Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karotkaaaa

co ja mam zrobic? mam juz tego dosc!! ;((

Polecane posty

Gość karotkaaaa

mam 23 lata, jestem strasznie samotna nie mam co ze sobra zrobic, zadnych planow,perspektyw, cialge siedze w domu,nie mam chlopaka a jedyna dobra znajoma zagranica. najgorsze jest to ze cierpie na tradzik i to ma tez na to moje marne zycie bardzo duzy wplyw, przez to przestalam wychodzic z domu i stracilam wszystkich znajomych :( jak juz musze wyjsc to tylko z tapeta a i tak wygladam masakrycznie, mowie o tym bo wlasnie ta znajoma zaproponowala mi prace tam za granica i bardzo bym chciala jechac ale jak ja bede tam spala i sie pokazywala tym wszystkim ludziom z taka geba?? mieszkanie jest w specjalnym hotelu i pokoje 5 osobowe i musialabym na noc przeciez zmywac tapete i pokazywac sie wszystkm w takim stanie a wygladam okropnie :(:( pewnie nawet by mnie nie przyjeli do tej pracy jakby mnie taka zobaczyli!! jakby nie to gowno to zycie bym miala o wiele lepsze i juz dawno bym tam pewnie pracowala miala chlopaka itp a tak?? co ja mam zrobic :(

Gość karotkaaaa
Tak a myslisz ze nie bylam? widac ze gowno sie znasz pseudoznawco wiec daruj sobie takie wpisy! chodzilalm od dermatologa do dermatologa a to gowno dalej mam chociaz nastolatka juz nie jestem.

Gość z pamiętnika monodietetyka
karotka a może to wynika z zanieczyszczenia organizmu? próbowałaś monodiety? pomaga na cerę także.

Gość Pan Banan
oczyszczanie organizmu. ruch, cynk, warzywa itd --- KONKURS: Wygraj Smartphona Sony! http://adf.ly/9oEJq

Gość anna 24 lata
hej, juz w innym temacie pisalam o moim sposobie na pryszcze kup zwykla masc witaminowa! kosztuje ok 3z, ona m.in. przyspiesza gojenie ran, tak wiec znikna przebarwienia i bruzdy, ja akurat uzywam takiej w bialozielonej tubce bo jest najmniej tlusta aczkolwiek uzywam tylko na noc, klade taka nawet sporą ilosc na dzien stosuje krem soraya care control ok 22zł + fluid lirene matujacy teraz jak wyskoczy mi jakis pojedynczy pryszcz to przezywam jak kura okres, a wszesciej bylo sukcesem jak mialam tylko kilka a nie kilkanascie czy kilkadziesiat :) no i teraz mam ladna buzke a nie swiecacy, pryszczaty ryj :D

Gość karotkaaaa
a ta masc witaminowa kladziesz na cala twarz czy tylko punktowo na pryszcza?? i czy ona nie zapycha?? kiedys uzywalam jakiegos kremu i tak mnie zapchalo ze do tej pory mam pelno plam i dziur po tym wysypie :(

Gość karotkaaaa
??

Gość and ??
pocieraj twarz cebulą to pomaga serio! ;)

Gość aqu-qu
ja miałam taki okres, że na policzkach z pryszczy miałam jeden wielki wrzód. i jakoś ludzi się nie wstydziłam - w końcu to nie moja wina, no i pracę też dostałam bez niczego. Powinnaś chyba poszukać przyczyny trądziku, może to hormony? Brałaś tabletki anty? To pomaga zazwyczaj. A stać cię na izotretynoinę?

Gość dfbfdh
jak masz wielki trądzik to izotek, ale jeśli nie to nie bierz bo to niebezpieczne gówno