Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Pogadam sobie z fajnymi dziewczynami o czymś

Polecane posty

Gość panna studentka 24
macie fotę studenta?

Kiedyś sam wstawiał. Dziwię się, że nikt jeszcze nie powklejał. Chyba od sprawy z sosssem ostrożniejsi wszyscy są.

mnie jeebie jak wygladasz szujo,ale szanuj jak cos kmiocie dostajesz a nie pieprzysz na caly swiat ,nie mowiac o wklejaniu a Tobie kultura sie dziwie i tyle ,zadne pastwienie sie :P

Spoko, sama się sobie dziwię. Ale o czym Ty do niego w ogóle mówisz, laska go rzuci itp a on zacznie ją dręczyć pewnie. Jak ta jego Oleńka co wypisywał do niej na gg a ona go blokowała. Niezapowiedziany zwalał się do niej do domu. Cud, że nie zmieszał jej z błotem chociaż cholera go wie.

Nie śledzę jego poczynań toteż cholera wie, może i zamieszczał. Jej zdjęcie moze i tak samo. Był tu jeszcze jeden taki, Samotny Romantyk, podobno też foty pozamieszczał, kiedyś rozmowę całą na gg. A u tego najlepsze, ze laska zajęta i odmawiała a ten dalej marudził jej. Aż strach, ze tacy ludzie w realu się niczym nie wyróżniają szczególnie.

a ten nastepny "madry "inaczej ,mnie juz nic nie zdziwi na tym forum czasami tylko zaskuja mnie cakiem do rzeczy ludzie :P

W sprawie Oleńki się poddałem. Nawet jak jestem pijany już do niej nie piszę, ostatnio pisałem po meczu Polska-Grecja (nawalony), wcześniej gdzieś 10 maja (nawalony). Ostatni raz na trzeźwo w połowie kwietnia.