. Zwykle na ustnych leję wodę z niezłym powodzeniem, ale tu jest komisja cała i boję się, że to nie wystarczy, bo jeden członek komisji będzie chciał przed drugim zgrywać surowego. No nic, liczę na szczęście :)

Gość wspomnień czar
Co na blachę to na blachę, a w reszcie masz się orientować. Z czego ta obrona- zakres przedmiotów?

Gość StudyingStudentka
socjologia i z nią związane przedmioty. Na szczęście nie jest to wiedza ścisła, bo tego bym nie ogarnęła :P