Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Pogadam sobie z fajnymi dziewczynami o czymś

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 26
A ona czyta kafe ?

Gość panna studentka 24
masz fetysz nóg student?

ta i swietnie grasz w klasy ,swietnie jezdzisz na rowerze i znakomicie muchy lapiesz..:P

znaczy nie masz ,ty maly paszczurze,chetnie bym jej pokazal jaki z ciebie maly zakompleksiony kutas :)

jak sie ladnie gra w szachy co?..znaczy lanie pionki z gracja przestwiasz czy jak ?:D

DZIŚ nie pokazujesz jej twarzy, jeszcze niedawno radośnie ją wklejałeś. Pewnie ktoś zachował i niedługo się podzieli jej wizerunkiem z resztą. To musiał być beznadziejny skoro zawodowa dziwka (a u takowej był) zapamiętała go :D Salut, kutasy w główce chyba mają znacznie więcej niż on.

w sumie jestes wszechstronny chlopaku ,szachy, pilka az dziwne, ze to ogarniasz :P

Gość panna studentka 24
to on ma kasę na prostytutki?

kultura nozesz kulturalnie mi tu a nie o kutasich glowach piszesz:D

Gość panna studentka 24
ta? a kto cię zatrudnił?

Mama pewnie mu dała pieniążki na urodziny czy coś:P Bo to zdaje się w urodziny było:P Wybacz Salucie, już się poprawiam: żołądź:P

jak tak napiszesz to chlopak zoladzi i glowek na drzewach bedzie szukal :D

no i zaczyna sie wycieczka urodowa,ups bez urodowa jak sobie biedaczysko poradzic nie moze

Student, to jakaś nowoczesna składnia? I całe szczęście, przynajmniej Twe amory mnie nie przyprawiają o zawał. Salut, no bo między swoimi nogami raczej nie znajdzie:P

W szachy grasz?No proszę-sama bym zagrała ;) Nogi ta panna ma jak 2 słupy-wybacz ale bez rewelacji.Co druga dziewczyna na ulicy ma dużo ładniejsze.

Czegóż od ameby więcej wymagać. Stalingrad, aż zobaczyłam tamten temat. Naprawdę, dziwię się sobie wciąż, że aż takie zaćmienie umysłu miałam. I jak zakłamanym gnojkiem w rzeczywistości jesteś. Cóż, cycki można kupić, penisa i mózgu nie bardzo:)

szkoda mi czasu na tak zalosnego dupka studecinie jak masz jaja (w co niewatpliwie watpi kultura :D) to pokaz panience ten topik jak sobie nia gebe wycierasz

Chyba, ze będziesz płacił jakiemuś porządnie zbudowanemu facetowi by porządnie przeleciał tę Twoją szesnastkę. Tak, wtedy dobra praca Ci się przyda.

Gość panna studentka 24
Inteligentem to nigdy chłopie nie byłes🖐️ więc nie schlebiaj sobie

Gość do Kulturka
wyslalas kiedys fote temu idiocie ?

Nom. Niestety. Właśnie czytam temat z którego wszystko wynikło ("zobaczyłam się" z kimś jeszcze w tym samym czasie, jak się okazało z kimś normalnym jednak), kiełbie we łbie normalnie. 1,5roku jednak sprawia różnicę. Szkoda, ze wtedy nie napisał jak paskudna jestem :classic_cool: Stalingrad, inteligentem to Ty niegdy nie byłeś. Może pisząc o historii itp mogło się wydawać...choć nie wiem jakim cudem

Znaczy "niestety", bardziej mi głupio, że miałam go za zakompleksionego, ale jednak wrażliwego człowieka a nie, że widział kiedyś tam moje foto. Bo to co pisze świadczy wyłącznie o nim a mi łatwo było by udowodnić czy ma rację czy nie.