Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Engela

co mam robic doradzcie

Polecane posty

Gość Engela

Bylam mezatka moj maz traktowal mnie bardzo zle wyzywal itp poznalam mezczyzne ktory bardzo mi pomogl i okazal mi wiele ciepla jest tylko jedno ale jest samotny mieszka sam ale niestety jest moim szefem.Znajomsc do dzisiaj ukrywamy przed wszystkimi,nie nie bylam z nim w lozku nie sypialam z nim,bo nie jestem jakas latwa laska,jest starszy odemnie 20 lat ale to mi nigdy nie przeszkadzalo bo byl dla mnie dobry,stara sie gotuje dla mnie ,kasyod niego nie biore jezeli o to chodzi,myslalam ,ze to cos cudownego i czulam sie po raz pierwszy szczesliwa do....zeszlego tygodnia,gdy na jego stole zauwazylam pewna kartke z jakims napisem to byl jakis nik ,wyszukalam w internecie co to moze byc i trafilam na okropne strony gdzie meldowal sie wlasnie pod tym nikiem,komentowal laski itp opowiedzialam mu o tym przyznalam sie ,i wyrzucilam mu wszystko co mnie boli i powiedzialam ze nie chce z takim czlowiekiem miec nic do czynienia,wzielam zwolnienie l4 z pracy i chce o nim zapomiec on mowil tylko ze byl dlugi czas sam i internet z tymi stronami byl tylko zabawa ale od kiedy jest ze mna nie chce innej kobiety,potem powiedzialam ze ma sie zamknac bo i tak mu niewierze i wiecej go nie potrzebuje to zamilkl i nic juz wiecej nie mowil ,tylko tyle ze jestem strasznie zazdrosna a nie mam powodu ,co mam robic niedlugo znieniam prace decyzje podjelam wczesniej ze wzgledu na nasz byly zwiazek,wierzyc mu dac mu szanse czy odpuscic sobie taka znajomosc prosze o rade bo jestem zakochana ale i ta cala sytuacja mnie dobija

Gość OBI LUJ
na początek zadaj sobie pytanie: czy facet logujący się pod nickiem koniecznie musi zapisywać go sobie na karteczce i umieszczać w widocznym miejscu?

Gość Engela
niewiedzial ze przyjde chcialam mu zrobic niespodzianke i niechcaco zauwazylam ta karrtke,to napewno nie bylo specjalnie

Gość OBI LUJ
a ty nie jesteś w stanie spamiętać jednego nicka i hasła do niego na kafe?

Gość Engela
Ludzie prosze co myslicie,to ze wszystko zapisuje to u niego normalne,taki nawyk i praca ,nawet liste zakupow spisuje i jest dobrze zorganizowany to mi wlasnie dawalo poczucie bezpieczenstwa

Gość OBI LUJ
pan wyłożył karty na stół świadomie czy przez przypadek? zapytaj go :)

Gość Engela
Pisalam ze jest starszy odemnie i ma swoje przazwyczajenia mieszka sam dlugi czas to nie jest latwe dla faceta

Gość Engela
mowil ze to nie bylo specjalnie i ze nie chce tego konczyc ale ja juz niewiem czy moge mu wierzyc

Gość OBI LUJ
ja wszystko rozumiem co ty piszesz.. ale ty chyba masz problem ze zrozumieniem tego co ja piszę

Gość Engela
OBI BOJ dziekuje ze mi pomagasz nawet nie wiesz jakie to wazne dla mnie wazne

Gość OBI LUJ
jak ty nie wiesz to kto ma wiedzieć?

Gość Engela
no nie rozumie moglbys /as bardziej dokladniej wyjasnic

Gość Engela
Myslisz ze specjalnie to zrobil zeby mnie np do lozka zaciagnac czy co?

Gość nataszaaa
nie sypiacie razem ... na jakim jestescie tak naprawde etapie?

Gość OBI LUJ
Engela tu nie chodzi o pomaganie czy twoje podziekowania... pozastanawiaj się od innej strony i na innej płaszczyźnie: przypadek 1: mąż cię zdradza/ł. dowiadujesz się o tym od niego przypadek 2: mąż cię zdradza dowiadujesz się o tym wracając wcześniej z delegacji czy byłabys w stanie wybaczyć a jeśli tak czy w obydwu przypadkach z tego co piszesz jesteś młodą kozą i 20 lat starszy facet zakręci toba jak zechce a ty naiwnie łykniesz wszystko jak młody pelikan...

Gość Engela
calowalismy sie i byly pieszczoty on chcial czegos wiecej ja po ostatnim zwiazku bylam nie gotowa na wiecej on tez nie nalegal pol roku czeka i powiedzial ze jezeli ja bede chciala to dopiero to zrobimy

Gość Engela
Mam 30 lat i zadna ze mnie mloda koza,jestem ostrozna bo boje sie ze ktos mnie znowu zrani

Gość nataszaaa
STARA TEŻ NIE :* po tym , ze wspomnialas tak o wlanym wieku zastanowialam sie czy szukasz kogos na sile bo czasem myslisz, ze jestes juz stara i chcesz cokolwiek by nie byc samotna. ile to trwa? jaki on jest wzgledem Ciebie? czy z kims takim chcesz naprawde byc?

Gość Engela
czyli myslisz ze on mnie tez zdradza?

Gość Engela
Nataszka to trwa pol roku ,jest kochany w niedziele gotuje dla mnie ,troszczy sie mowi ze jestem piekna ,ale jak czytalam te komentarze w necie to mi wystarczylo i go zostawilam

Gość OBI LUJ
ja nie myślę na ten temat, czy on cię zdradza tylko przechodzę na inna płaszczyznę abstrakcji żeby ci pokazać rzecz której w tym wszystkim nie bierzesz pod uwagę :)

Gość Engela
Nie chce byc z kims znowu kto mnie zrani i nie czuje sie sama mam wielu przyjaciol

Gość OBI LUJ
co to były za komentarze?

Gość Engela
OBI LUJ nie mozesz po ludzku jestem dzis po 2 piwach to mi ciezej sie mysli

Gość Engela
zberezne ,ale on gadal ze jak nie mial kobiet to to bylo jak zabawa ,wiem dla mnie to durne i nielogiczne ale ja jestem kobieta

Gość OBI LUJ
nie umiem bardziej po ludzku :(

Gość Engela
Dobra widze z etu mi nikt nie pomoze szkoda ze na rodakow nie mozna liczyc

Gość nataszaaa
a jak teraz go zostawilas jak on sie zachowuje?/ pisze bys mu wybaczyla bla bla przez to zobaczysz czy mu zalezy czy rozmawials z nim czym to dla niego jest? powiedzial Ci kiedys , ze Ciebie kocha?

Gość Engela
mowil ze mnie kocha i teraz chodzi smutny juz raz wyciagnal do mnie reke ale go znowu w nerwch zwyzywalm i powiedzialm ze takiego faceta to nie potrzebuje,i odchodze ,on stal jak slup i tyko spytal odchodzisz na zawsze czy tylko dzisiaj byl speszony nie patrzyl na mnie skubal cos w rekach i nic dalej nie mowil.Co ja mam myslec jeszcze jest z pod znaku Panny a to trudne charaktery i niesklonne do wyznan