Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała-zguba92

zakochaam się w ojcu mojej przyjaciółki!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość mała-zguba92

Przychodziłam do niej często po zajęciach i tak poznałam jej ojca. Ja mam 20 lat, on - 51, To duża różnica wieku i kiedyś byłoby to dla mnie niewyobrażalne. Coraz bardziej mi się podobał, az w koncu zaczęłam przychodzić do niej tylko dla niego. Parę dni tamu poszłam tam i jej akurat nie było w domu. Rozmawiałam z jej ojcem i, w pewnym momencie, w żartach mnie przytulił. Poczułam dziwny dreszcz, Wydaje mi się, że ja też zaczynam mu się podobać, ale to ojciec mojej przyjaciółki. W dodatku ma żonę...

Gość mała-zguba92
Właśnie przysłał mi smsa, czy mogłabym do nich jutro przyjść najlepiej bez majtek. Co o tym myśleć?

Gość mała-zguba92
ej, ja mam poważny problem! nie podszywaj się pode mnie.

Gość nataszaaa
nie rozbijaj rodziny ... po prostu nie przychodz tam wiecej

Gość davisfyusia33
twa fantazja tylko z e starym dziadem

Gość mała-zguba92
Jego żona to straszna zołza, więc nie zależy mi na tym czy rodzina się rozbije, czy nie. :) Dla mnie liczy się tylko dobry seks.

Gość mała-zguba92
dodam, że jest czarnoskórym Senegalczykiem i pracuje w wesołym miasteczku

Gość mała-zguba92
nie chcę rozbijac rodziny, ale nie mogę przestać o nim myśleć. W dodatku nie mam z kim o tym pogadać, bo moją przyjacióką jest jego córka...

Gość mała-zguba92
to nie ja pisałam o żonie-zołzie i o senegalczyku. Ktoś się podszywa, a mnie naprawdę to męczy

Gość mała-zguba92
po godzinach dorabia sobie trzepaniem dywanów, ale jest niedowidzący i rzadko trafia trzepaczką w dywan

Gość mała-zguba92
a on często organizuje wspólne kąpiele

Gość v rf fgc
Wiesz jakie to uczucie nie mieć głowy ??

jestes jego ostatnim skokiem przed byciem fizycznie i psychicznie dziadkiem wiec sie broni - dla niego to by bylo super, zone tez by chetnie zostawil, ale dla ciebie? Nie dasz rady z dziadkiem zyc... rok, dwa i po ptokach a pozniej mlodego chlopaka jak znajdziesz? kto bedzie chciall po starcu?

poza tym od zauroczenia do zakochania droga daleka.... o milosci to ty jeszcze prawdopodobnie nie wiesz

Gość mała-zguba92
Wiem, tym bardziej to dla mnie dziwne. Zaczęłam już myśleć, ze nikt w moim wieku mi się nie spodoba. Boję się też, ze stracę przyjaciólkę, bo jeśli będę chciała się od niego odciąć, to z nią chyba tez muszę ograniczyć kontakty. Z resztą, ona zorientuje się, ze coś jest nie tak, skoro nie chcę do niej przychodzić...

tylko uwazaj, stary facet zawsze poleci na mlodke... ale to sie nie nazywa milosc.

Gość wyobraz sobie ze
mu robisz loda. Bierzesz do ust tego jego obwislego penisa bo przeciez w jego wieku skora juz jest sflaczala. On sie na pewno bedzie slinic z rozkoszy ale to bedzie jedyny seks bo raczej normalnie mu nie stanie. Bardzo jest pomarszczony ?

Gość turururuuuuuu
daj spokój,tylko by cie przeleciał,wykorzystał..chyba sama mialas problemy z ojcem skoro lecisz na tyle starszych

Gość mała-zguba92
nie jest pomarszczony, dobrze się trzyma. Nie o to chodzi. Nie jest tak, ze pociąga mnie tylko seksualnie, chociaż też... Może loda bym nie zrobiła, ale pociąga mnie tak, czy inaczej...

Gość wyobraz sobie ze
ale on raczej bedzie wymagal loda

Gość nataszaaa
nie martw sie ludzie czesto to robia ... sprobuj o nim zapomniec, mowisz , ze to Twoja przyjaciolka chcesz jej robic rodzine? jak dlugo to potrwa? nie masz z nim szans na rodzine na cokolwiek... staraj sie myslec logicznie i chodz tam wiecej . to minie za jakis czas :*