Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Omceter

Nie mam dziewczyny - wszystko przez wzrost

Polecane posty

Gość *Siwa
Omceter szczerze Ci piszę, że nie chciałabym faceta 175 cm bo sama mam 170 cm, więc tak minimum 180 cm. Ale gdybym zakochała się w facecie 175 cm, na pewno nie odrzuciłabym go ze wględu na wzrost. Facet fajnie jak jest od kobiety wyższy 10 - 15 cm, więc laski 160 - 165 cm idealnie dla Ciebie pasują :) krakowska trufelka hmm no może, ja tak piszę patrząc po swoim otoczeniu, może tylko u mnie taka średnia wzrostu u kobiet ;)

"z analizy ogłoszeń matrymonialnych wynika, że 80% kobiet pragnie, aby poszukiwany partner miał 180 lub więcej centymetrów wzrostu. Wysocy mężczyźni otrzymywali więcej ofert z ogłoszeń matrymonialnych i mogli wybierać w większej licznie kandydatek. "

z tym wzrostem to wy macie, przecież to takie proste: załóżmy, że dziewczyna ma 170; powinna szukać faceta, który ma ponad 180, bo dodajemy jeszcze 10 cm na szpilki (kobieta bez szpilek jest do chrzanu) a kobieta wyższa od faceta wygląda żałośnie po prostu ta sama prawidłowość dotyczy facetów, musi wybrać niższą i dominować wzrostem

Gość średniak
ja mam 175 cm wzrostu i jest to średni wzrost mężczyzny na świecie głąbie .....do tego jestem dobrze zbudowany i zdrowy jakiś brzydki tam też nie jestem i zdziwię cię!! mam kobietę :)

Gość średniak
weź się pierdolnij głową w ścianę i wyrzuć komlepks ( wymyślony bo nie jesteś niski...) za drzwi

Gość Długi
ja mam 191 cm i rzeczywiście laski mocno patrzą na wzrok trochę mnie to bawi no ale ja na tym nie tracę :D dziwi mnie tylko jak kobiety materialnie podchodzą do mojego wzrostu... :D

Gość średniak
O ja cie! Jak to możliwe! To chyba jakieś oszustwo xd Nie czysty legal :D

Gość Długi
SamotnikXI a ty ile masz? wzrostu?

Gość średniak
samotny się wstydzi.....:D

Gość Długi
A malutko. Tyle, że ja już dawno skreślony i o względy płci przeciwnej nie mam co liczyć. Ale pierdolenie gadaj po za tym wzrost nie najważniejszy :)