Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Omceter

Nie mam dziewczyny - wszystko przez wzrost

Polecane posty

Gość Omceter

Mam jedynie 175 i dziewczyny omijaja mnie szerokim łukiem. Dlaczego takie jestescie? To nie moja wina, ze jestem taki niski

Gość beatasmarkata
widocznie coś jest z Tobą nie tak a nie z twoim wzrostem bo ja znam wielu chłopaków co mają nawet 170 i mają dziewczyny .

Gość lajla90
Nie jestes strasznie niski, jak nie mozesz znaleźć dziewczyny to na pewno jest inny powód.

Gość tomson0090
nie płacz ja mam 195 wzrostu i nie mam panny na stałe, bo teraz wiekszość się puszcza i można za darmo poruchać wiec po co ci stała partnerka która by pierdoliła cały czas

Gość Ole ole ole oleee
Won do ogrodu krasnalu 🖐️

Gość że co i jak
a skąd wiesz, ze to przez wzrost?

Gość Omceter
DLaczego? Bo nie moge znalezc innej przyczyny. Zachowuje sie w miare normalnie, nie mam jakis skrajnych pogladow itd

Gość tomson0090
co to za kompleks wzrostu rozumiem masz penisa 5 cm to powód do płaczu, ale że wzrost zamiast się użalać to podrywaj panny weż się za siebie i same panny bedą się do ciebie kleiły i jak zasmakujesz paru mokrych cipek odechce ci się stałego związku

Gość tomson0090
gosciu wyzej dobrze mówi, na siłę sobie wbijasz jakieś głupoty do głowy, a poprostu dawno cipy nie miałeś...

Gość erfdfdfdfdf
ja mam 1.52 i 19 lat!!!

pocieszę Cię mam 187cm i też nie mam dziewczyny. Szukaj dziewczyny niskiej a takich sporo jest. Może masz inne wady a tym wzrostem się najbardziej martwisz. Zaczynamy ile masz lat? studiujesz/pracujesz? masz auto? mieszkanie/dom?

Eee... teraz sporo takich niskich facetów. Od razu takiego skreślam. Gdzie ci mężczyźni... wysocy tacy ;) P.S. Szukaj wśród wypierdków w wersji women, ok. 165.

Gość Omceter
21 lat, studiuje

Gość tomson0090
pewnie jest brzydki z ryja, a wmawia sobie, że przez wzrost nie ma kogo ruchać.. albo jest jąkaty ma świeżb no niewiem, bo wzrost to nie przeszkoda

to nie przesadzaj młody jesteś. Na uczelni próbuj jaką dziewczynę poderwać chyba masz dziewczyny?

Gość tomson0090
trufelka ma racje pewnie na dodatek jest prawikiem i boisz sie kobiet nie trzymales za cyca cipy nie widziales jestes moze ciota no niewiem wez idz na kurwy one przyjma kazdego poruchasz moze twoja pewnosc siebie pojdzie wgore zaczniesz gadac do normalnych panienek i znajdziesz wkoncu kogos jakas panne ktora bedzie ci dawala za darmo na zawolanie

Gość *Siwa
To na pewno nie przez wzrost, Twój wzrost jest średni / wysoki , na pewno nie niski! Ja ostatnio się dowiedziałam że chłopak koleżanki ma 172 cm, a zawsze myślałam, że tak ze 175 cm dlateg0o, że jest dość dobrze zbudowany. Wiele też zależy od ogólnej prezencji. I co, ma on dziewczynę od 4 lat o wzroście 158 cm. A taką dziewczynę najłatwiej znaleźć, bo z tego co widzę średnia kobiet to ok 160 cm. Ja sama mam 170 cm i większość koleżanek jest kilka / kilkanaście cm niższych ode mnie. więc nie wzrost, całkiem słuszny zresztą, jest tu problemem.

Gość Omceter
Siwa - ale napisz szczerze - szukasz wysokiego faceta i z takim jak ja bys sie nie umowila

Omceter, ja mam 170 i z takim jak ty na pewno bym się nie umówiła. 175 to za mało. Szukaj wśród niższych kobiet, większość ma poniżej 170, stawiałabym na średnią 165. 160 raczej nie, Siwa. Koleś zmień coś w sobie. Wzrost nie ma nic do rzeczy, chyba, że lecisz na modelki :o O nich zapomnij.

pewnie że się stawię, bo jest na Hutniku, Okocimski dostał warunkową licencję i do czasu prac na swoim kurniku będzie grał na Suchych Stawach, a tam trawa jak marzenie po Angolach została :classic_cool: