Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Won mi stąd

GRANICE

Polecane posty

Gość Won mi stąd

Gdzie leży granica Waszej przyzwoitości ? Czego nigdy w seksie nie zrobicie i o czym w seksie nigdy nie powiecie głośno ?

Gość fewsecinlondon
Mnie do tej pory nie speszyło jeszcze nic i wątpię bym kiedykolwiek odmówiła czegoś swojemu partnerowi. Kręci mnie wszystko co sprawia przyjemność mi, albo tej drugiej osobie, łącznie z fetyszami i bardzo perwersyjnymi zabawami

Ja z biegiem lat pozbywam się resztek wstydu. Kiedyś nigdy nie przyznałabym się do rzeczy, o których mówię dziś swobodnie - oczywiście tylko najbliższym.

Gość iskiekra247
U mnie to 23 cm w analu jest granica !

Gość iskiekra247
No !

Granica mojej przyzwoitości leży przy obniżeniu tektonicznym między Wielkim i Małym Kaukazem czyli przebiega wzdłuż rzek Rioni i Kura, przez środek Gruzji i Azerbejdżanu. Co ciekawe, ja jeszcze nigdy tam nie byłam;)

Gość fenyloketonuriaaa
Granice? Jest kilka... Zabawy z kałem, bicie, przyduszanie, seks z facetem w damskiej bieliznie, z dużo starszym ode mnie i jeszcze kilka pewnie by się znalazło

dark_ side I ta granica jest tylko umowna. Powiedz fał, przeżywasz aktualnie jakieś uniesienia? od kiedy stałam się kobietą jestem w ciągłym uniesieniu ;) czemu pytasz?:classic_cool:

dark ale ja duza dziewczynka jestem :classic_cool: bardzo dobrze umiem sioe zatroszczyc o samą siebie ;) Granic nie przekraczam :D:D

Toż przecie mam tego świadomość. Nie chciałam składać Ci żadnych propozycji. Tak tylko...:)

Gość iskiekra247
Skończcie pierdolić pojebósy zryte

dark!!!Ty mi wyjeżdzasz z takimi podejrzeniami?😭 a ja od kilku dni studiuję forum seksoholików 😭 na odwyku jestem :classic_cool:

dark_ side Są tam seksoholicy? Jacyś fajni? Może i ja się przeniosę na to forum oo!! nie nie nie kochana :classic_cool: bede ich własną piersią przed Tobą osłaniac :D:D:D

Aleś pazerna:P Tu jakoś starcza miejsca i dla Ciebie i dla mnie. Podzielimy się Ty bierzesz seksoholików od A do K a ja resztę;)