Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lao che

cel 15kg dietka 1200kalorii zapraszam

Polecane posty

Gość lao che

Na wstepie przepraszam za bledy ale pisze z telefonu i nie mam znakow polskich. Mam niestety 160cm i waze 70kg a jestem mloda20 lat skonczylam wiec chcialabym zmenic troche wyglad... niestety przez rok studiow przytylam 7kg co oznacza ze najwyzsza pora cos z tym zrobic! jestem bardzo zmotyowana i zapraszam do odchudzania wraz ze mna;)

Gość odchudzona2020
Witaj :) Wierzę że Ci się uda , wiem to z swojego przykładu . Również mam 20 lat i 160 cm wzrostu , jeszcze na początku roku ważyłam 78 kg nic mi się nie chciało byłam załamana swoim wyglądem , wszystkie ciuchy były za małe więc wzięłam się za siebie i na dzień dzisiejszy ważę 46 kg i czuję się świetnie . Jeżeli masz jakieś pytania albo chcesz coś się dowiedzieć to pytaj ja chętnie się podzielę swoją wiedzą :) Pozdrawiam i będę tu zaglądać

Gość lao che
dziekuje bardzo za wsparcie i jeszcze raz przepraszam za bledy. w jaki sposob tyle schudlas? ja wim ze wole mam silna i dam rade ale pewnie duzo czasu to mi zajmie:( najbardziej to u mnie widoczny jest ogromny biust rozmiar E ktorego nienawidze i przeszkadza mi;\

Gość odchudzona2020
Za błędy nie przepraszaj każdemu się zdarzają :) Hmm w jaki sposób schudłam na początku przestałam jeść białe pieczywo , ziemniaki , słodycze fast - foody , różne sosy , makarony . Zamiast tego warzywa , owoce , gotowane lub na parze mięso lub ryba , brązowy ryż i inne mało kaloryczne produkty . Jadłam 5 posiłków dziennie ( 3 główne i 2 przekąski ) , nie jadłam po 18.00 , piłam dużo czerwonej herbaty i wody z cytryną . Waga spadała lecz później coraz wolniej więc przeszłam na 1000 kcal i dodałam ćwiczenia rano brzuszki + 45 min na rowerku stacjonarnym + wieczorem brzuszki . I tak doszłam do 46 kg :) Aa co do piersi też miałam duże teraz nosze rozmiar małe C :)

Gość dama z raa
c przy wadze 46 haha jaka bajka

Gość odchudzona2020
A co niemożliwe czy jak że się dziwisz ?

a ile tych brzuszków robiłaś i w jakim czasie schudłaś tyle kg też mam rowerek ile kalori gubiłaś przy jechaniu 45 minut mnie to nudzi tak siedzieć i pedłować

Gość odchudzona2020
Zaczęłam chyba od 40 rano i wieczorem i co tydzień dodawałam po 10 :) według mojego licznika na rowerku po przejechaniu 45 min gubiłam jakieś 110 kcal ale nie wiem czy dobrze ten licznik pokazywał . A do pytania w jakim czasem no ponad 5 miesięcy

Gość lao che
witam. odchudzona ja ne chce az tyle schudnac bo jednym pasuje niska waga innym troche wiesza zalezy od budowy ciala:p tez trosszke nierealne mi sie wydaje c przy Twej wadze jednak wszystko mozliwe:) dzis u mnie nic niezwyklego drugi dzien diety... planuje 2h spaceru troche cwiczen i 1200kal.

Gość qpoqm,
ja bym dołaczyła ale nie moge cwiczyc zostaja mi tylko spacery i szybkie marsze czy schudne tak ?

Gość giermeenn
ja tylko 5 kg mozna?

Gość lao che
jasne ze mozesz jesli chcesz;) wrocilam z wawy pocigiem pierwszy raz w zyciu. dietka jako tak tylko wliczone w nia 2 piwa;

Ja bym chętnie dołączyłam ale boję sie że topik upadnie...zapisywałam się już do kilku i dziewczyny się wykruszały a ja potrzebuję silnej motywacji :) Mam do zrzucenia jakieś 10 kg, więcej przy mojej budowie nie potrzebuję...

Gość lao che
no ja nie upadne jak cos postanowie to sie trzymam:) wiec zapraszam:)

Gość lao che
damy rade:) a jaki masz wzrost i ile wazysz?:)

wzrost 175 cm a waga to wolę nie wiedzieć :p A tak poważnie to zważę się przed kąpielą i wtedy napiszę :)

Gość lao che
dobrze:)

Gość lao che
sniadanie zjedzone jogurt 300kal. waga wskazije 1kg mniej ale to pewnie zawartosci jelit i woda...

Gość pulpetowa dama
Fajny topik. Nie chcę dołować autorki, ale ja przy wzroście 168 i wadze 49 kg, noszę stanik D/E. Fakt, 65 D/E nie jest rozmiarem gigantycznym, ale to jednak cyc. Niektóre z nas po prostu tak mają ;)

Gość lao che
no coz jednak wydaje mi sie ze jesli schudne z mojej wagi to biust mi zleci w koncu teraz jest 69,2kg...

cześć zważyłam się i waga pokazuje 68,5 kg...okropieństwo :/ Chcę stracić do września chociaż te 5-6 kg... A z rozmiarami stanika to przeważnie większość źle interpretuje rozmiar. Inna wielkość miski będzie w zależności od obwodu i np rozmiar 90C będzie o wiele większymi piersiami niż 65C.

cześć zważyłam się i waga pokazuje 68,5 kg...okropieństwo :/ Chcę stracić do września chociaż te 5-6 kg... A z rozmiarami stanika to przeważnie większość źle interpretuje rozmiar. Inna wielkość miski będzie w zależności od obwodu i np rozmiar 90C będzie o wiele większymi piersiami niż 65C.

Gość lao che
do wrzesnw 5kg to napewno Ci zleci;) ja mialam ochote dzis na slodkie wiec kupilam cole 0 kalorii i zapotrzebowanie znknelo na slodycz:p

Gość cola zero to sama
chemia

Gość lao che
no i co z tego ze chemia? uwierz mi ze we wszystkim co jesz ona jest...

Gość baju,baju, baj
na pewno nie wszysstko zgadzam sie z poprzedniczka ,sama chemia